Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    07. Kolovoz 2020. 09:16

Opet divno jutro sa divnim vijestima 😊
    Bulba iskrene čestitke na rođenju malenog borca Tome 💙 tebi što brži oporavak i da što prije odete doma 😊😘
    Loma drago mi je da napokon možeš mazit svoga Luku,vjerujem da nema boljeg osjećaja. Još malo izdržite i onda idete doma. Jedva čekam 💙😘
    Ela sretno u bolnici i da sve što prije prođe i u najboljem redu za tebe i bebu 🤞❤️😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Hip_Hopsica
    07. Kolovoz 2020. 09:18

Bulba, čestitam od srca i želim velikom Tomi dobrodošlicu. 💙Hvala puno sto si detaljno opisala proces, pa će i druge cure koje čeka carski rez u Petrovoj se moći malo bolje psihički pripremiti.
    Demetrija, čestitam na uredom pregledu i hvala ti što nam ažuriraš našu listu. 🤗🤗🤗
    Ela32 drži se i javlja nam se. Ima kakvih novosti? Bit će to sve OK. 
    Ja čekam nalaz urinokulture, pa ću onda znati dal moram piti antibiotik ili ne.
    P.S. ja sam prvo dijete rodila u Petrovoj al koliko znam sad ne dopuštaju pratnju na porodu. Jel to istina? Čula sam da je na sv. Duhu dopuštena pratnja + tamo su isto friško preuredili rađaonice, pa sam mislila tamo ići... kaj velite? Iskustva s Sv. Duha?
    Pozdrav svima i držite se.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

07. Kolovoz 2020. 09:28

Dobro jutro svima 👋
    🔹️
    Ana super ti je kutak za bebicu 🥰 bome imaš i puno robice, sretno s peglanjem 👍🍀
    🔹️
    Marta, kako je sinčić? Nadam se da je bolje 🤞
    🔹️
    Demetria sretno sa šivanjem, uživaj ko sto ste uživali i u pregledu 🙂 
    🔹️
    Nek vam je svima uspješan dan i sretno na pregledima ko ima kaj 🍀🤞
    Cure na mirovanju i u bolnici, sretno 🍀💕

07. Kolovoz 2020. 09:30

Bulba a tebi čestitam na rođenju malenog Tome, nek mu je dug, zdrav i sretan život! Brzo se oporavi i uživajte svi skupa u trenutcima što slijede 🥰🍀💕👶
    Naravno, pozdrav i Luki i Hani i njihovim mamama 💕🥰

Napokon 2804
    07. Kolovoz 2020. 09:36

Ela slusaj doktore i bit će sve dobro, vjeruj im.
    Demetria prekrasno iskustvo i za tebe i za muza 😍
    .
    Dobrodošao na svijet Toma, Bulba tu smo za vas tako da samo piši. Naravno svaku novu dlačicu na Tominoj glavici nam prijavi, željno iščekujemo objave, kao objave svih naših mamica.
    Sto se boli tice, zene smo, izdržati cemo sve, ali nije utjesno sto cu sad rec, e te boli koju bulba spominje je mene strah,  poroda samog nije.... 
    Uglavnom bulba, imas malog princa zbog kojeg jednostavno MORAŠ izdrzati sve... sta tatica kaze?
    .
    Robica - sinsay trgovina, poslovnica kako hoćete. Fokus mi je bio 56, 62 i 68, međutim kad sam vidjela te majice i pidzamice na akciji grabila sam sve velicine, za te novce mi stvarno nece biti žao i da ne obuce  pola toga, a mogu reci da mi se svida pod rukom materijal... tako da ako ste u mogućnosti zaletite se tamo, ima svega 😁 
    .
    Spavala sam onako, nikako se namjestiti,  ali oke, brzo sam zaspala i imala jedno ustajanje sto je nevjerojatno...
    Sad idem majku nagovoriti da ona opere i opegla robicu i meni spremi da samo ponesem, da ne moram ja 😂

enana
    07. Kolovoz 2020. 09:47

Jutro svima!
    Bulba čestitam! Baš lijepe vijesti za početak dana  Nadam se da ćete ti i bebać što prije se oporavit i ići svojoj kući.
    Ninche - sretan put i da dočekate termin!
    Ela - samo hrabro, nek si tu u bolnici, to je najsigurnije 
    Napokon - super robica, sve mi se čini da će ti trebati posebna soba samo za bebine stvari.

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

07. Kolovoz 2020. 09:48

Lepepa probala hrpu raznih bademovih i ni jedno mi ne pase od kupovnih (mazem se s Zlajinom kremom cijelu trudnocu xD). Za bebu cu nabavit sto cisce ulje (tj mama ce) pa bumo vidli...
    Vita fora spavacice :)
    Slatke brige cestitam na 38tt :)
    Tamara saljem 🤗 drz se i dan po dan bit ce sve ok :) 
    Vita ne perem prozore... Mama je bila oprala, a slj. put ce se prat kad bude.. Kom smeta nek ne gleda.
    Dinosaurus predivne stvari :)
    Mana mare hvala na popisu! I gustajte doma s tatom 😍🤗 
    Keksic ahahahaha... Zakon. Meni najbolje idu kolaci... Kuhanje ok, a cistim jer moram (mislim dam si ja truda i sve je to pocisceno kak se spada, al da bi rade pekla i kuhala to da...) 
    Ninche drzi se! Odmaraj sto vise i ako mozes ikako za De u polulezecem polozaju... I pokusaj se sto manje stresat! :) drz se 🤗
    Loma ajme preslatko!!! :) 
    Plavo nebo hvala na info
    Mc mouse si bolje? 
    Ana kutak!!! :) 😍

Vita26
    07. Kolovoz 2020. 09:48

Bulba izkrene cestitke od srca❤️❤️❤️Brz oporavak vam zelim 😍
    Demitria ljepo napredujete,i svakak cast sto necete da znate spol 🙈🙈nebi mogla izdrzati,a mozda imas neki filing sta bi moglo biti??? Naticanje nogu imam i ja ,vise odmaram,i ako je muz doma da mi pomasira malo.vjerovatno imas vode dosta u tjelo.kad meni to tako navecer bude ja jednostavno dignem noge i ne mrdam.
    Napokon stvari au divne 😍😍i ja sam svom majcu uzeli od njih ali preko interneta narucivala.
    Marta bitno da je dobro sin,i nerazmisljaj previse kako ce biti ,sve ces se posloziti kad dodje bebica,tako i ja nekad previse razmisljam i samo se nasikiram.bice sve dobro💋

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    07. Kolovoz 2020. 09:55

Lista nesto nam malo prije vremena bebica hoce van 🙈🙈🙈malo sam jucer tak razmisljala hahaha uhvatila mi je malo panika 😂😂😂 ja moram da izguran do 37tj ,Cuj mene moram Hahahah kao da ce pitati ako bude tjeo van 😂😂samo sto kod mene nema prirodni moramo na carski .
    Ja isto necu sa nicim preterivati samo malo skuhati i to je to,ostalo mi opce ne zanima,poradice se .
    Ela drzi se,bolje da si na sigurnom ,oni znaju sta radi 😘

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

mc_mouse
    07. Kolovoz 2020. 09:57

Banana hvala na pitanju. Danas mi je mrvu bolje ali i dalje ne mogu bas na noge i praviti vise od 10 koraka. Čak me i zdjelica peckala po noći :( stvarno sam zabrinuta, voljela bi izdržati bar do 29.08. (37tt)
    Još sutra trebamo ići kod kumova na krštenje/vjenčanje, nadam se da će mi biti bolje 🙁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.