Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samanta_98
    16. Rujan 2020. 22:33

Onka

Cure pred terminom jel vas zna onako dolje kao pikat mene evo par puta tako

Zna me tu i tamo zadnjih desetak dana. Nekad bude to pikanje uz lagano peckanje 

Demetria
    16. Rujan 2020. 22:33

teica30

Napokon 2804

teica30

Hvala cure … Komplet za izlazak mi ke zasada favorit ovaj, ali tata bi nešto iz jednog dijela… A ja bi čisto bijelo pa jos trazimo…
    Moram prijaviti užasno lose raspoloženje… Sve mi smeta, svi mi smetaju, jedva cekam kraj trudnoće… Bas sam u nekoj down fazi …

Tocno tako se i ja osjećam danas cijeli dan… u potpunosti te razumijem

Očito je takav dan ili ne znam … Možda sutra uspijem u soping pa se oraspolozim 😅

Takva sam i ja u zadnjih par dana.
    Samo ispalim na muža kad me nešto pita, odmah neki napadnički stav...hormoni i vjerojatno podsvjesno me živcira što za jednu jako organiziranu osobu do sada nisam ni torbu spremila ni bebinu robicu.
    *
    Lista- dodat ću datum kad bude iduća beba, vjerojatno mi pri upisivanju nije ostalo dešava se. 
    A ove ostale cure ću izbrisati kad završi mjesec...nekako mi to najrealnije ili kad se rodi zadnja bebica jer dosta cura je prenijelo onda će ići samo lista rođenih.
    Jer ne znam do koga bi trebala sad staviti početak? Do mjesečine?

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Shine
    16. Rujan 2020. 22:36

Enana cestitam duplooo, prave su to vec bebice sa super kilazom, mogu zamisliti kako je gledati u dvije male struce kruha 🥰🥰 uzivajte, brz oporavak i onda svojoj kucici ❤️

mc_mouse
    16. Rujan 2020. 22:57

Onka, Ana, i ja prijavljujem pikanje 🤣 mada svi pišu da se otvaranje ne osjeća🤔 
    Mislim, sa prvim ga nisam osjetila. Ovaj put ki je sve drugačije 😟

Marija1207
    16. Rujan 2020. 23:22

Čestitammm na dvi srećiceee☺️☺️☺️❤️
    Prijavljujem to bockanje zadnjih tj-10 dana,ko da me iglom takne

Napokon 2804
    16. Rujan 2020. 23:48

Demetria

teica30

Napokon 2804

teica30

Hvala cure … Komplet za izlazak mi ke zasada favorit ovaj, ali tata bi nešto iz jednog dijela… A ja bi čisto bijelo pa jos trazimo…
    Moram prijaviti užasno lose raspoloženje… Sve mi smeta, svi mi smetaju, jedva cekam kraj trudnoće… Bas sam u nekoj down fazi …

Tocno tako se i ja osjećam danas cijeli dan… u potpunosti te razumijem

Očito je takav dan ili ne znam … Možda sutra uspijem u soping pa se oraspolozim 😅

Takva sam i ja u zadnjih par dana.
    Samo ispalim na muža kad me nešto pita, odmah neki napadnički stav…hormoni i vjerojatno podsvjesno me živcira što za jednu jako organiziranu osobu do sada nisam ni torbu spremila ni bebinu robicu.
    *
    Lista- dodat ću datum kad bude iduća beba, vjerojatno mi pri upisivanju nije ostalo dešava se.
    A ove ostale cure ću izbrisati kad završi mjesec…nekako mi to najrealnije ili kad se rodi zadnja bebica jer dosta cura je prenijelo onda će ići samo lista rođenih.
    Jer ne znam do koga bi trebala sad staviti početak? Do mjesečine?

Kad se dosta cura ni ne javi... po meni stavljaj samo listu rođenih, ostalu ni ne moras, bas zbog toga što je dio i prenio a nemamo pojma šta se desava

• Lubeniiiiica
    17. Rujan 2020. 02:38

Enana, duple čestitke 🥰🥰🥰 uživajte i brz oporavak!

Mi se svima zahvaljujemo na čestitkama 😘

Demetria
    17. Rujan 2020. 06:44

ana1305

Ja ne znam koje su nas zene to mogle prestati pratiti da se sad ni ne jave jel su rodile? 😂
    usput, pa imam osjecaj da je hannicao bila tu do prije mjesec dana, imala je slicicu s onim cirkuskim slonicem…

Jep imala je onaj slonić na profilu.
    Staviti ću još jednom samo listu i to je to neću vise...
    Nego i ja sam čitala o maloj Eleni što se rodila u Osijeku.
    Ponosna sam na moj rodni grad i doktore koji su čuvali tu malu palčicu. 
    Takve priče daju nadu svim roditeljima koji dobiju djecu prije vremena. ❤️❤️❤️❤️🐙🐙🐙🐙
    *
    Prijavljujem loše spavanje.
    Na onom digitalnom satu piše da mi je u sobi preko 30°c a vani je po prognozi 24°c. Umirem od vrućine.
    Još je moja mala hoba 🐙 dva puta sinoć gurala stomak van tako čudno kao nikad do sada. Izgledalo je kao da odrasla šaka gura kod pupka van kožu.
    Baš sam napipala i vidjela u mraku 🙈🙈🙈

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

jasamja
    17. Rujan 2020. 08:03

To kao bockanje iglom sam ja osjetila prekjučer i jučer. Sutra idem na pregled pa budem pitala doktora što to može bit. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

teica30
    17. Rujan 2020. 08:22

Također prijavljuje užasnu noć... Moja gospođica je odlučila vratiti pod rebra, tako da sam noćas pregovarala s njom da malo mrdne guzu, ali bezuspješno... Huh ... Nema veze, popodne ćemo 🥰.
    Demetria nisam znala da si i ti iz Osijeka ( bila) ... Kaže mi muž da je mala Elena potpuno zdrava, svi su iznenađeni a obzirom kad je rođena ... Inace on radi na pedijatriji pa ju je vidio 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.