Evo nas sa pregleda 2370 grama imamo, i 45 cm malo smo veći 🥳🥳🥳 ctg uredan, mokraća bez proteina, tlak ok. Za 10 dana opet ctg. 🙏😊😊😊❤️❤️😊
Bosco Ne razumijem, pa to je samo tjedan dana..nije to nesto puno, nisu sve bebe iste. Nadam se da ce ti brzo proci dani do sljedeceg pregledab i da ces biti mirnija onda 🍀🤗
Mimi i tebi zelim sve naj, pretpostavljam da znaju za leda i vjerujem da ne bi dopustili prirodno da ne mozes..
Slatke brige velika beba 😁Cestitam 🍀
Mina tebi se divim, ja bi vec bila na hitnoj..ali vjerujem da bi i ti reagirala tako da si osjetila da trebas ici. Ja nemam odnos pa nemam tih problema🙈
LoMa drago mi je sto ste dobro 🤗
.
Mina ne znan ocu li ti bit od velike pomoći. Meni se je jedan put, ali u puno manjin tjednima, možda oko 16,.,17.tjedna desilo da mi je jutro nakon odnosa na papiru ostalo malo krvi. Odma je nastala panika, nisan se ni sitila da smo imali odnos večer prije. Nazvala san gin i rekla mi je da popijen 4 duphastona odjednon i naredni dan smo imale vec dogovoren pregled.
Znači po svemu sudeći ipak sam trebala se javiti dr?
Sad ću jos pričekati do četvrtka.. Nadam. Se da je sve u redu.. Hvala ipak
Mina pa eto, ne znan ti rec iskreno jel stvarno tribas zvat ili ne. Ja san odma pocela panicarit i nazvala, toga da smo imali odnos san se sitila tek par dana nakon tako da ne znan sta bi meni gin rekla da san joj dala i tu info. Nadan se da ce ti se jos neko javit kome se isto ili slično dogodilo
E da, Mimi, opusti se i budi bez brige. Leo je vec prava momcina. Virujen da nije lako bit u bolnici na mirovanju, ali sta je tu je. Brzo ce proc i jos to malo tjedana, neces se ni okrenit
Meni moja dr vodi trudnocu kao da je bebac manji za 5 dana cijelo vrijeme, a kod privatnika sve odgovara u dan. I bas sam ga pitala i rekao je do 2 tjedna odstupanje je ok, sve zavisi pd kuta mjerenja i slicno, bitno je da na svakom pregledu beba napreduje... tako da opusti se, ides brzo na sljedeći pregled i to gledaj na nacin da ces opet vidjeti svoje zlato
Jel se vama desi da je bebica par dana mirnija? Zadnja 2-3 dana se rijetko javi i to kratko.. prije tog je non-stop bio tulum...
Marta robica je 😍😍😍😍😍😍😍
Plavo nebo moj malac je kako koji dan... bitno da se javi, a ako si nemirna, mozes otici na pregled
Plavo nebo - moji su uredno mirni dva tri dana, onda u dan dva to nadoknade jer ne prestaju lupkat 24 sata...nekako sam se već pomirila da očito tak funkcioniraju...iako u ove dane kad su mirni tu i tamo osjetim kao neko meškoljenje, moguće da se i okrenu nekako da ne osjetim il šta već...
Meni danas došli nalazi krvi i kao i inače, željezo nisko, a leukociti blago povišeni. Smješno mi jer cijelo vrijeme mi skoro identične te vrijednosti, pila i ciklin sok, aroniju, floradix sirup, kendural c i nema nikakvog pomaka, tak da sam i to zaključila da je očito za mene normalno
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Meni je jučer nakon odnosa pozlilo. Uhvatila me vrtoglavica i nakon sat vremena sam i povraćala. Bili smo ludi i ja i muž a on sav u panici,više od mene(klasika) i rekao je ok,sad smo i službeno završili s time 😂
Loma drago mi je da Luka napreduje kako treba. Tebi želim puno strpljenja sa izdajanjem i da vam vrijeme što brže prođe. A zašto ti nedaju da se izdajaš sa izdajalicom?
Mimi bit će to sve uredu. U dobrim si rukama i visokim tjednima ali vam svejedno želim da što duže ostanete 2u1. 😘😘
Marta predivna je robica,baš baš. 😍
Bosco pa neznam,ja mislim da je to sve uredu i u granicama normale i da nema mjesta panici. Ali kao što ti je netko već rekao,veseli se tome da ćeš za 2 tjedna opet vidjet svoje malo zlato tako da neka ti to bude motivacija za pozitivu. Šaljem zagrljaje 🤗
Svima ostalima koje ste obavile preglede danas čestitam na istima. 😊😊
A di su nam Izabela i Unakit? 🤷
Ja idem oprat navlaku od trudničkog jastuka jer mislim da je vrijeme da večeras ide u uporabu. Bit će gužva u krevetu😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Hvala na podrsci.. Promijenila sam sticker. Ja sam po prvom danu zadnje M 25+5 sad, a doktor je rekao da je bebica za 24+1, tako da tjedan i 4 dana sta se meni cini okej, ali je on digao zescu paniku, jer mi je na zadnjem ultrazvuku bila manja za 4 dana. Slazem se, bar cu vidjet bebicu jako brzo 😊 a do tada, sto se manje zivcirat.
Sortiraj odgovore
Najstariji