Daaaa,i to mi jedino stvarno ponekad nervozu taj jednolicni ritam 🤣🤪
Skakavac sretnooooooo ako niisi vec sve rijesila do sad 😜💓
Celaenakakvo je stanje?
Babyboy sin je super prihvatio seku. Stalno ju zeli ljubit i mazit. Kad god ju vidi ili se prica o njoj kaze "awww bebaaa" 😁
Supeeer!
Kako s uspavljivanjem? Kako je kad mora pričekati jer dojiš ili presvlačiš?
Nadam se da će se naš malac brzo priviknuti na novu situaciju 😅 Zasad jedva čeka i stalno pokazuje u trbuh i govori da je tu beba braco i da će mu donijeti bager 😂😂
Pa trenutno muz radi od doma pa ako mali uleti u sobu dok dojim onda ga on zabavi i sl. A kako ce bit kad budemo sami e to nemam pojma 😂
Malog uspavljujem ja popodne, muz ostane cuvat bebicu i ako ju nisam nahranila prije i ne spava onda joj on da bocicu sa izdojenim mlijekom. Navecer smo pola pola, ja legnem s malim i citamo knjigu pa kad smo gotovi dode muz malo ga pronosa i legne. Tako da eto.. Skroz smo se podijelili, nista ne radim sama pa nam nekako dobro ide bar za sad 😁
Celaena cestitkeee! Nikola dobro nam dosaa! 🎉🎊💕
Stizebeba sretnoooo!
Skakavac cekamo vijesti! 💓
Celaena cestitam od ❤️ Brz oporavak a malenom sretno i bezbrizno djetinjstvo ❤️
Krenule suuu bebice 🎉 Svaki dan barem jedna. Sad cekamo Skakavac da nam se javi, posto je iz Splita njenom iskustvu se posebno radujem da podijeli. Nek sve prodje u najboljem redu ❤️
Moja malecka i ja na moru kupamo se i suncamo 🤗
Mmmmm uživajte! 🤩🏖 🌊
I ja bi 🤭
Što je sa našim drugim curama koje su na listi?
Slonić 24.8.Curica💜 Petrova
Skakavac 27.8.🌞ST
Mabel 28.8.Curica💜
Hannica 04.9.Curica💜
Tejić 05.9.Dečko💙VŽ
Mara1992 05.9.Dečko💙SB
_ana_ 11.9.Dečko💙
Ana1305 11.9.Curica💜VT
Mjesecina 11.9.Dečko💙Merkur
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Da se kratko javimo..mi zavrsili na carskome odmah ujutro..rodio se Matej.. 2150 i 43 cm..nedonosce je i u inkubatoru je..ja dobila spinalnu,proslo sve ok,samo sto boli ko sam vraag 🥴🥴☹☹
Mamino zlateko cestitam! 💙Brz oporavak ti zelim! A malenome sve naj!
Smanjuje se lista 😅😅😅
Nikola i Matej, dobrodošli!
Cure, brz oporavak želim!
Mamino zlateko, vjerojatno su procijenili da je tako za vas najbolje, a Matej je sada u sigurnim rukama 🤗🤗
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
StizeBeba2020 sretnoo! 😁Da sto brze i bezbolnije prode i uzivas sa svojom Miom!🤞🍀🥰
Vita26 ma pratim ja svaki dan forum i stalno gledam sta ima novoga, i iskomentiram nesto, samo sto sad su nam prevladale na temi nase trudnice u terminima i iscekivanju pa su one mozda vise aktivnije, a mi druge ovako malo se prikljucimo, skupljamo iskustva🤗
Sto se tice simptoma sve je to da normalno, znam ja, al ajde reko malo da se ovdje pozalim za zgaravicu i spavanje😂
Ja sam isto ovih dana dosta aktivna, stalno nekud idem, ali dobro dok mogu i ok se osjecam dobro je! Oo pa ti skolarca imas, onda da vjerujem da ni ne stignes nesto previse odmoriti..ali dobro jos malo i mi smo u terminu, biti ce to sve dobro🥰I mi vama saljemo puno zagrljaja❤️💙😘😘
Celaena cestitam!!😃🥰zelim ti sto brzi oporavak, a Nikoli sretno i lijepo djetinjstvo!💙😘😘
Enana bas je prekrasna slikica!😍
Napokon2804 i Mana_Mare hvala na odgovoru za izdajalicu🤗
Sanja* super za odlican pregled, bome je pravi veliki decko!😁🥰💙😘😘
Napokon2804 jos malo i ti🤗🥰stalno te boli i mucis se, a eto kaze dokica jos barem 2 tjedna, nadam se da ces izdrzati sto duze sa sto manje tegoba🤞🍀😘
Onka moj isto cesto stuca😁😂nekad mi ga bude bas zao
Mamino zlateko cestitam!💙zelim ti sto brzi i manje bolni oporavak, a Mateju lijep napredak i sretno i bezbrizno djetinjstvo!🤗
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji