Bas san i ja Tila pitat za kilazu prve bebe :D moja je onda malena. Na pregledu u petak oko 3000 gr, 38+1 🤔🤯
Da, znan. Meni su doduse soc ginek i privatnica rekle da je beba manja ali da je sve u granicama normale.. Vidit cemo jesu li bile u pravu.
A dobro sta cu sad sta je tu je ocito ne mogu nista nego se s tim pomirit 🙂 u prosloj je moja Ema imala 3820 rodena u 40.tjednu..a ja san dobila do kraja sve skupa 17kg.. a sad me evo u 37.tjednu i tek san na +9 🙂 a malena ima 3450g 😄 bar znan da mi nece bit problem smrsavit odma iza poroda 😂😂
Da, znan. Meni su doduse soc ginek i privatnica rekle da je beba manja ali da je sve u granicama normale.. Vidit cemo jesu li bile u pravu.
Ma eto meni je najbitnije da je s njom sve u redu sta i je neman nikakvih problema sta ss nje tice..vise mene strah ponovo ono sve prolazit al eto sta se mora mora se 🙂 jos san ja to sve super izdrzala i hrabro podnila niie me se culo..a najduze san bila u boksu sa strane san slusala samo zene kako rađaju jedna za drugom i vicu i deru se svasta 😃 i to me malo isto pripalo al idrzala sAn sve nekako dok vise nisan mogla bas od uzasno jakih trudova od kojih san na momente pocela spavat kako mi je muz reka ja se ne sican toga uopce 😃 da san rekla da ne mogu vise da cu umrit doslovno san ih zadnjih 2 sata molila da me salju na carski al oni su sve nekako rastezali dok nisu napokoj to odlucili jer se ona nikako nije spustala
Ma eto meni je najbitnije da je s njom sve u redu sta i je neman nikakvih problema sta ss nje tice..vise mene strah ponovo ono sve prolazit al eto sta se mora mora se 🙂 jos san ja to sve super izdrzala i hrabro podnila niie me se culo..a najduze san bila u boksu sa strane san slusala samo zene kako rađaju jedna za drugom i vicu i deru se svasta 😃 i to me malo isto pripalo al idrzala sAn sve nekako dok vise nisan mogla bas od uzasno jakih trudova od kojih san na momente pocela spavat kako mi je muz reka ja se ne sican toga uopce 😃 da san rekla da ne mogu vise da cu umrit doslovno san ih zadnjih 2 sata molila da me salju na carski al oni su sve nekako rastezali dok nisu napokoj to odlucili jer se ona nikako nije spustala
Podnila si ti to dobro :) meni je prvo dite. Ne zna covik jeli bolje bit upucen pa znat sta te ceka ili ovako kad pojma nemas a svejedno te straj :D neka su bebe zive i zdrave a ostalo prode
Podnila si ti to dobro :) meni je prvo dite. Ne zna covik jeli bolje bit upucen pa znat sta te ceka ili ovako kad pojma nemas a svejedno te straj :D neka su bebe zive i zdrave a ostalo prode
Ja mislin da je ipak bolje ne znat sta te ceka 😂 ja nisan imala pojma al isto nekako se nisan bojala vise san bila uzbudena jer san jedva cekala da se rodi da je vidin napokon 🙂 iako san svasta cula i procitala...al eto iznenadila san iskreno i samu sebe koliko san to dobro podnila sve skupa stvarno..sad znan sta me ceka opet i zato me sad vise strah nego prosli put. Jer se u biti bojin da se ne ponovi sve to da ne traje toliko dugo..al ne mogu utjecat na to sta cum sta bude bit ce najbitnije da ona vise dode nama 🙂
Jutro curee!
Stigle su mi vrece za vakuum pa se napokon pere prva tura robice 🎉
jucer smo i cosleeper opet sastavili. Ajde krece se nest 😁
Za porod, ja sam bila uzbudena prvi put. Nije bilo tako strasno (moji trudovi od 3 ujutro do podne-mogla ih sve prohodat, pa od podne do 5 popodne drip-dosta bolno ali izdrzi se). Ovaj put sam isto uzbudena i vec mi je vise dosta da se ne mogu normalno kretat ni sidit ni lezat. A ako buden opet rezana onda svejedno jos uvik necu moc normlano kretat se ni sidit ni lezat tako daaaa... Bit ce sta bude 😅
Sretno na pregledima danas! 🍀
Heej 🙃
Ja jeedva cekam da se porodim jer mi vise tesko vladati sama sa sobom 😆
Danas idem k svome gin po nalaze i uputnice, i sutra prvi redocni pregled u bolnici 🙂
*
Cula sam za Bio Gaia kapi i svi vele da su odlicne i kolegici je patronazna rekla da ih moze koristit odmah jos dok i nisu krenuli grcici, jer ne moze nastetiti to je probiotik na prirodnoj bazi 🙂
*
Sto se straha tice, nemam ga...cudna sam sama sebi jer sam inace panicar i kad se nekud udarim zna mi doci da se ko malo dijete rasplacem, a kaj da onda tek ocekujem od inteziteta boli na porodu 😀 al evo nije me strah, ja jedva cekam da krene, ko neki frik 😆🙈🙈
*
Sretno svima na pregledima i cestitam na uspjesnima koje su vec bile 😊😊🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji