Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matea02
    07. Kolovoz 2020. 11:35

Bulba čestitam!! Brz oporavak tebi i Tomi💙💙🤞 
    Želim vam da što prije budete skupa💙💙

mara1992
    07. Kolovoz 2020. 12:16

Bulba čestitam na Tomi  brz oporavak tebi i da što prije uživaš u njemu🎊🎊
    Svima čestitke na odličnim pregledima 😁
    Ela vjeruje da će sve biti u redu samo hrabro 😁
    Moj sin se okrenuo u 33tt tako da ima vremena 😉

url=https://lilypie.com]

Happymom
    07. Kolovoz 2020. 12:23

Bulba cestitan na malenon Tomi. Nadan se sta brzen napretku malenog i odlasku kući i tvon oporavku 
    Mana mare fala na popisu i odlično mi zvučiš. Ništa se puno ne žališ i nadan se da ce van i dalje sve tec glatko. Uzivajte sada svi zajedno kao prava obitelj ❤️❤️

Cure, muče li i vas grcevi u nogama? Mene vataju priko noci i bas je grub osjecaj i cila noga onda boli i dan nakon 😔

07. Kolovoz 2020. 12:25

Bulba cestitam !!!! Nek je ziv i zdrav nas Toma 🥰
    Evo cure mene i danas drzi ista bol... primjetila sam sada i bijeli iscjedak nije ni rastezljiv ni grudast nego eto samo bijeli onako sa vodenim ... zvala sam gibekologicu rekla je da mi je vjerojatno beba pritisnula neki zivac pa da boli i da izbjegavam hodanje ako mi se onda pojavljuje ta bol. Narucila me u ponedjeljak po potrebi ako se bol bude pojacala na hitnu.. nemam pojma sad sta je da sam mirna nisam , bebica se javlja ali eto opet strah me da nije nesto ozbiljnije od samog zivca. 

Marta14
    07. Kolovoz 2020. 12:31

Mali je ok srecom, ja nisam danas.. Osjecam se kao da sam pila cijelu noc, povraca mi se i neka toplina u glavi.. Hvala cure 🤗
    I curica se opet okrenula na zadak 100%, svaki tjedan drugacije..

Netko je pisao o virusnoj bradavici na cicki, jesi li to rijesila? Meni je bilo nesto bas na bradavici, boja ista samo malo izboceno i to je izgleda puklo, bilo je par kapi necega vodenog, i sad se to kao osusilo i boli ko vrag kad nemam grudnjak, iritira.. Ne znam sta je to.. 

Marta14
    07. Kolovoz 2020. 12:34

Onka ako te strah odi danas na hitnu, sta ces sad 2 dana misliti i gristi se sta je.. I to isto utjece na sve. Drzim fige da je zivac 🤞🤞
    Happy nemam grceve, pijem Mg, tko zna sta ce biti kad prestanem 😅Do kad cete piti Mg? 

tashee7
    07. Kolovoz 2020. 12:39

Marta14

Onka ako te strah odi danas na hitnu, sta ces sad 2 dana misliti i gristi se sta je.. I to isto utjece na sve. Drzim fige da je zivac 🤞🤞
    Happy nemam grceve, pijem Mg, tko zna sta ce biti kad prestanem 😅Do kad cete piti Mg?

Negdje sam pročitala da bi se mg trebao piti do 37.tjedna, kasnije ne, iz razloga da osjetimo trudove. Ja ga već neko vrijeme ne pijem, nemam bh (ili ih ne osjetim), čak mi se i noge više ne grče.. 

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

jasamja
    07. Kolovoz 2020. 12:53

Happymom

Bulba cestitan na malenon Tomi. Nadan se sta brzen napretku malenog i odlasku kući i tvon oporavku
    Mana mare fala na popisu i odlično mi zvučiš. Ništa se puno ne žališ i nadan se da ce van i dalje sve tec glatko. Uzivajte sada svi zajedno kao prava obitelj ❤️❤️

Cure, muče li i vas grcevi u nogama? Mene vataju priko noci i bas je grub osjecaj i cila noga onda boli i dan nakon 😔

Mene muče grčevi. Pijem magnezij od 400 ali isto mi je ako ga popijem ili ga ne popijem. Tako da kad legnem u krevet i sjetim se da ga nisam popila,više ni ne ustajem jer vidim da mi se isto piše. Jedino mene ne bole noge drugi dan,ali kad krene grčenje ništa ne pomaže i teško ponovno zaspim,a kad uspijem zaspat samo se okrećem s boka na bok 😒 više mi je dosta toga i vrtoglavica. Opet sam ih imala ovu noć 😡

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

plavo_nebo
    07. Kolovoz 2020. 12:54

Bulba cestitam 🥳

jasamja
    07. Kolovoz 2020. 12:57

Mi vam šaljemo pozdrave sa plaže 😉
    https://ibb.co/SwZwyM6

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.