Citam sve ovo 15-20kg a nista strija, a ja 9kg i ko zebra sam 😭😭😭😭 jos i iz prve trudnoce mi ostalo. Jedna od vas je napisala da je to jednostavno takva koza SLAZEM SE!!! Nije se moja mama nicim mazala pa ima samo dvije male strije pa ne mogu ni genetici prepisat hahahaha
Franjo dobrodošao. Ajme divnog poroda. Nit pucana nit rezana!
Tejic nadam se da je sve ok???
Mini_mouse to ti je sve do genetike. Ta pucanja i strije. Neće te nijedna krema spasiti, ako ti koža nije genetski elastičnija.
Curke samo da vam javim danas u 14:43 se rodio Franjo 🥰 3820 i 52 cm. Nisam rezana, niti sam pukla došla u rađaonu 12:30 u 13:15 prokidaju vodenjak i drip 12 kapi. Čak sam dobila rajski plin a sestre i babice su sve preljubazne.
Sve u svemu bolno ali brzo 🥰🥰
Sretno svima i želim vam porod kao moj.
Čestitke na rođenju malog Franje, neka vam je oboma sretno i brz oporavak! Super ekspresno ste vi to obavili, svaka čast!
samanta dobrodošla, trebala si i prije se uključiti, što nas je više to bolje(btw meni je termin 2.11.i planiram roditi u Puli, baš mi je super što nas ima još i što ti je termin prije mene pa ako bude išlo po planu imat ću informacije iz prve ruke😜). Zadnjih par dana primjećujem da bebica štuca skoro svaki dan po par minuta, to mi baš fora. Puse svima i sretno na pregledima, porodima, oporavku poslije porođaja... I definitivno sam za viber grupu, možda idući mjesec ili tako nešto kad budemo imali više bebica(žao mi da se raspadnemo kasnije, stvarno sam puno toga naučila ovdje od sviju vas i zahvalna sam vam na tome puno). Od totalne neznalice, usput sam pokupila dosta toga-sad sam samo nestrpljiva buduća mama... 🤗
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Mara cestitam i hvala bogu jedan porod bez problema, Franjo dobrodosao nam i zelim ti puno srece i zdravlja u zivotu!! 🥳🥳🍾❤❤❤
Mc_mouse bas losa i tanka koza. Istina tu se nista ne moze. Al nek je sve zlo u tome, nek ih bude jos toliko samo da beba bude dobro!!!
Curke samo da vam javim danas u 14:43 se rodio Franjo 🥰 3820 i 52 cm. Nisam rezana, niti sam pukla došla u rađaonu 12:30 u 13:15 prokidaju vodenjak i drip 12 kapi. Čak sam dobila rajski plin a sestre i babice su sve preljubazne.
Čestitke na rođenju malog Franje, neka vam je oboma sretno i brz oporavak! Super ekspresno ste vi to obavili, svaka čast!
samanta dobrodošla, trebala si i prije se uključiti, što nas je više to bolje(btw meni je termin 2.11.i planiram roditi u Puli, baš mi je super što nas ima još i što ti je termin prije mene pa ako bude išlo po planu imat ću informacije iz prve ruke😜). Zadnjih par dana primjećujem da bebica štuca skoro svaki dan po par minuta, to mi baš fora. Puse svima i sretno na pregledima, porodima, oporavku poslije porođaja… I definitivno sam za viber grupu, možda idući mjesec ili tako nešto kad budemo imali više bebica(žao mi da se raspadnemo kasnije, stvarno sam puno toga naučila ovdje od sviju vas i zahvalna sam vam na tome puno). Od totalne neznalice, usput sam pokupila dosta toga-sad sam samo nestrpljiva buduća mama… 🤗
Istina ovo je divna grupa i hrpu stvari ste i meni sve pomogle. Lijepo je vidjeti toliko podrske od svih za sve. I hvala za sve❤❤❤
I moja isto puno stuca, meni to preslatko, a muz krepa od smijeha kad krene jer tako jako stuca da me zna cijelu stresti🤣🤣🤣
Čestitike. Dobro došao Franjo 💙 ajde napokon i jedna pozitivna priča sa poroda 😁👍
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Mara1992 cestitaaam ponosnim roditeljima... uživajte, volite se, mazite, pazite... puno srece, zdravlja... 😘😘😘😘😘😘😘😘
.
Unakit drago mi je da je sve dobro i da rastete, jos bi ti mogla i do termina dogurati... 😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji