naša vesela lista se nalazi na 295 stranici.
*
Cijenim sto svi pitate za mene, cijeli dan doslovno nisam stala, prvo sam noć imala ludu neprospavanu...
Onda se digla kad i muž opeglala mu majicu i napravila marendu. Iza toga raširila robu i odradila prvi dio brijanja tj drugi dio, jedan sam noć prije. Pa napunila košaricu s onim sto mi fali s ovog popisa https://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/sto-vam-sve-treba-od-opreme-za-bebu.html
Pa odradila trece brijanje i završno 🙈
Pa išla u pohode citya u inspiraciju za haljinu što ću šivati.
U podne doma tuš Pana pregled, iza pregleda ručak u restoranu,pa kava s prijateljicom i mužem, pa na mini ručak kod naših skorošnjih mladenaca pa doma brzinski presvući i na kavu sa susjedima jer je susjeda primalja i to kod nas u KBC i to mi jako puno znači!
A da nisam vam ništa za pregled rekla?
Hihih
Pregled je vrhunski prošao, pustilo i muža unutra napokon
Bebita ludovala na sve strane, napokon je i tata vidio hobotnicu u pupi. Malo smo se mučili s točnim mjerenjem jer je netko odlučio pokazati sve što može u pupi pa smo uzeli sredinu i teški smo 1800gr. Ja sam na 93.8. 🙈🙈 Valjda zato i jesam otečena zadnja dva dana 🙈🦶🏼🦶🏼🤲🏼🐋🐳
Jako jako živahna bebica ne da da ju/njega mjeri i gleda sondom dok pliva i proteže se. Uglavnom super smo... I ginekologinja privatnica me zamolila da joj javim je bebica imala kosu kad se rodi jer vidi puno sjenovitih valova 👶🏻
Evo naša velika glavica iz profila... pregled za dva tjedna.
https://ibb.co/nPd8bLF
Laku noć svima čuvajte se ❤️
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
naša vesela lista se nalazi na 295 stranici.*
Cijenim sto svi pitate za mene, cijeli dan doslovno nisam stala, prvo sam noć imala ludu neprospavanu…
Onda se digla kad i muž opeglala mu majicu i napravila marendu. Iza toga raširila robu i odradila prvi dio brijanja tj drugi dio, jedan sam noć prije. Pa napunila košaricu s onim sto mi fali s ovog popisahttps://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/sto-vam-sve-treba-od-opreme-za-bebu.html
Pa odradila trece brijanje i završno 🙈
Pa išla u pohode citya u inspiraciju za haljinu što ću šivati.
U podne doma tuš Pana pregled, iza pregleda ručak u restoranu,pa kava s prijateljicom i mužem, pa na mini ručak kod naših skorošnjih mladenaca pa doma brzinski presvući i na kavu sa susjedima jer je susjeda primalja i to kod nas u KBC i to mi jako puno znači!
A da nisam vam ništa za pregled rekla?
Hihih
Pregled je vrhunski prošao, pustilo i muža unutra napokon
Bebita ludovala na sve strane, napokon je i tata vidio hobotnicu u pupi. Malo smo se mučili s točnim mjerenjem jer je netko odlučio pokazati sve što može u pupi pa smo uzeli sredinu i teški smo 1800gr. Ja sam na 93.8. 🙈🙈 Valjda zato i jesam otečena zadnja dva dana 🙈🦶🏼🦶🏼🤲🏼🐋🐳
Jako jako živahna bebica ne da da ju/njega mjeri i gleda sondom dok pliva i proteže se. Uglavnom super smo… I ginekologinja privatnica me zamolila da joj javim je bebica imala kosu kad se rodi jer vidi puno sjenovitih valova 👶🏻
Evo naša velika glavica iz profila… pregled za dva tjedna.
https://ibb.co/nPd8bLFLaku noć svima čuvajte se ❤️
Drago mi je za odlican pregled, no zanima me jel muzic pitao za spol ili se suzdržati? Kako je on reagirao kad je to sve vidio? Jel imao puno pitanja
Odmah je s vrata rekao: žena mi zabranila pitati za spol :)
Odlična je bila ginička bas je sloj po sloj pokazivala i pričala stalno s njime mene kao da nije bilo. Sve mu je objašnjavala tako da ništa nije morao ni pitati. Poslije je u autu pričao stalno s pupom i svima prepričavao pregled. Baš mi je bilo drago da i on napokon vidi.
A sad idem spavati jer sutra idem opet u pohode materijala za haljinu, pa bi istu iskoristila za slikanje koje su nam susjedi preporučili gratis :) jedva čekam
*
Demetria super za dobar pregled i divim vam se oko odluke o neznanju spola, ja bih umrla od znatizelje 🙈😃
LoMa jako lijepo za cuti da ti i Luka napokon mozete bar dio vremena procesti skupa ❤
Bulba sretnooo i brzi oporavak ti zelim ❤❤❤
Skakavac sretan ti tvoj cetvrtak , jos malooo 😁🤞🤞
Ninche sretan put zelim i drzi nam se, vjerujemo da cete izdrzati sto duze 2u1 🥰
Slatke_brige i Slonic vi jos jako malo brojite, tak sam uzbudena radi svih vas 🤩🤩
Napokon i Dinosaurus super su vam.stvarcice 🥰😍
**
Mi se vratili danas od mojih, pozdravljamo se i kazu starci, sljedeci put kad se vidimo bit cete bogatiji za jednog malog clana 😁a meni ono, ajmee stvarno, tek tad mi svijest proradila kak je sve to blizuu 😀😀
**
Sto se probadanja tice, danas cijeli dan imam jaaaki jaki pritisak u rodnici i tom cijelom donjem dijelu, ali samo kad ustanem il hodam i to na momente zaboli pa moram odmah sjesti/leci i onda je oke, i ta probadanja me muce intenzivnije zadnjih par dana.
Necu dizati paniku nego u tim trenutcima pokusavam cim vise odmarati, al sad kak citam druga iskustva mozda bih ipak trebala kontaktirati gin.tj. njegovu zamjenu jer je moj na GO. Vidjeti cu jos kak bude sutra krou dan i eventualno kroz vikene pa onda zvati ak se ne popravi.
Laku noc vam zelim svima i posebno zagrljaje saljem nasim novopecenim mamicama i njihovim malim smotuljcima 🥰🤗💤🍼🌛
Cureeee evo me. Pišem vam s odjela jer ne mogu Spavati. Kod mene situacija kao u filmu. U 14 45 doslovno čujem
Puč i pogledam dolje a ono mokra kompletno. Prvi osjećaj strah i takav adrenalin da ne možeš doći sebi. Smještaju me na krevet, dolazi dr i govori kako sam otvorena 10 cm , bez ijedne boli došla do takvog nalza i da idemo hitno u salu jer je beba na zadak . Da nije bio zadak rodila bi na putu do sale. U 15 i 23 moj Toma dolazi na svijet, izlazi prvo guza a onda ostatak. Prvo sto je učinio je bilo pisanje po cijelom timu doktora koji nas poradaju😂😂😂 zaplakao je nakon nekoliko sekundi i to poprilično jako s obzirom na njegovu zrelost. Toma je težak 2600 grama i 49 cm dugačak te po njima Izgleda veći nego je. No ipak dolazi pedijatrica koja mi objašnjava da neovisno o težini on ipak je malo nezreo i da nas čeka dug oporavak i učenje mnogo čega . Diše samostalno uz pomoć malo kisika , sutra će ga pokušati hraniti i tako čekamo jutro. Jako sam Uzbuđena i u strahu i zato valjda ne spavam. Nisam vam se javljala jer nisam imala snage pa se ispričavam. Sto se tiče carskog Reza , mene osobno cijelu noć bol jako i sve me strah trenutka dizanja . Prije same operacije osjetila sam desetak poprilično jakih trudova i iskreno cure , oboje nije ugodno. No nekako sve to nestane i pretvarate se u briznu mamu, heroja, izvlačite snagu gdje niste znali da ju imate. Javim vam se i kad službeno upoznam svoju malenu ljubav. Držite nam fige i ljubimo vas ❤️
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Bulbaaa iskrene cestitke. Dobro nam dosao Toma😍😍
Zelim ti sto brzi oporavak😊
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Cureeee evo me. Pišem vam s odjela jer ne mogu Spavati. Kod mene situacija kao u filmu. U 14 45 doslovno čujem
Puč i pogledam dolje a ono mokra kompletno. Prvi osjećaj strah i takav adrenalin da ne možeš doći sebi. Smještaju me na krevet, dolazi dr i govori kako sam otvorena 10 cm , bez ijedne boli došla do takvog nalza i da idemo hitno u salu jer je beba na zadak . Da nije bio zadak rodila bi na putu do sale. U 15 i 23 moj Toma dolazi na svijet, izlazi prvo guza a onda ostatak. Prvo sto je učinio je bilo pisanje po cijelom timu doktora koji nas poradaju😂😂😂 zaplakao je nakon nekoliko sekundi i to poprilično jako s obzirom na njegovu zrelost. Toma je težak 2600 grama i 49 cm dugačak te po njima Izgleda veći nego je. No ipak dolazi pedijatrica koja mi objašnjava da neovisno o težini on ipak je malo nezreo i da nas čeka dug oporavak i učenje mnogo čega . Diše samostalno uz pomoć malo kisika , sutra će ga pokušati hraniti i tako čekamo jutro. Jako sam Uzbuđena i u strahu i zato valjda ne spavam. Nisam vam se javljala jer nisam imala snage pa se ispričavam. Sto se tiče carskog Reza , mene osobno cijelu noć bol jako i sve me strah trenutka dizanja . Prije same operacije osjetila sam desetak poprilično jakih trudova i iskreno cure , oboje nije ugodno. No nekako sve to nestane i pretvarate se u briznu mamu, heroja, izvlačite snagu gdje niste znali da ju imate. Javim vam se i kad službeno upoznam svoju malenu ljubav. Držite nam fige i ljubimo vas ❤️
Draga cestitam ti na hrabrosti ❤️ drago mi je da je sve u redu s malom mrvicom, bit cete vi brzo skupa doma 😊🙏🏼
Sto se tice samog otvaranja, bas zvuci filmski. Gdje si ono rodila, zaboravila sam koja je bolnica?
Pretpostavljam da si dobila spinalnu, jesu li ti ga prislonili uz tebe kad se rodio? I kakav je bio osjecaj samog rađanja, je li neugodno ili ne osjetiš ništa? Cula sam da se dosta osjeti taj trenutak kad vade bebicu 😅
Voljela bih kad bi nam kroz koji dan napisala malo vise o oporavku nakon carskog reza, posto nas ima tu koje to uskoro ceka 😅❤️
Velika pusa tebi i Tomi 💙🥳
Bulba čestitam od srca… Dobro nam došao Toma :)
I ja sam bebica koja je krenula na zadak pa mama nije stigla na carski. Izmučila sam ju jadnu.
Drago mi je da ste dobro. Čuvajte se
*
Mogla sam vam napisati: pregled je bio dobar i bok.
Ali to nije fora ;)
Pitala je ginička pred kraj jesmo sigurni za spol, da ima odličan uzv i da beba širi noge.
Na što sam joj rekla: ako izuzmemo sve što nam se desilo do ove bebice, onda sama činjenica da sam osobno nekim curama na listi od skoro 100 beba često mijenjala spol, nemojte se ljutiti ali i da mi kažete ne bi vam vjerovali. Samo se nasmijala i rekla u potpunosti vas shvaćam.
*
Evo ni moja draga skakavac ne zna spol i vjerujem da je njoj kao i meni bebica još draža.
Uzbuđenje je veliko i ogromno i svi jedva čekamo naše male smotuljke.
*
Treći dan oticanja nogu i ruku... Doduše prođe tijekom dana pa se predvečer opet vrati.... Trebam li se zabrinuti?
Ima li tko kakav savjet što da radim?
*
36 Curica💜44 Dečko💙11 🌞= 91 bebice naše lijepe jesenske
*
Mana_Mare 20.8. Hana ST (rođ.01.8.)
Slatke_brige 22.8. Dečko💙ČK
Slonić12 24.8. Curica💜 Petrova
Skakavac 27.8. 🌞ST
Mabel 28.8. Curica💜
Celaena 28.8. Dečko💙Merkur
LUX 30.8. Curica💜
Hannica0 04.9. Curica💜
Tejić 05.9. Dečko💙VŽ
Mara1992 05.9. Dečko💙SB
Bananupidami 05.9. 🌞RI
Princess Mimi 06.9. Dečko💙Sv.Duh
Tashee7 08.9. Dečko💙Vinogradska
ela32 08.9. Curica💜
_ana_ 11.9. Dečko💙
Ana1305 11.9. Curica💜VT
Mjesecina2410 11.9. Dečko💙Merkur
LoMa 15.9. Luka Petrova(rođ.10.7.)
Malisa 15.9. 🌞
Talija 17.9. Dečko💙Zabok
StizeBeba2020 17.9. Curica💜
Ivana_Du 17.9. Dečko💙DU
Ninche9 18.9. Curica💜
Mona1309 18.9. Curica💜OS
mc_mouse 19.9. Dečko💙VT
Sanja* 19.9. Dečko💙KC
Keksic 19.9. Dečko💙Petrova
Marta 20.9. Curica💜
Rujanka 20.9. Dečko💙Merkur
Onka 21.9. Dečko💙Merkur
Mini_mouse26 22.09. 🌞 OS
Bulba 23.9. Toma Petrova (rođ.06.8.)
Starfish 23.9. Curica💜Merkur
Judita 24.9. Curica💜ZD
2020 25.9. Curica💜DU
Dinosaurus 26.9. Curica💜ZD
Kokica37 26.09 🌞
Rosha 27.9. Dečko💙Petrova
Lepepa 28.9. Curica💜Sv.Duh
Loknica 28.09 Dečko💙ST
Napokon2804 30.9. Dečko💙
Ivy88 01.10. Dečko💙Zabok
Happymom 01.10. Dečko💙ST
Marija1207 01.10. Curica💜ST
Sif 03.10. Dečko💙VŽ
Bebacica 04.10. Curica💜Zabok
Demetria 06.10. 🌞ST
Zel 06.10. Dečko💙Petrova
nada23 07.10. Dečko💙DU
happy_m 08.10. Curica💜
Crwena 08.10. Dečko💙Sv.Duh
Mamino zlateko 08.10. Dečko💙ČK
Makarska 10.10. Dečko💙ŠI
DoraGucci 10.10. Curica💜ST
Leia91 11.10. Dečko💙Petrova
BabyBoy2 14.10. Dečko💙
Sretnapetra 15.10. 🌞
Enana 17.10. Curica💜i Dečko💙Sv.Duh
Martina1988 20.10. Curica💜PU
Orangina 21.10. 🌞
Plavo_nebo 21.10. Curica💜Vinogradska
Ketty1309 22.10. Curica💜KC
Ledolina 22.10. Dečko💙OS
Bosco 25.10. Dečko💙Vinogradska
NikPik 25.10. Dečko💙Sv.Duh
Vitae 26.10. Dečko💙
jasamja 26.10. 🌞RI
Gonal 26.10. Curica💜GS
Kikic 27.10. Dečko💙ST
ZuMama 28.10. Dečko💙Vinogradska
Teica30 30.10. Curica💜OS
Mina 29 31.10. Curica💜Zabok
Zojo 02.11. Dečko💙PU
Matea2111 02.11 Curica💜NG
Justagirl2201 03.11. Dečko💙
Isabelagregorijan 05.11. Curica💜Zabok
SmileA 05.11. Dečko💙Vinogradska
Butterfly784 05.11. Curica💜RI
Malamala 06.11. Curica💜KC
Jesenica 06.11. Dečko💙
Vita26 07.11. Dečko💙OS
Halila 07.11. Curica💜KC
Silvich 07.11. 🌞
Tina.Antares 08.11. Dečko💙Vinogradska
Unakit 09.11. Curica💜
Minie 09.11. Curica💜
Hip_hopsica 13.11. Dečko💙Petrova
Larisa04 18.11. Curica💜
Shine 19.11. Curica💜ST
Lullee 02.12 🌞
*
Bulba cestitam ti od srca i drago mi je da se nisi napatila. Malom lavicu saljem puno zagrljaja da nam sto prije ocvrsne i bude pravi veliki decko!
Ninche molim te samo pazi na putu do De, probaj sto vise biti u nekom polulezecem polozaju. Meni su doktori rekli da je sjedenje ubojica za cerviks i otvaranje.
Ostale cure cestitam na urednim pregledima i robica je prekrasna, kao i kutak za princezu malu.
Ja sam u utorak primila inekciju za pluca i posto sam u 35.tjednu vise ne treba, doktori kazu da su sada razvijena vec. U srijedu navece i cijelu noc sam osjecala stezanje i grcenje stomaka, nesto kao BH kontrakcije ali je bas guralo prema dolje. Jucer bila na pregledu i pozalila se doktoru na to, poslao me na ctg u bolnicu, trudova nesto sitno je bilo ali nista zabrinjavajuce. Vadili mi krv i na kraju krvna slika katastrofa. Poviseni leukociti i crp i ostale vrijednosti sve iznad ili ispod normale. Ostavili su me u bolnici, dobivam sumamed preko vene, 2 antibiotika jos pijem i zeljezo. Tako da smo sad na odmaranju i lezanju u bolnici..
Sortiraj odgovore
Najstariji