Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Kolovoz 2020. 08:31

Jutro svima. Zelim vam ugodan dan sa sto manje tegoba i briga. 
    Cure na mirovanju drzte se. 
    Mamice i bebice takoder :)

Vita vjerujem da je tesko, ali danas je lakse uz sva cuda tehnologije :)
    Bulba ❤️😘 nadam se da ce ti Toma uskoro biti u narucju! :) 
    Tejic hvala! Ajme 9.-i mjesec... Jos se ne mogu nacudit.
    Ajoj, sretno s hemicima, nadam se da te nece jako muciti! Ne znam dal smijes koristit u trudnoci, pitaj dr ili ljekarnika, ali na pocetku trudnoce sam dobila savjet da se na vaticu stavi hladno ulje gospine trave i stavi da ublazi sve tegobe hemica... Pitaj pa mozda ak smijes pomogne :)
    A probadanje... Za tjedan dana smo sluzbeno u terminu, ak nije kriticno, onda je normalno (bar sam ja tak to shvatila)... Meni je od jucer beba jos nize... Sam se nadam da necu prokrvarit do pregleda da jos tih tjedan dana uzivam doma... Ajme... Tjedan dana... Uf... Malo su mi emocije pomijesane jutros xD
    Slatke brige svaka cast dok jos nije vruce :)

AngelEyes
    09. Kolovoz 2020. 09:00

Dobro jutro svima!
    Bulba hvala ti na lijepim riječima. Ne mogu ti opisati koliko mi to ulijeva sigurnosti i vjere da će porod dobro proći. Nadam se da ćeš brzo držati svoju mrvicu u naručju 💙💙💙💙
    Bližimo se pomalo, ne mogu vjerovati kako je proletilo vrijeme. Želim vam svima lijep dan sa što manje bolova 💕

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Princess Mimi
    09. Kolovoz 2020. 09:54

Dobro jutro cure 😊
    Lepepa zoves ju prije poroda za dogovor i onda kad rodis. Ja sam prosli tjedan zvala.
    Sto se probadanja tice, sad skroz pred kraj trudnoće to vam se zove lightning crotch pain pa malo izguglajte. Nije bitno nista opasno, samo ne bi smjelo dugo trajati.

Tejic
    09. Kolovoz 2020. 09:56

Jutrooo 😊
    Nisam se osvrnula jucer na Bulbine lijepe rijeci. Zeno svaka ti cast , siris tak dobru vibru i pozitivu svima nama i kad cujem ovakva iskustva, sram me uopce se pozaliti na tu neka bockanja peckanja i probadanja 🙈 jos malo i bit ces sa svojim malim suncem i tatom kod kuce 🥰🥰🥰
    Mara i Princess Mimi i vama cestitke na ulasku u zadnji mjesec, jos sitno sitno brojimo 🤩 
    Banana hvala ti, nadam se da ce brzo proci. Citala sam za ulje gospine trave i imam ga doma al nikog od doktora ne mogu dobiti (u petak cijeli dan zvala i jos mail poslala) a ne znam jel smijem 😡 koristila sam jedan dan svinjsku mast i jucer mi muz otisao kupiti neku kremu u ljekarnu i sad mislim da je vec puno bolje. 
    A kaj se bockanja tice Ana jel tebe jos uvijek bocka i probada il se smirilo? Ne znam koliko je to normalno. Dal je to razlog za odlazak na hitnu na pregled il pricekat svog ginekologa jos tjedan dana 🤔🤔 nisam pametna. 

keksic
    09. Kolovoz 2020. 10:22

Princess Mimi

Dobro jutro cure 😊
    Lepepa zoves ju prije poroda za dogovor i onda kad rodis. Ja sam prosli tjedan zvala.
    Sto se probadanja tice, sad skroz pred kraj trudnoće to vam se zove lightning crotch pain pa malo izguglajte. Nije bitno nista opasno, samo ne bi smjelo dugo trajati.

Je li došla onda patronažna do tebe ili ste se samo čule?

09. Kolovoz 2020. 11:30

Princess i tebi cestitam na ulasku u 9.-i mjesec... (ful sam smotana danas, pa sve zaboravljam xD)... I ti (tj vi) si uz sve uspjela dogurati do velikog 9.og mj! 🤗😍
    Tejic drz se, nemam pametnijeg savjeta osim jedi laganu hranu da ti sto manje iritira crijeva
    Ana hvala! 😍 Jes, mi prvorotke nemamo pojma kaj nas ceka (kolko god citale, slusale i istrazivale)... I bas mi danas 100 stvari prolazi kroz glavu... Veselim se, a frka i panika, pa negiranje, pa nestrpljivost... I tak... Al valjda je to sve normalno :)

Vita26
    09. Kolovoz 2020. 13:02

Banana ,Princes ,Tejic cestitke vam na visokim tjednima 🥰🥰🌞jos malo 😘

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Ledolina
    09. Kolovoz 2020. 13:14

Baš i ja gledam, Banana, Princes, Tejic, sitno brojite 🙂 bebe će nam ovdje polako počet dolaziti svaki dan 😁
    Ugodan dan svima, sa što manje bolova i vrućine 🍀🤗

Princess Mimi
    09. Kolovoz 2020. 13:21

Hvala vam curke 😊 Sad smo sve bliže i bliže 🥳❤️
    Keksic- nije dolazila, samo smo se telefonski cule, pa kad rodim onda dolazi odmah kad dodemo iz bolnice, ako sam ju dobro razumjela 😅

Halila
    09. Kolovoz 2020. 13:39

Gledam koliko vas je tu vec 33+ tt i to mi se čini tooooliko puno više od mene, a zapravo nije 😁
    Ne biste vjerovale, ja jucer pocela pregledavat robicu da vidim što imam, što mi fali pa ću idući mjesec početi valjda i kupovati nešto ako će mi uopće trebati. Sve to od 50 do 62 je toliko očuvano da imam osjećaj da bi petero djece još moglo nositi. Uglavnom, jedino ne znam kud ću sa svom tom robicom, mislim da ću prije svega morati kupiti još jedan ormar. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.