Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketty1309
    07. Kolovoz 2020. 07:09

Bulba čestitam od srca! Drži se i ti mali hrabri lavić!
    ela32 dan po dan i bit će sve ok. Držim fige da se situacija što prije stabilizira! 🥰

• bulba
    07. Kolovoz 2020. 07:15

Cure puno vam hvala na lijepom željama, trebati će nam sada pozitivnih vibrica i želja... ugl sam carski meni je za sada jako bolan, probala sam i trudove i ajme meni ne znam sto je gore... otvaranje do 10 cm nisam osjetila uopće ali kad je puknuo vodenjak uz takvo otvaranje krenuli su trudovi i trajali to vrijeme do sale i do spinalne anestezije. Ja sam inače paničar veliki, no prvi put u životu nisam panicarila nego sam pustila njih da dorade to sto prije i da čujem kako place. Sam postupak vađenja bebe traje oko 10 minuta , osjećate da oni nešto rade ali je potpuno bezbolno. Vrlo neobičan osjećaj, u jednom trenutku doktor stisne trbuh kao pred sam izgon u normalnom porodu i onda krene vuci bebu van. To se osjeća točno kao pritiskanje i to je to. Kad beba izađe samo čekaš i potpuno si zbunjen i uzbuđen. Ja sam bila izvan sebe, oni su se smijali kako ih je maleni popiskio a ja sam shvatila da još ne place i bila izvan sebe, trajalo kao vječnost a zapravo 15 sekundi. Onda je krenuo plakati. U mom slučaju nema toga s prsima na carskom, još vise jer je nedonošče. Cure koje su u terminu kažu isto, na jako kratko pokažu bebu i to je to. Kad dođete na odjel vam je dovezu ili u mom i Lominom slučaju mi idemo k njima. Rodila sam u Petrovoj, imam traume
    Od lezanja mjesecima jer sam doživjela i vidjela svasta, treba uzeti u obzir da najteži slucjEvi iz cijele hrv leže bas na tom odjelu i zato je jako teško ako moraš biti u bolnici. Sto se tiče stručnosti sigurna sam da svoj posao znaju i da jaka bolnica, pogotovo kasnije za dijete! Nakon sva sata intenzivne doveli su me na odjel i od tada ne spavam😂 jučer oko 19 pa evo do sada. Boli me, cijelo vrijeme dobivam u guzu lijek protiv bolova . Svaki pomak, okretanje, osjećam u cijelom trbuhu, maternica se kontrahira i osjećaj je kao da je beba i dalje unutra samo je postao mlohav i nije vise trudnički. Danas mi slijedi dizanje pa ću vam javiti sve . 

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Princess Mimi
    07. Kolovoz 2020. 07:39

Ela zasto dobivas tri antibiotika? (Ako sam dobro razumjela jedan u venu i dva oralno) sto su nasli? Nije valjda samo zbog lose krvne slike?
    Bulba, vjerujem da je tesko, danas Ce te dizati? Javi kako je proslo❤️
    Demetria hvala ti sto nam updateas listu i cestitam na dobrom pregledu 🤗

• SmileA
    07. Kolovoz 2020. 08:11

Jutro cure! 😃 Ajme lijepih li vijesti, sto s pregleda, poroda, slika robica🥰😃
    Bulba iskrene cestitke na malenom Tomi!💙👣vjerujem da je uzbudenje veliko, pa nije cudo da ne mozes spavati, hvala na detaljnom opisu i zelim ti sto brzi i laksi oporavak🤗😘🥰
    Demetria odlicno za pregled 😃👍eto uspio je i tatek s vama pa vjerujem da je ovaj pregled bio poseban🤗🥰
    Ela32 i Ninche drzite se!🤞🍀❤️❤️
    Napokon robica je super!😍👍

🌈💙👣🙏

Marta14
    07. Kolovoz 2020. 08:35

Dinosaurus hvala! 🤗
    Napokon super ulov, pa ovo je skoro pa besplatno! Svida mi se sve, vidim da imas i broj 80😁👌
    Bulbaaa cestitam 💙🍀Dobrodosao maleni! Bezbrizno djetinjstvo mu zelim a tebi brzi oporavak! 🤗

Marta14
    07. Kolovoz 2020. 08:35

Ela drzi se 🍀🍀🤗Mislimo na tebe! 

Dinosaurus
    07. Kolovoz 2020. 08:37

Jutro cure!
    Bulba cestitke! Mali Toma dobro nam dosa! 🎉💙👣
    Ela drzi se! Tu si na sigurnom ako i krene nesto ☺️
    Napokon robica je super! Morat ces bebana oblacit u 5 kombinacija dnevno za sve to obuc sta si ti nakupovala 😁 bit ce nas mali model 😊
    Demetria super za pregled!
    Evo i ja se pridruzujem ili hipohondarskih izjavama ili smo sve u istim problemcicima ali jucer san pretjerala sa radovima po kuci da san sinoc isto osijecala neka probadanja i danas me svee zivo boli. Cure moramo se cuvat inace cemo naziv grupe prominit u "ljetne bebe-jesenski dio" 😂

Tejic
    07. Kolovoz 2020. 08:59

Jutroo svima 😊
    Bulba cestitke od srca i brzo nam se oporavi i dobro nam dosao mali lavic Toma 💙💙
    Ela drzi se samo, vec su to lijepi tjedni i bit ce sve u redu, sad si na sigurnom 🤗

• ela32
    07. Kolovoz 2020. 08:59

Princess Mimi

Ela zasto dobivas tri antibiotika? (Ako sam dobro razumjela jedan u venu i dva oralno) sto su nasli? Nije valjda samo zbog lose krvne slike?
    Bulba, vjerujem da je tesko, danas Ce te dizati? Javi kako je proslo❤️
    Demetria hvala ti sto nam updateas listu i cestitam na dobrom pregledu 🤗

Crp i leukociti su mi poviseni i oni misle da zbog te upale ja osjecam to stezanje i bolove..tako da sad dobijam te antibiotike kako bi to sanirali i kako bi se to sve smirilo da bebica ostane sto duze unutra. Danas su mi jos neke briseve uzimali iako su i jucer, vadila ponovo krv i 3 puta na dan rade mi ctg. 

07. Kolovoz 2020. 09:09

Dobro jutro svima! :)
    Sretno svima na pregledima danas i cure na mirovanju drzte se, nase novopecene mame i bebe uzivajte pomalo dan po dan :) 
    Trebao mi je odmak od elektronike jucer, pa sam u zaostatku sa citanjem sada. Jedino sto sam polovila u letu je da je Bulba rodila Tomu. 

Draga Bulba cestitam vam i zelim i tebi i Tomi brz oporavak i sto brzi izlazak iz bolnice! :) i svu srecu i veselje dalje kroz zivot :) I kad sam procitala kak je popiskio doktore, odmah mi je pala na pamet prica o Tomu Sawyeru :)
    Ninche ahahahahahahah sto si me nasmijala sa spiljskim covjekom!!! Ja sam po tom slicna ko tvoj muz, a ovaj moj govori da kaj mu treba godisnji kad rodim, da on sve moze kad dode s posla i kakvih obaveza on ima dok beba ne pocne hodat... XD
    Na kraju ce on sav bit u strahu, a ja cu ih sve poslozit i za mjesec dana na put svi skupa!!! :)
    Demetria awwww hvala ti! :) ludost je dio mog šarma!!! 😜 Vidjela sam da je pregled dobro prosao. Super! Uzivaj :) 
    Tina Antares hvala ti! :) a sto se ljecnika tice ne vjerujem im ni pisljiva boba... Tako da sam jako nabrijana i samo nek pokusaju nesto sto mi nije po volji, u stanju sam zadavit nekoga nakon svega sto su mi priustili.
    Sanja svaka cast, ja operem kosu i pustim da se susi... Ne da mi se bas nis oko nje xD
    Tejic hvala! :) je same smo si birale... XD a ja control freek volim zapaprit xD
    Sanja i Tejic nemam peckanje, al sve drugo ponekad imam... I isto se ne usudim naprezat, samo zbog posteljice pa smo u istom sosu... Jos malo i to ce proci 😫😝
    Skakavac cestitam na 37tt :) vjerujem da te sve smeta i steze (jer smeta i mene a ja sam tjedan i pol iza tebe).. Drz se :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.