Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    11. Rujan 2020. 18:15

Mina predivne vjesti za malenu,velika curica vec ❤️❤️❤️Bitno da ste dobro i da dijete u 9mj Moze se i roditi 💋💋💋
    Happymom izgleda da ces i ti ranije 🥰🥰

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    11. Rujan 2020. 18:19

Teica posto radjas u Os tko je sefica ginekologije???nedavno je bio musko ,bas me zanima!???ja sam jos Uvjik kod Dok.Simicke u djakovo..tek kad budem za carski onda idem u Os kod Doktora Popovića.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

11. Rujan 2020. 18:28

Demetria

Dobro je što sam ja stala na 96 kila….
    Već me muž jutros pitao jesi prosla stotku ili imamo još fore??!

Ajoj muž 🤣🤣😂
    .
    Kokica čestitam! Svako dobro cijeloj obitelji, uživajte u bebici i maženju 🤗🥰🤱🍀
    .
    Drago mi je da je i danas bilo uspješnih pregleda 👍 nek nam je što više ovako uspješnih dana.
    .
    Moj maleni se zadnjih tjedan dana prilično primirio. Baš se ne rasteže više i ne lupka. Malo pomakne nožice povremeno, svega par centimetara, ručice i glavicu isto rijetko. Pred jutro je opet leđa prebacio desno, a čini mi se da je nekak popustio i pritisak na zdjelicu 🤔 ko da više nije tak duboko unutra. A trbuh mi viiisiiii.... mogu ga komotno nositi u rukama. Baš mi je primjetno sve teže i teže, posustajem 🥴 

Demetria
    11. Rujan 2020. 18:45

Sanja*

Demetria

Ajoj muž 🤣🤣😂
    .
    .
    Drago mi je da je i danas bilo uspješnih pregleda 👍 nek nam je što više ovako uspješnih dana.
    .
    Moj maleni se zadnjih tjedan dana prilično primirio. Baš se ne rasteže više i ne lupka. Malo pomakne nožice povremeno, svega par centimetara, ručice i glavicu isto rijetko. Pred jutro je opet leđa prebacio desno, a čini mi se da je nekak popustio i pritisak na zdjelicu 🤔 ko da više nije tak duboko unutra. A trbuh mi viiisiiii…. mogu ga komotno nositi u rukama. Baš mi je primjetno sve teže i teže, posustajem 🥴

Sanja*

Demetria

Ajoj muž 🤣🤣😂
    .
    .
    .
    Moj maleni se zadnjih tjedan dana prilično primirio. Baš se ne rasteže više i ne lupka. Malo pomakne nožice povremeno, svega par centimetara, ručice i glavicu isto rijetko. Pred jutro je opet leđa prebacio desno, a čini mi se da je nekak popustio i pritisak na zdjelicu 🤔 ko da više nije tak duboko unutra. A trbuh mi viiisiiii…. mogu ga komotno nositi u rukama. Baš mi je primjetno sve teže i teže, posustajem 🥴

On kaže da je Vice pjevač rekao da je pravi čovjek samo stokilaš.... eventualno 90 kg ako je malo bolestan 😂😂😂🙈🙈🙈

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Bosco
    11. Rujan 2020. 18:45

Joj i mene ceka pranje i slaganje robice, bas to odgađam a vec usli 35 tjedan 🤣
    Cure, jel vi pijete colu, pepsi ili cocktu? Znam da nije preporucljivo, ali meni je bas muka u zadnje vrijeme i bas me to tijelo trazi. Pijem negdje 2x tjedno, neznam koliko se kolicinski smije. 🤷‍♀️

Ninche9
    11. Rujan 2020. 18:57

Meni je s 34tt receno da sam otvorena 2cm i da cu izgurati jos 2tj u komadu samo uz strogo mirovanje
    a vidi me danas, punih 39tt, svaki dan umjereno vozim bicikl, setam, skacem po lopti i muzu i nis se ne događa 
    Tak da ja mislim da ni doktori nisu uvijek u pravu. 
    Kad beba bude spremna doci ce i to je to 

Demetria
    11. Rujan 2020. 19:08

Bosco

Cure, jel vi pijete colu, pepsi ili cocktu? Znam da nije preporucljivo, ali meni je bas muka u zadnje vrijeme i bas me to tijelo trazi. Pijem negdje 2x tjedno, neznam koliko se kolicinski smije. 🤷‍♀️

Ja ti cijeli život colu pijem pola voda pola cola...sad mi isto predkraj ponekad vuće da popijem nešto gazirano pa zatražim i čašu vode ako sam vani pa pijem pola pola da ne aktiviram žgaravicu .... ali vuće me dosta puta tjedno 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Tejic
    11. Rujan 2020. 19:35

kokica37

Stigla je i mala Lara, savrsena je, jutros u 8:23.
    Zasad mislim da je carski divota i jedna od najboljih odluka ikad 😁😁😁
    Srce ko kuća ❤️

Cestitaaaam zelim ti brzi oporavak i malenoj Lari sretan i dug zivot 😍🥰❤❤❤
    Drago mi je da je sve super proslo sa carskim 😊 kak si s bolovima?

nada23
    11. Rujan 2020. 19:41

Kokica čestitaaam i želim vam što brži oporavak ! 🎊🤗😍
    .
    2020 Super da ste već doma i da se niste dugo zadržale.😍 Hvala ti na info.  Morat ću se i ja dobro opskrbiti grickalicama, keksima i sl. Ipak najveće je olakšanje čuti da si zadovoljna sa osobljem. 😊😊
    .
    Kolica- ja sam kupila Peg Perego 2u1 YPSI combo preko Bazzar.hr. Naletila na 25 % popusta što je superrr. 
    .
    Cola i slično- Ne pije mi se toliko Cola koliko Sprite i mineralna. Znam da nije baš zdravo ali meni se jako traži gazirano. Inače prije trudnoće sam samo vodu pila. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Napokon 2804
    11. Rujan 2020. 19:44

Bosco

S obzirom da sam cigare ostavila kad sam vidjela pozitivan test, pocelo me tražiti gazirano, colu, mineralnu,  fantu... tako da kad me trazi popijem... uopce se tim ne zamaram. Slušam tijelo i gotovo, pa nek svatko kaze sta hoce...
    Sad sam pojela kebab sa ljutim umakom i zalila sa pola litre Coca Cole, i sto se mene tiče ja mogu ic rodit. Namirila sam svoje potrebe 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.