Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    17. Kolovoz 2020. 13:57

Mana_Mare

Skakavac ma sve ce bit dobro, triba bolit, prizivis 💪
    Eto jedva cekam da rodis, bas da cujemo tvoje iskustvo iz splitskog rodilista.

U pravu si, ali najgore kad covika psiha blokira i satare. Proc ce, proc ce, sama sebi ponavljan 😂 nadan se da ce bit ok, izvjestaj cu vam podnit svakako 😅 

mc_mouse
    17. Kolovoz 2020. 13:58

Sanja ja bi carski jer me sad uzasno strah prirodnog poroda posto su skloni eksperimentiranju u našem rodilištu. Znaci tek kad žena padne u nesvijest, bebi padnu otkucaji, strka zbrka i hitan carski. Strah me da se ne zaglavi. Puno sam rezana i sa prvim koji je bio normalnih proporcija, a ovaj je sad veći. Em ta maska. Nemam pravo na epi, nemam pravo na pratnju :(
    Evo baš mi se plače. Idući tjedan nadam se idem u trudnicku :( 

Napokon 2804
    17. Kolovoz 2020. 14:02

Butterfly kako si ti? Ima li kod tebe novosti?
    Sanja prekrasna si 😍😍😍😍😍
    Robica 🥰🥰🥰🥰
    Ja sam stavila i stramplice, i carapice, kapicu, rukavice,  bodi, trenerku i vesticu pa ako bude toplo nece mu se sve obuci i dobro...
    .
    Demetria koliko sam ja shvatila taj članak, to se odnosi na robicu koje dijete nosi u bolnici, ne na robicu za izlazak, nju muz/decko donosi kad dolazi po vas. A u većini rodilišta beba bude u njihovoj robici, tako da po meni nema nekog straha... 
    .
    Ja sam se uhvatila spremanja nase spavaće sobe i tocno ne znam kud cu sa svim stvarima, tako da razmisljam odustati i pustit muza da se on muci sa svime...
    .
    Malo sam iznervirana,  sinoc sam si napunila u kadu doslovno 5 cm mlake vode i malo legla u to da se opustim i spricala se, po trbuhu, znaci nije mi vagina uopce bila pod vodom, i kazem to mami i ona naravno napadne na mene jel ja to izazivam trudove, jesam ja normalna 34 tjedna, jel mi treba da se sad porodim ovo ono... znaci ostala sam paf reko umjesto da me umiris ti meni tu paniku pravis. 

Mina 29
    17. Kolovoz 2020. 14:08

samomarina32

Marta14

Samomarina 🤗🤗Mozes ti to,sve prode pa tako ce i to.. jos malo je ostalo i onda se grlite i mazite!
    A kolika je bila prva beba? Moj se rodio sa 3450 u 39tom 😅

Jedva cekan vise. 🙂 a prva je bila sa 40+3 inducirana 3820 g 😄🙈

Hej oprosti.. Vidim da su kod tebe htjeli inducirani zbog težine?
    Ja sam isto jako teško rodila prvog sa 4470 i 55 cm.. 12 h muke i jada rezana i mučena.. 
    Rečeno je da se i sad očekuje tolika beba iako će mi na idućem pregledu točnije izračunati težinu.. Mogu li zahtjevati carski ili to oni kak im dođe? Jer ako bude i mala tolika ili veća već sad me panika hvata a za sada prati težinu brata 🙈

17. Kolovoz 2020. 14:15

mc_mouse

Sanja ja bi carski jer me sad uzasno strah prirodnog poroda posto su skloni eksperimentiranju u našem rodilištu. Znaci tek kad žena padne u nesvijest, bebi padnu otkucaji, strka zbrka i hitan carski. Strah me da se ne zaglavi. Puno sam rezana i sa prvim koji je bio normalnih proporcija, a ovaj je sad veći. Em ta maska. Nemam pravo na epi, nemam pravo na pratnju :(
    Evo baš mi se plače. Idući tjedan nadam se idem u trudnicku :(

Tu se, znači, slažemo. A vidim i da nas ima više... 

Marta14
    17. Kolovoz 2020. 14:20

Evo dok ne zaboravim opet:
    https://ibb.co/n7gWFD6
    Jos carape i kapa, deka.. 
    Robica vam je 👌i Sanja isto 😊😊
    Demetria bas mi se svida jastuk 😍
    .
    Mouse zasto nemas pravo na epi?
    Napokon, ja bas htjela pitati da li se neka kupa u kadi. Pa zar to potice trudove? Znam za bakterije da treba paziti ako si otvorena.. 

Tejic
    17. Kolovoz 2020. 14:21

Slatke_brige jos 5 dana, Skakavac jos 10 🥳🥳🤩🤩🤩 ja sam bas uzbudena radi vas 😁😁😁
    Demetria dobro si me sjetila sad s ovom nosiljkom. Ja znaci razbijam glavu vec danima i dajte me molim.vas prosvijetlite...znaci u beba se.uz bolnice iznosi u jastuku tipa kak je Demetria stavila, tak sam mislila i ja uzeti (samo je moj sivi 🙂), ali kad dijete ide u auto mora ici u sjedalicu tj. Jaje. KAK I GDJE  cu ja njega prebacit u to jaje iz jastuka?? Ili da muz samo donese jaje u bolnicu, bez jastuka?? Evo fakat ne znam kak to izvesti? 
    *
    Robica za izlazak nisam stavila sliku jer se svaki dan premislim da bi mogla nesto drugo 😆😆

mc_mouse
    17. Kolovoz 2020. 14:25

Marta u našem rodilištu se izvlače na nedostatak anesteziolologa tako da ni u najluđim snovima se ne može dobiti epi. 

keksic
    17. Kolovoz 2020. 14:28

Tejic mi smo ga mislili odmah u jajetu izvest, tako je i moja šogorica

Tejic
    17. Kolovoz 2020. 14:28

Napokon 2804

Butterfly kako si ti? Ima li kod tebe novosti?
    Sanja prekrasna si 😍😍😍😍😍
    Robica 🥰🥰🥰🥰
    Ja sam stavila i stramplice, i carapice, kapicu, rukavice, bodi, trenerku i vesticu pa ako bude toplo nece mu se sve obuci i dobro…
    .
    Demetria koliko sam ja shvatila taj članak, to se odnosi na robicu koje dijete nosi u bolnici, ne na robicu za izlazak, nju muz/decko donosi kad dolazi po vas. A u većini rodilišta beba bude u njihovoj robici, tako da po meni nema nekog straha…
    .
    Ja sam se uhvatila spremanja nase spavaće sobe i tocno ne znam kud cu sa svim stvarima, tako da razmisljam odustati i pustit muza da se on muci sa svime…
    .
    Malo sam iznervirana, sinoc sam si napunila u kadu doslovno 5 cm mlake vode i malo legla u to da se opustim i spricala se, po trbuhu, znaci nije mi vagina uopce bila pod vodom, i kazem to mami i ona naravno napadne na mene jel ja to izazivam trudove, jesam ja normalna 34 tjedna, jel mi treba da se sad porodim ovo ono… znaci ostala sam paf reko umjesto da me umiris ti meni tu paniku pravis.

Ja sam cula da se ne smijemo kupati u vrucoj kupki nego mora biti mlaka voda tj. topline tijela,  znaci ne vise od 37° i ne se predugo izlezavati u kadi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.