Otišla sam na kavu kad ovdje već dvije bebe i još jedna na putu! Čestitam mamama, dobro nam došli Nikola i Matej! Cure, nadam se da ćete se što prije oporaviti, a posebno želim malom Mateju da lijepo i brzo napreduje! Ima ovdje krasnih primjera beba koje su uranile, a sad super napreduju 😁
Da se kratko javimo..mi zavrsili na carskome odmah ujutro..rodio se Matej.. 2150 i 43 cm..nedonosce je i u inkubatoru je..ja dobila spinalnu,proslo sve ok,samo sto boli ko sam vraag 🥴🥴☹☹
Cestitam! 💙💙💙 Sve najbolje tebi i sincicu, brz oporavak zelim i da ste sto prije skupa doma
Potkosulje iz Lidla. Meni je frendica uzela, prvo smo mislile M, ali je nakraju uzela S jer su S kao 36-38, a M 40-42.. Bar mi se tak cini, a ja sam dosta mala i nemam ni sad trbuh velik, pa nisam htjela da mi je presiroko🤷♀️
Mamino zlateko cestitam na rodenju bebice da se cim prije oporavite 🥰🥰
Što je sa našim drugim curama koje su na listi?
Slonić 24.8.Curica💜 Petrova
Skakavac 27.8.🌞ST
Mabel 28.8.Curica💜
Hannica 04.9.Curica💜
Tejić 05.9.Dečko💙VŽ
Mara1992 05.9.Dečko💙SB
_ana_ 11.9.Dečko💙
Ana1305 11.9.Curica💜VT
Mjesecina 11.9.Dečko💙Merkur
Demetria kaze mi doktor jucer kako imam plodne vode u izobilju i da decko uziva i kupa se 🤣🤣 veli lijepo mu je i nikud mu se ne zuri 🙈 a vec ima 3700g tak da ja bi radije da se on malo pozuri jer sam vec i sama nestrpljiva a i da ne bude preveliki, treba to izaci van 🙉🙉🙉🤣
Mamino zlateko, cestitam od srca ponosnim roditeljima. Tebi želim brz oporavak, i da se što prije mazis sa malenim, a malenom sretno i bezbrižno djetinjstvo, ispunjeno zdravljem, ljubavlju... da nam brzo naraste i da pokaže svima da je i on jedan veliki decko. 😘😘😘😘😘😘
.
Lidl sve njihovo uzimam M, ali sam hlace uzela L i na bedrima me stišću, iako su mi pre savršene i onaj gornji dio mi je idealno raspona za trbuh, dok mi je HM-ov L na bedrima dobar, a guma gore plese oko mene...
.
Ja sam odspavala sad rundu, i mislim nekako nastaviti, samo me muči glad pa cu morati ustati...
.
Izdajalice, stvarno mislim da je nepotrebno bacati novce na el izdajalicu dok se ne vidi kako će izdajanje ići, i da li će uopce biti mlijeka...
.
Štucanje, moj gospodin ne stuca cesto, a kad stuca onda je to muzu bas zakon i fora, tako da mi ni ne smeta kad vidim koliko se on veseli...
.
Epiduralna, nju odbijam samo iz razloga što se bojim igle i vadenje krvi je za mene traumatično, a ne daj boze fulat venu... tako da kako god i koliko god bolilo izdrzat cu, valjda, ali u moja leda me nitko neće bosti, jer je pre riskantno da se ne bih pomakla...
enana tebe zaboravih prokomentirati, aime kako lijepi okrugli pupooooo 😍😍😍😍😍😍😍😍 izgledas savrseno, ali tvoj pupo, ja uopće ne znam kako se muz makne od tebe, ja bih ga nonstop mazila i gledala 🥰🥰🥰🥰🥰 iskreno, jedan od čak najljepših trbuha 😍 a sve pupe u kojima su bebe su mi predivne 🥰
Mamino zlateko cestitam od srca i zelim ti brzi oporavak, a malenom lavicu da lijepo raste i napreduje i da se sto prije mazite doma ❤❤❤❤❤❤
Mana_Mare hahaha tak sam si i sama rekla, kak je uslo tak ce morati i izaci 🤣🤣🙉
Mamino zlateko čestitam i želim ti brz oporavak a Mateju da lijepo napreduje 💙💙💙💙
Enana stvarno prekrasno izgledas, a dvoje u pupu 😍
Mana Mare 😂😂😂😂
Postalo je stvarno uzbudljivo iscekivanje, moram stalno provjeravati jeli došla koja nova bebica 🤩🤩
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Mamino zlateko čestitam!! Želim ti brz oporavak i da Matej što prije ojača i dođe k tebi na maženje! 💙💙
Potkošulje su udobne, fine, rastezljive i dugačke, ja sam sve trudničko iz Lidla uzimala u veličini L i sve mi jednako odgovara, taman. Tak i te potkošulje, a inače imaju i podesive naramenice.
Sorry nisam pratila skroz jel ovo prva trudnoća ili? Bebica je velika a imaš još koliko do kraja?
Sortiraj odgovore
Najstariji