Jutro cure...evo mene za pola sata mi je pregled prvi u bolnici 🙂🙂nadam se da cu danas napokon saznat nesto vise o tome kako ce bit porod na carski ili ce ipak ic na prirodno prvo unatoc svemu od proslog puta 🙈🙈
Dobro jutro svima.
Zelim svima ugodan dan, svima sto manje briga i tegoba 😘
.
Napokon 😍 ne, sutra je pregled, danas jos zadnje pripreme. Nema nis, osim da sam jako umorna zadnjih par dana, al obzirom na sve nije ni cudo.
Joj, da dijelom si u pravu, a s druge strane sam veliki sanjar i romanticar, samo sam s godinama stvorila obrambene mehanizme...tak da sam sto bi neki rekli zaj... do bola. XD
Vita gustaj s dragim! :)
Samomarina sretno! :)
.
Sretno svima na pregledima :)
Sretno svima koji imaju pregled danas, a poseban pozdrav curama koje su u bolnici na mirovanju i svima koji su se opako približili velikom trenutku 🙂 Mi smo isto danas na redu za kontrolu, strah radi svoje pa je noć bila duga. Iako već 15 tjedana ovako iščekujemo svaki drugi ponedjeljak u nadi za dobrim vijestima, osjećaj straha i neizvjesnosti je isti kao i prvi puta.
Jučer sam si vraški opekla ruku. Još je oporavljam da se mogu pokositi danas, sutra imam pregled i poprilično sam nervozna 😒 živo me zanima šta će reci za glavu.
Sretno svima 😘
Evo me s pregleda..kako sad stvari stoje zasad kao nema potrebe za carskim 🙈🙉jer je beba manja od prve kad se rodila ..trenutno ima 3450g...al posto sam u 37.tjednu da ce se radit pojacan nadzor i zbog toga san narucena vec iduci ponediljak ponovo...znala san da ce ovako bit pretpostavljala san da ce on kp i svi preferirat prirodno prije nego carski a ja san pokusala izbjec zbog traume od proslog poroda koji je induciran i nakon 13 sati zavrsen hitnim carskim...a i tila san radi ove situacije s pratnjama..izgleda da mi ne gine sama bit na ovom porodu a to me psihicki ce me bas dotuc 😪😪😭 al sta cu..kad moram ko me pita..jos kaze on a sta cemo tako nam je niste vi jedini kome je tako 😭
Samomarina 😘😘sve ce proci u najboljem redu,vidice oni dal treba ili ne,ja sam nakon prvog hitnog carskog ,drugo bebu rodila isto na carski u 42tj.nisam se otvarala .
Banana Hvala punoo ❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Samomarina 🤗🤗Mozes ti to,sve prode pa tako ce i to.. jos malo je ostalo i onda se grlite i mazite!
A kolika je bila prva beba? Moj se rodio sa 3450 u 39tom 😅
Samomarina 😘😘sve ce proci u najboljem redu,vidice oni dal treba ili ne,ja sam nakon prvog hitnog carskog ,drugo bebu rodila isto na carski u 42tj.nisam se otvarala .
Banana Hvala punoo ❤️
Ja sam prvu s 40+3 inducirano..nadam se da oce da cemo izdrzat 🙂 hvala ti 😘
Samomarina 🤗🤗Mozes ti to,sve prode pa tako ce i to.. jos malo je ostalo i onda se grlite i mazite!
A kolika je bila prva beba? Moj se rodio sa 3450 u 39tom 😅
Jedva cekan vise. 🙂 a prva je bila sa 40+3 inducirana 3820 g 😄🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji