Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Rujan 2020. 12:32

Marija ja sam pisala bila o tome. Znala sam cuti par puta nemam pojma sta je ali nije nista zabrinjavajuce citala sam i drugi su to culi ali eto nezna se sto je

Zojo
    11. Rujan 2020. 12:34

kokica37

Stigla je i mala Lara, savrsena je, jutros u 8:23.
    Zasad mislim da je carski divota i jedna od najboljih odluka ikad 😁😁😁
    Srce ko kuća ❤️

Kokica sve najljepše vam želimo i čestitke na Larinom rođenju, mazite se i uživajte. Tebi što brži oporavak, a malenoj što brži napredak, pusa

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

jasamja
    11. Rujan 2020. 12:34

kokica37

Srce ko kuća ❤️

Čestitaaaaaam 😁😁😁 dobro došla Lara ❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Matea02
    11. Rujan 2020. 12:36

Kokica čestitam!!! Danas su curke odlučile van 💕💕 brz oporavak 

Marta14
    11. Rujan 2020. 12:44

Kokica cestitam 🍀🍀Sve najbolje vam zelim!
    I ovdje nema pregleda od 35 do 40tog al meni je to cak i ok ispalo iako me bilo strah. Nekako nisam opterecena i ne moram ic stalno negdje,nemam odjecaj niti da trebam rodit za par dana.. Samo sto eto, kad sam bila neki dan na hitnu, su mi i ultrazvuk radili uz ctg..

Matea02
    11. Rujan 2020. 12:45

teica30

Cure evo me sa pregleda od moje socijalne doktorice… Toliko sam ljuta, razočarana a njom da je to strašno… Beba do SAD sve super… Prije 3 tjedna privatno protoci svi uredni, beba u mjerama za svoje tjedne. Ali sad odjednom manja za 1-2 tjedna, tesla samo 1630 grama … Naravno moja privatna dr ne radi, još danas na godišnjem … Odmah sam dogovorila pregled u bolnici, odnosno color dopler … Pa ćemo vidjeti… Bas me sad uplašila užasno, a rekla sam da neću njene nalaze uopće shvaćati ozbiljno … Jer pregled njen traje pune 3 min … Eto …

Ej nemoj se nervirat, meni su isto to napravili. I nakon tjedan dana sve super sve pet, nigdje više problema nema, proroci oke sve oke. Do ne preciznog mjerenja je, ne može se za 3 minute sve kako treba izmjeriti. Provjeri naravno šta je na stvari al ako je do sad bilo sve oke sumnjam da odjednom nije 

11. Rujan 2020. 12:47

Evo i mi bili jutros u dnevnoj , radili ctg i ultrazvuk kratko da vidi plodnu vodu i narucili za tjedan dana . Ja sam do sada bila na 14 ultrazvuka. 3 sam isla na hitnu mimo redovnih . I jedanput na Anomaly privatno...

Unakit
    11. Rujan 2020. 12:51

StizeBeba2020

Cure, evo da se javimo.
    10.09 2020. u 22:08h stigla je na svijet malena Mia. Dosli u Merkur s otvorenih 5 prsta, trudovima. Zaprimljena u 19:30 u radjaonu. U 21:55 otvorena 8 prsta. Dobivam 8 kapi dripa. Trudove do tada presetala i predsjedila na lopti. Premjestena na stol i odma krece nagon za tiskanje. Maloj padaju otkucaji, svi se uzvrpoljili. Morala biti rezana i sad imam 8 sava. Boli ko sam vrag, a maternica nista. Od jednom 3 doktora, babica, nekoliko sestara… Cca 10-ak ljudi u box-u. 3 truda i stize ona. Ljubav malena je stvarno mala kako su i pricali. Ja sam sad u sobi, oni je nocas cuvaju da se ja malo odmorim. Ali sve u svemu kako su mi digli tlak pocetkom tjedna, radjaona je potpuna suprotnost. Ljubazni, pristupacni… Ma same pohvale. Porod za pozeljeti. 2,5h prvi porod, zivo mi i zdravo dijete dali u ruke. 🙏🙏❤️

Bravo StizeBeba, divno da je sve proslo super 🥰 Mia je mozda malena ali velikog srca, svako dobro joj zelimo 💗

Bosco
    11. Rujan 2020. 12:59

kokica37

Srce ko kuća ❤️

Cestitam!! 💕 Jos jedno lijepo iskustvo, bas super za procitat 😁
    Sve najbolje, da ste sto prije doma i uzivate💓 neka se mama sad odmori, zasluzila je 🥰💝

Tezina bebe. Meni govore da zaostaje u razvoju vec jako dugo, da bi ispalo da je samo maleni, rekli mi u Vinogradskoj : sve je super, u tjedan je sve okej, samo je malena beba, niste od mama cije dijete bude imalo 4 kg na porodu.. Ali vidjet cemo🤭

Unakit
    11. Rujan 2020. 13:00

kokica37

Srce ko kuća ❤️

Dobro dosla Lara, da si zdrava I sretna! Kokica, brz oporavak zelimo 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.