Samo da upadnem nakratko dok iman vrimena…cestitam svim curama na rođenju njihovih malih mrvica..zelim vam da se sta prije oporavite da budete ok i da sta prije idete kuci s njima da mozete potpuno uzivat 😊😊 a bebicama da sta bolje napreduju 🙂
Vidim da se tu spominje neka grupa na whatsappu/viberu pa da se prijavin i ja da san zainteresirana 🙂 bolje ce bit tamo i lakse pisat i intimnije 🙂 kad ce uopce to zazivit? 🙂
Jos nista konkretno, kad nas jos vise rodi onda cemo nekako planirati.
Za sad je samo da vidimo otprilike jesmo za ili ne
Cure! S kojih ste stranica naručivale kolica?? Neznam više gdje da tražim sve sam već pregledala dajte neke preporuke molim vasss
Mi samo naručili preko stranice mali zakladi. Naručila u četvrtak a stigla u ponedjeljak 😁 uzeli smo Nuna mixx 3u1
Mi nismo naručivali, ali isto smo se odlučili za Nuna Mixx Next 3u1
Cure! S kojih ste stranica naručivale kolica?? Neznam više gdje da tražim sve sam već pregledala dajte neke preporuke molim vasss
Ja sam narucila sam bazzar.hr gledala sam da su mi povoljnija da imam u hrvatskoj jedna.. .a ovdje u de imam lorelli polovna (ona su ogromna o teška, zato smo za hrv uzeli druga da ne moramo vuci sa sobom kolica radi mjesta)
Ja sam narucila sam bazzar.hr gledala sam da su mi povoljnija da imam u hrvatskoj jedna.. .a ovdje u de imam lorelli polovna (ona su ogromna o teška, zato smo za hrv uzeli druga da ne moramo vuci sa sobom kolica radi mjesta)
https://bazzar.hr/p/3E5VE3M-chipolino-kolica-3u1-fama-amethyst moja u hrvatskoj su ovakva samo plava...
Evo i mene da se javim.. Bili smo ujutro na pregledu ali nisam uspjela prije..
Naša curka ima 2250 g.. Položena glavicom dole i skroz do izlaza.. Rečeno mi je da neću dočekati termin. S obzirom da je prva beba rođena velika dva puta je mjerio ali da bit će i ona velika samo se nadajmo ak rodim ranije da ne stigne na kupit toliko..
Ja sam +10kila. Zbog bolova u simfizi nema pomoći proći će iza poroda nažalost iako me boli strašno jedva hodam.
Obavili mi odmah i ctg koji je uredan. U pon moram obaviti ogtt i komplet vađenje krvi i urina.
Požalila sam se i na pritisak dole unazad par dana kaže da je vjerojatno zbog toga jer se spustila ali mi je dao odmah spasmex i klavocin za slučaj da je urinoinfekt da se ne patim dok ne dođu nalazi.
I. Mislim da je to to.. Kontrola već za 2 tjedna do tad moram usporiti tempo.
Teica mi se pratimo u dan. Razlika je u težini ali iskreno ja sam se bojala opet istog scenarija radije bi da moja teži toliko jer znam kako sam se namucila sa sinom
. Tako da ak je u tjednima a je.. Sve je super.. Ne mora biti velika i debela sve će nadoknaditi vjeruj mi.
Kokica cestitan!! ❤️ ❤️
Evo i nas s pregleda. Otvorena jedan do dva prsta, a procjena je da maleni ima 3 kila. Kontrola iduca za 10 dana
Samo da upadnem nakratko dok iman vrimena…cestitam svim curama na rođenju njihovih malih mrvica..zelim vam da se sta prije oporavite da budete ok i da sta prije idete kuci s njima da mozete potpuno uzivat 😊😊 a bebicama da sta bolje napreduju 🙂
Vidim da se tu spominje neka grupa na whatsappu/viberu pa da se prijavin i ja da san zainteresirana 🙂 bolje ce bit tamo i lakse pisat i intimnije 🙂 kad ce uopce to zazivit? 🙂
Jos nista konkretno, kad nas jos vise rodi onda cemo nekako planirati.
Za sad je samo da vidimo otprilike jesmo za ili ne
Upravo to tek smo na 20 bebica od 95.
Mislim da je još prerano...ali definitivno poslije da se prebacimo.
*
Meni je isto soci.ginekolog rekla da je bebica Bokun bebe sad već...uf iskreno se bojim šta će biti za dva tjedna.
Dobro je što sam ja stala na 96 kila....
Već me muž jutros pitao jesi prosla stotku ili imamo još fore??!
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja sam isto za grupu preko poruka , lakše i jednostavnije i privatnije nego ovdje, tako da kad dođe vrijeme eto i mene 🥰.
Ma nije mi uopće bitna težina bebe ako se ona razvija normalno, cal i bolje da bude sitnija, lakše roditi 😉... Stigne se ona udebljati kad izađe vanka. A dobro, sad ćemo češće u bolnicu, neću vise ići ni privatno, jer sam dogovorila vođenje dalje kod šefice ginekologije. Eto, kad danas kod nas za sve moras imati vezu ...
Nadam se i normalnom porodu, i da cu uspjeti nekako s njom sve rijesavati 😁.
Od danas krećem sa peglanjem robice, imam fore do idućeg ponedjeljka sve riješiti, ako me slučajno odluče ostaviti, sad moram biti spremna na sve.
Mina mi se pratimo da, ali neka mene ove pisulje malo manje 😁...
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
https://ibb.co/cr86742
Za sve zene koje su zavrsile na Carski 👌👌👌
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji