Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina.Antares
    14. Rujan 2020. 11:49

mjesecina hvala na receptu, ali uz sve današnje aktivnosti i obaveze plus neprospavanu noć ne pada mi napamet ništa radit. Neće ništa bit od kupovne torte. :) 

demetria izvrsna je komodica! i plava je isto boja za curke. ;) 

jasamja dekica je predivna

onka mene isto zanima trudi, s obzirom da još nisam ništa od tih free stvarčica se učlanila niti prijavila. samo dm i u bubamari imam još od prije karticu

Marta14
    14. Rujan 2020. 12:00

Ninche9

Zene ja sam imala pregled, nis se ne dogada. U petak mi je termin pa ponovo imam pregled.
    Napokon jesu li tebe cijepili u trudnoci? Dns mi kaze doktorica da se po novome cijepi u zadnjem tromjesecju Di Te Per da dijete dobije zastitu do onda kad ce samo primit cijepivo i da bi bilo pametno i tatu cijepiti jer hripavac moze bit jako opasan za novorođenu bebu a zaraze se vecinom preko roditelja
    Nije mi nesto drago al za bebicu sve.

Boli li te nesto? Mene donji dio leda krenuo i kao da cu dobiti menstruaciju, ali stalno(bez pauza)..
    I ja imam u petak.... 

Bosco
    14. Rujan 2020. 12:11

Bok cure!
    Vidim pricate o strahovima i osjecajima.
    Ja sam cijelu trudnocu odlicne volje, nikad bolje u zivotu zapravo. Kao netko tko je dugo imao napade panike i anksioznost, osjecam se odlicno 😊 neku vecer su me bas jako zabolili jajnici i od tad me malo frka, ali pokusavam ne misliti na porod. Jucer me strina pita: jel se pripremas mentalno na porod? Jel te strah? Pripremi se da ti trauma ne bude. 😠 Kad mi tak neko veli, jos mi je teze.
    Ja samo razmisljam - to je samo jedan dan - a za nagradu dobivam najljepsi poklon. 🥰 Pokusavam tak mislit 🤣

14. Rujan 2020. 12:17

Za Trudi sam im se javila preko facebooka da li salju testere i rekli su da posaljem adresu i stvarno evo za tjedan dana su poslali paketic 😊

plavo_nebo
    14. Rujan 2020. 12:56

Onka

Za Trudi sam im se javila preko facebooka da li salju testere i rekli su da posaljem adresu i stvarno evo za tjedan dana su poslali paketic 😊

Bas sam te dosla pitat kako si dobila uzorke, trazila sam po njihovoj stranici ali nema :)

Boli li nekog trbuh sa doljnje strane... Onako ko da je pritisak.. ne znam opisat...

samanta_98
    14. Rujan 2020. 13:26

Onka

Samantanisi… ja cu 24.10. 22 tek 😅

A supet, ja sam 09.08. napunila 22 😁

samanta_98
    14. Rujan 2020. 13:31

keksic

Cure, pročitam zaostatke danas, sutra. Danas u 12 došao je još jedan David (50 dug, 3500 težak). Priča ide ovako: došla sam u 9 u bolnicu (nakon doručka i tuširanja) i do 10 sam bila na ctgu. Meni se činilo da možda imam trudove kad sam bila na ctgu, kad ono u 10 mi na pregledu kažu da sam 8cm otvorena. Dok sam otisla u rađaonu i dok su mi pokušali dati nešto protiv bolova, već je krenuo izgon. Bilo je stvarno brzo i sasvim ok, uspjela sam prodisat skoro sve trudove 😁

Čestitam ☺️

• mini_mouse26
    14. Rujan 2020. 13:31

teica30

mini_mouse26

Stizebeba, Kokica, Talija, Keksiccestitam i zelim vam brz oporavak i bebama sve najbolje!!! 🥳🥳🤱🤱❤
    Ajme ne dodem par dana i vec beba ko u prici hahaha
    Eee sad ajmo redom sta sam uspjela popamtit 🤣🤣
    Mc mouseznaci ti si bas gadno prosla na prvom porodu, nije ni cudo pa radije naginjes dogovorenom carskom. Vjv bi i ja na tvom mjestu, ali i dalje je meni taj carski bas strah i trepet. Nadam se da ce ti sad bit tocno onako kako si zelis!!
    Volim procitat razlicita iskustva. Tak da, sam pisite 😉
    Tina antaresbas tih silnih rezova se bojim. Puno je to prorezanog tkiva, plus strah da ne zarezu bebu 😱😱😱😱 to mi je valjda najgore!!! Al dobro, nekako se opet nadam opustenom osoblju pa ce i bebi i meni biti lakse sto god da bude.
    Teiceja isto kod dr.miler i prvu trudnocu sam kod nje isla kad bi krenula u kbc na preglede. Idem bas danas opet. Ti radis u kbcu?! Si isla u os u medicinsku ili negdje dalje?! Ja sam isla u os pa zato pitam, mozda se i znamo 😉
    Jaoooo 8 dana do termina!!!
    Nije me uopce toliko strah poroda koliko da li cu stici sve napravit i ocistit dok odemo za rodiliste🙈🙈🙈
    Dudusam prvom djetetu dala jer se bas igrao sa bardavicama i izgrizo da sam znaci krvarila i podljeve imala. Spasila me duda zajedno sa izdajalicom. Imam preosjetljive bradavice.
    Hemicdobila jedan mali prije par tjedana, proso kroz para dana sam od sebe. Imala sam srece. To zna bas bit gadno.

Da da, medicinsku išla… I radim u KBC 😁… A tko zna … Možda se i znamo 😁😁😁😁😁…
    S obzirom da sam vodila trudnoću privatno, i dr.Becarevic mi je rekla da ce se s njom dogovoriti za preglede u bolnici, ali kako je sve ispalo bzvz zbog doktorice koja me vidjela tri puta po 3 minute, počela sam prije… Dr. Sipl mi je dogovorila s njom, ja prezadovoljna bila… Ja idem idući ponedjeljak opet kod nje, jer moram se sad češće pratiti i u slucaju bilo čega planira se porod…

Preljubazna i odlicna doktorica, vidjet ces 😉 sretno onda u ponedjeljak.
    Ja bas cekam pregled pa se javim s novostima kasnije.

Princess Mimi
    14. Rujan 2020. 13:33

Čestitke curama koje su rodile, Leo i ja vam zelimo što brži oporavak i manje briga 😊❤️
    Mi se još učimo, ulazimo nadam se u neku rutinu. Kombiniram dojenje i dohranu Bebimilom i super je za sad.

Napokon 2804
    14. Rujan 2020. 13:45

Tejic ja stvarno nisam mogla vjerovati da se beba moze porezati alaaaaa sad mi je jos i to trauma 😟😲
    .
    Ninche9 meni nitko nikad nije spomenuo nikakvo cijepljenje,  a za sve ovo i sto su mi uzimali briseve i ogtt sam ja sama pitala... tako da ti ja pojma nemam, nit su me u bolnici ista pitali kad bi otisla... tak da pojma nemam... budem bas pitala..
    .
    Dekica je prekrasna...
    .
    Emocije, mogu plakati konstantno,  nije problem, samo recite placi i ja placem...
    .
    Uspjela sam zaspati negdje oko 4, i naravno malo malo na wc, sad lezim u krevetu i nadam se čudu da ima nešto za rucak, a znam da nema dok ne napravim 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.