Meni je noc bila ok, osim pišanja nista nije bolilo tako da super 💪
Koju kremu ste probale za hemeroide?
Također prijavljuje užasnu noć… Moja gospođica je odlučila vratiti pod rebra, tako da sam noćas pregovarala s njom da malo mrdne guzu, ali bezuspješno… Huh … Nema veze, popodne ćemo 🥰.
Demetria nisam znala da si i ti iz Osijeka ( bila) … Kaže mi muž da je mala Elena potpuno zdrava, svi su iznenađeni a obzirom kad je rođena … Inace on radi na pedijatriji pa ju je vidio
Odlično za Elenu... Lavica mala
Jesam jesam. Jako mi fali moj grad
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Meni je noc bila ok, osim pišanja nista nije bolilo tako da super 💪
Koju kremu ste probale za hemeroide?
Hemopropin 👌
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Dobro jutro!
Noć dobra, iako sam nemirno spavala, jer je stariji spavao prvi put u velikom krevetu, dosad je bio u krevetiću koji će eto uskoro naslijediti braco, pa smo počeli s prilagodbom i jako je lijepo prihvatio, spavao 21-7 bez buđenja 👌
Mene uhvatilo manijakalno čišćenje, ali trbuh me odmah zaboli pa ću s pauzama.
Enana, čestitam na bebicama! Kako ste danas?
Imajte lijepi dan cure, a i dečki 🥰🥰
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Ana kad se moraš sutra javiti u bolnicu?
Bome i mene sve strah da ću završiti na induciranom 😑 samim tim sto to vise boli, a nemamo pravo na epi.
A eto, prvi porod sam imala svoje trudove, ne znam zašto toliko forsaju rečenicu da je svaki idući lakši kad je svaka trudnoća za sebe. Još me jučer u bolnici pita doktor jel mi lakša trudnoća i da li mislim da će biti lakše, odnosno, da se sad brže razvijaju moji trudovi naspram prve trudnoće. Reko ne, sa prvim sam imala sve školski... on ušutio.
Fakat su dosadni s tim teorijama da je “iduće lakše”.
Jutro! Sretno danas ako ima pregleda 🍀🍀
Bas i ja razmisljam kako se nista ne desava i pitam se kak cu zavrsit.. 🥴🥴Srecom pa mogu epiduralnu..
Ana i Mjesecina ako mi tako razmisljamo, kako je tek vama 😅
Dobro jutro cure,
Cestitam svima koji su u medjuvremenu primili svoje bebe u ruke od kad se nismo javili. Napokon smo zaposleni najsladjim i najboljim poslom koji nema cijenu. Cure koje 1. puta radjaju vjerujte u sebe i doktore. Sva ona bol se ne moze izmjeriti s ljibavi koju dobijete i dajete iste one sekunde kad ugledate ta mala bica. Porod je po meni nesto najlijepse sto sam mogla dozivjeti. Netko me pitao za velicinu bebe. Mala je stvarno. Rodila se sa 2790g i 49cm. Odma su rekli da je veliki borac ❤️ izborila se za sebe unatoc svim komplikacijama u trudnoci. Mi sad samo spavamo, cikamo na veliko od radjaone vec 😍, mazimo se i uzivamo. Svima sretno koje su jos u iscekivanju, sve ce biti dobro! Hvala Vam cure na svakom savjetu do sada i na svakom odgovoru na mozda ponekad i glupa pitanja ❤️.
Mia i mama salju velike i tople puse i zagrljaje svima 😘😘❤️❤️
Citamo se i tipkamo i dalje 😀
[lbdf.lilypie.com]
Dobro jutro cure,
Cestitam svima koji su u medjuvremenu primili svoje bebe u ruke od kad se nismo javili. Napokon smo zaposleni najsladjim i najboljim poslom koji nema cijenu. Cure koje 1. puta radjaju vjerujte u sebe i doktore. Sva ona bol se ne moze izmjeriti s ljibavi koju dobijete i dajete iste one sekunde kad ugledate ta mala bica. Porod je po meni nesto najlijepse sto sam mogla dozivjeti. Netko me pitao za velicinu bebe. Mala je stvarno. Rodila se sa 2790g i 49cm. Odma su rekli da je veliki borac ❤️ izborila se za sebe unatoc svim komplikacijama u trudnoci. Mi sad samo spavamo, cikamo na veliko od radjaone vec 😍, mazimo se i uzivamo. Svima sretno koje su jos u iscekivanju, sve ce biti dobro! Hvala Vam cure na svakom savjetu do sada i na svakom odgovoru na mozda ponekad i glupa pitanja ❤️.
Mia i mama salju velike i tople puse i zagrljaje svima 😘😘❤️❤️
Citamo se i tipkamo i dalje 😀
Bas je divno cuti pozitivno iskustvo. Samo se vi mazite i pazite... zasluzile ste❤ 🥰
Ana1305 i Babyboy2 hvala 😃 idem danas do ljekarne pa sa znam šta da uzmem
Stize beba 💕💕💕💕 predivno, mazite se i pazite. Puno pusa šaljemo 🤗🤗🥰🥰 hvala na pozitivnih riječima.
Ana i Mjesecina nadam se da ste danas vi na redu 🥰
Lijep dan svima želim, mi smo danas u pozitivnom raspoloženju 😎
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Sortiraj odgovore
Najstariji