Težinameni je sa 31tj bila 1780g bebica u vinogradskoj, nitko mi nije rekao da je to puno ili malo. Socijalni nikad ni ne kaze tezinu tako da je to jedino sto znam. Sad cekamo 23.9. da vidimo kolika je
imaš li knjižicu trudničku? piše ti odozada među dimenzijama…
Nemam
Kokica čestitam na rođenju malene Lare, brz oporavak, malenoj sretno I bezbrižno djetinjstvo, puno sreće, zdravlja, ljubavi 😘😘😘
Kokica čestitam!!! 🥰🥰🥰🥰
2020 uživajte doma 💕💕💕💕 lijepo je čuti da je osoblje u našoj bolnici divno, odmah mi je lakše.
I ja imala pregled, zatvorena još uvijek, sve ok. Pregled u bolnici na dan termina ako dočekam, a vjerojatno hoću 🙈
Demetria i ja sam se prestala kupati, strah me neke infekcije, tko zna kad ću se početi otvarati i jeli more čisto. A baš bi mi godilo malo otplivati, slomljena se budim svako jutro.
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Citam vas je strah u moru se kupati mene moja u prosloj trudnoci poslala na bazen u 38mom tjednu 🙈
Kokica, čestitam! Sve najbolje teb i maloj curki!
Teica, dobro da si išla provjeriti da se ne živciraš zbog njenog ofrljeg nalaza. Baš me ljute takvi ljudi koji se olako razbacuju zastojem u razvoju.
*
Eto i mene iz trudnicke ambulante (moj prvi odlazak). Svi su bili simpa, ali malo je bilo kao na tvorničkoj traci - vidi se da dolaze jesenske bebe 😁. Rekli su mi da je cerviks skracen i jedam prst do glave i ovojnice. Dolazim opet za nekoliko dana, nadam se da će mi možda i ultrazvuk napraviti onda 😆
Samo da upadnem nakratko dok iman vrimena...cestitam svim curama na rođenju njihovih malih mrvica..zelim vam da se sta prije oporavite da budete ok i da sta prije idete kuci s njima da mozete potpuno uzivat 😊😊 a bebicama da sta bolje napreduju 🙂
Vidim da se tu spominje neka grupa na whatsappu/viberu pa da se prijavin i ja da san zainteresirana 🙂 bolje ce bit tamo i lakse pisat i intimnije 🙂 kad ce uopce to zazivit? 🙂
Cure! S kojih ste stranica naručivale kolica?? Neznam više gdje da tražim sve sam već pregledala dajte neke preporuke molim vasss
Cure! S kojih ste stranica naručivale kolica?? Neznam više gdje da tražim sve sam već pregledala dajte neke preporuke molim vasss
Mi samo naručili preko stranice mali zakladi. Naručila u četvrtak a stigla u ponedjeljak 😁 uzeli smo Nuna mixx 3u1
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji