Enana 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 čestitam!!! Dvije srećice, predivno 🤗🤗
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Hvala cure ... Komplet za izlazak mi ke zasada favorit ovaj, ali tata bi nešto iz jednog dijela... A ja bi čisto bijelo pa jos trazimo...
Moram prijaviti užasno lose raspoloženje... Sve mi smeta, svi mi smetaju, jedva cekam kraj trudnoće... Bas sam u nekoj down fazi ...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Hvala cure … Komplet za izlazak mi ke zasada favorit ovaj, ali tata bi nešto iz jednog dijela… A ja bi čisto bijelo pa jos trazimo…
Moram prijaviti užasno lose raspoloženje… Sve mi smeta, svi mi smetaju, jedva cekam kraj trudnoće… Bas sam u nekoj down fazi …
Tocno tako se i ja osjećam danas cijeli dan... u potpunosti te razumijem
Enana, cestitamo, da su ti djecica ziva I zdrava, I da se brzo mazite doma 🥰 Odlicno su oni uhvatili tu promjenu ks, hellp je izuzetno opasan ali Bogu hvala vi ste svi troje dobro 💗
Cure pred terminom jel vas zna onako dolje kao pikat mene evo par puta tako
Hvala cure … Komplet za izlazak mi ke zasada favorit ovaj, ali tata bi nešto iz jednog dijela… A ja bi čisto bijelo pa jos trazimo…
Moram prijaviti užasno lose raspoloženje… Sve mi smeta, svi mi smetaju, jedva cekam kraj trudnoće… Bas sam u nekoj down fazi …
Tocno tako se i ja osjećam danas cijeli dan… u potpunosti te razumijem
Očito je takav dan ili ne znam ... Možda sutra uspijem u soping pa se oraspolozim 😅
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Cure pred terminom jel vas zna onako dolje kao pikat mene evo par puta tako
Mene ponekad,zadnja dva,tri dana sve cesce
Sortiraj odgovore
Najstariji