Enana 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 čestitam!!! Dvije srećice, predivno 🤗🤗
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️ 
🧑82.g. sve ok                                                      
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Hvala cure ... Komplet za izlazak mi ke zasada favorit ovaj, ali tata bi nešto iz jednog dijela... A ja bi čisto bijelo pa jos trazimo... 
Moram prijaviti užasno lose raspoloženje... Sve mi smeta, svi mi smetaju, jedva cekam kraj trudnoće... Bas sam u nekoj down fazi ... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Hvala cure … Komplet za izlazak mi ke zasada favorit ovaj, ali tata bi nešto iz jednog dijela… A ja bi čisto bijelo pa jos trazimo…
Moram prijaviti užasno lose raspoloženje… Sve mi smeta, svi mi smetaju, jedva cekam kraj trudnoće… Bas sam u nekoj down fazi …
Tocno tako se i ja osjećam danas cijeli dan... u potpunosti te razumijem

Enana, cestitamo, da su ti djecica ziva I zdrava, I da se brzo mazite doma 🥰 Odlicno su oni uhvatili tu promjenu ks, hellp je izuzetno opasan ali Bogu hvala vi ste svi troje dobro 💗
Cure pred terminom jel vas zna onako dolje kao pikat mene evo par puta tako
Hvala cure … Komplet za izlazak mi ke zasada favorit ovaj, ali tata bi nešto iz jednog dijela… A ja bi čisto bijelo pa jos trazimo…
Moram prijaviti užasno lose raspoloženje… Sve mi smeta, svi mi smetaju, jedva cekam kraj trudnoće… Bas sam u nekoj down fazi …
Tocno tako se i ja osjećam danas cijeli dan… u potpunosti te razumijem
Očito je takav dan ili ne znam ... Možda sutra uspijem u soping pa se oraspolozim 😅

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Cure pred terminom jel vas zna onako dolje kao pikat mene evo par puta tako
Mene ponekad,zadnja dva,tri dana sve cesce

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji