Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    13. Srpanj 2020. 11:17

Princess Mimi želim vam da što više budete 2u1 i da mali Leo bude mala žilava bebica :) hahah Luka i Leo moguće da nam prve bebe budu na slovo L :) kako fora
    *
    Za mrežaste gačice sam i ja čula da ih se zakne sastrane, da je bolje i to nego imati one druge jednokratne što izgledaju kao prave, jer u ovima tijelo diše

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Bosco
    13. Srpanj 2020. 11:33

Bok cure, ja dosla s pregleda, potvrden deckic. 💙
    Jako su me prepali, kazu da je bebica premala i da je za 24+1.
    Kontrola za 2 tjedna, kaze ak se ne popravi da cu morat u bolnicu na preglede. Takoder onaj ft ( od pupka do dole) mi je 22 cm a trebalo bi bit 25 cm. Uglavnom izasla placuci kak su me prepali. Ima 690 grama bebac. 

13. Srpanj 2020. 11:35

Pozdrav svima 👋🙂
    LoMa drago mi je da su Lukini nalazi u redu, oporavi se i ti što prije 🥰
    Jos jedan tjedan je pred nama, sretno svima koje idete na preglede i koje ste na posebnom tretmanu 🤞🍀💕 i svima skupa nek je uspješan, lijep i miran tjedan, bez stresova i problema.
    Budite mi zdravo i dobro 🍀🤰🤱

enana
    13. Srpanj 2020. 11:55

Pozdrav svima!

LoMa - bas mi je drago da nam se javljaš, pa i mi možemo malo dobiti dojam kako sve to ide :)
    Princess Mimi - samo polako, beba je sad već velika i svaki dan vam je bonus i želim ti da što duže izdržite zajedno!
    Bosco -  nemoj biti uplašena, još je to sve ok, i moji su manji nego što bi trebali biti, a i nije tak strašno ak kreneš u bolnicu na preglede, ja baš sad u četvrtak idem na prvi svoj pregled u bolnicu... 
    Ne sjećam se više tko je bio stavio slikicu sobe, jako mi se sviđa 

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

• LoMa
    13. Srpanj 2020. 11:55

Mimi zašto mora vaginalno ako radas prije 37.tjedna?

Mina 29
    13. Srpanj 2020. 12:16

Bosco nadam se da je sve u redu.. Možda su samo krivo računali tjedne.. To odstupanje za tjedan dva mislim da nije problem.. Veća ili manja beba.. Na težini dobiva.. Znači da se razvija..
    Ali naravno najbolje provjeriti.. 

Sif kod mene je sa 12 bio dečko.. Sa 16 valjda dečko.. Sa 21 cura 100 %.. I sad idem u četvrtak i eto.. Uopce neznam šta će sada biti.. 🙈

Druga stvar. 
    Nisam baš pisala.. Prije 4 dana kada smo suprug i ja imali odnos nakon odnosa odmah krenula krvariti ali to je bilo ko krvarenje drugog dana menstruacije kako sam se brisala sve u krvi.. Naravno panika. Suprug me smirivao odmah guglao kako je to normalno e sad jel njima normalno par kapljica u iscjedku ili ovo.. Što je izgledalo kao menstruacija 😏
    Ja sam legla stavila uložak i smirila se.. Krvarenje je stalo.. Ali je cijeli dan jos curkalo kad bi ustala ko sukrvica pa kasnije smeđe.. Nekad jače nekad slabije.. Od idućeg dana više ništa.. Bebica se javlja uredno..ja bolove nisam imala nikakve.. I nisam na kraju mi kuda ni išla..
    Svakako cu napomenuti dr.. Ali baš me zanima jel imala koja slično nakon odnosa..? 
    Nama se jednom na početku desilo isto nakon odnosa. Ali onak lagana roskasta ccrtica..ali ovo je sad bilo obilno. 

Happymom
    13. Srpanj 2020. 12:46

Mina ne znan ocu li ti bit od velike pomoći. Meni se je jedan put, ali u puno manjin tjednima, možda oko 16,.,17.tjedna desilo da mi je jutro nakon odnosa na papiru ostalo malo krvi. Odma je nastala panika, nisan se ni sitila da smo imali odnos večer prije. Nazvala san gin i rekla mi je da popijen 4 duphastona odjednon i naredni dan smo imale vec dogovoren pregled.

Skakavac
    13. Srpanj 2020. 12:49

LoMa neka ti dani donesu cim brzi oporavak, da uzivas sa svojim malim najbitnijim muškarcem.
    Hvala ti na info za gaćice. Mislila sam jedne malo zarezati ali san pretpostavljala da ce puknut cile tada. Dobro je cut da ce tako funkc i to, da se ne moran mislit. 
    PrincessMimi uz bozju pomoc sve će bit uredu. Samo odmaraj 💓 sto duze da ste 2u1, pa kad rodila dobro rodila.

Meni dani sve tezi, spavanje li la. Nocas san se tri puta dizala na wc pa se osjecan ko da nisan ni spavala. Odradila vjezbe i sad san najbolja za ic lec. Bas mi fali forze.
    Cestitam vam svima koji ste bili na pregledima. 🤗💓

Talija
    13. Srpanj 2020. 12:50

Bila sam u zaostatku dobrih 40 stranica, ali sam uspjela sve proci u miru! Draga Loma idkrene čestitke na Luki! Želim vam sve najbolje! 
    Takoder svim curama sve najbolje u još jednom tjednu... gurajmo koliko god još možemo 💕

Napokon 2804
    13. Srpanj 2020. 12:58

Loma drago mi je da je sve u redu i da napredujete 💙
    Princess Mimi bebac je vec veliki, ali naravno da zelim da sto duze izdrzite 2 u1... odmarajte i mazi pupu 😘
    .
    Cestitam na uspjesnim pregledima.
    .
    Meni je noc prošla sa 3 budenja i spavanjem do podne. Sad iskoristavam maximalno, i spavam do kad hoću,  odmaram se fizicki... 
    .
    Čestitam i na punim tjednima,  drzim fige za nadolazeće preglede. Mi imamo prekosutra pregled 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.