Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketty1309
    05. Kolovoz 2020. 20:50

butterfly784

Ketty1309

LoMa uživaj u Luki, zaslužila si nakon svega!
    Tamara bit će sve ok. Ja sam sad 29 tjedana i svaka trudnoća je za sebe. Možda sad brže i prestanu mučnine.
    Jesenica i ja imam muke po kolicima. Ne bi trošila puno novaca jer ih ne koristim puno. Htjela bi 3 u 1 i to rabljena a opet se bojim kvalitete jaja u tim kompletima.😖
    Paradontoza je i moj problem. Parodontaks i grubo četkanje mi je najbolje rješenje.

Ketty ja sam se na kraju odlučila za Tako laret 2 u1, preko stranice Happy storks - 3500 kn, i na njih mogu staviti maxi cosi jaje koje je još 1500 tako da sam dobila ono što sam htjela za pristojnu cijenu. Baci oko zbog izgleda i težine kolica, i ako ti bude trebala kakva info, samo pitaj.
    Što se tiče zubnog mesa, četkajte i masirajte da smanjite upalu i ako treba raskrvarite. Kad se smiri uzmite si mekane curaprox četkice, imaju puno dlačica koje ulaze pod zubno meso i tako izvrsno čiste i smanjuju opasnost od upale.
    Loma uživaj u maženju ♥️♥️

Hvala na informacijama ali to ispadne 5000 kn što je meni stvarno previše s obzirom da ih ne koristim toliki a i na selu sam pa je teško očuvati kolica.
    Dobra je ideja (a o tome sam već i ja razmišljala) da probam naći rabljena 2 u 1 na koja mogu staviti novo neko bolje jaje. Imate kakve preporuke? 

butterfly784
    05. Kolovoz 2020. 20:53

Ketty1309

butterfly784

Ketty1309

Tamara bit će sve ok. Ja sam sad 29 tjedana i svaka trudnoća je za sebe. Možda sad brže i prestanu mučnine.
    Jesenica i ja imam muke po kolicima. Ne bi trošila puno novaca jer ih ne koristim puno. Htjela bi 3 u 1 i to rabljena a opet se bojim kvalitete jaja u tim kompletima.😖
    Paradontoza je i moj problem. Parodontaks i grubo četkanje mi je najbolje rješenje.

Ketty ja sam se na kraju odlučila za Tako laret 2 u1, preko stranice Happy storks - 3500 kn, i na njih mogu staviti maxi cosi jaje koje je još 1500 tako da sam dobila ono što sam htjela za pristojnu cijenu. Baci oko zbog izgleda i težine kolica, i ako ti bude trebala kakva info, samo pitaj.
    Što se tiče zubnog mesa, četkajte i masirajte da smanjite upalu i ako treba raskrvarite. Kad se smiri uzmite si mekane curaprox četkice, imaju puno dlačica koje ulaze pod zubno meso i tako izvrsno čiste i smanjuju opasnost od upale.

Hvala na informacijama ali to ispadne 5000 kn što je meni stvarno previše s obzirom da ih ne koristim toliki a i na selu sam pa je teško očuvati kolica.
    Dobra je ideja (a o tome sam već i ja razmišljala) da probam naći rabljena 2 u 1 na koja mogu staviti novo neko bolje jaje. Imate kakve preporuke?

Na Facebooku imaš market place i ima oooooodličnih ponuda pa baci oko. Sigurno ćeš nać nešto dobro i kvalitetno a za manje novaca.

mc_mouse
    05. Kolovoz 2020. 20:54

LoMa prekrasno 🥰😍😍

mc_mouse
    05. Kolovoz 2020. 20:55

Ketty mislim da sam na Facebooku vidjela da se prodaje Cybex Balios S komplet 3u1 
    Skicni. 

05. Kolovoz 2020. 20:59

Ketty1309

butterfly784

Ketty1309

Ja sam kupila rabljena 3u1 kolica s jajetom za 1500kn peg perego, ako se ne varam njihovo jaje je jedno od najboljih. Meni djeluje ko novo, ljudi nisu imali isofix bazu nego su ju vezali pojasom. A izgleda da i mi budemo. Sad si me malo zamislila. Kak bi, po čemu, mogla provjeriti u kakvom je stanju? Na kaj da obratim pažnju?

05. Kolovoz 2020. 21:04

Sanja*

Ketty1309

butterfly784

Ketty1309

Ja sam kupila rabljena 3u1 kolica s jajetom za 1500kn peg perego, ako se ne varam njihovo jaje je jedno od najboljih. Meni djeluje ko novo, ljudi nisu imali isofix bazu nego su ju vezali pojasom. A izgleda da i mi budemo. Sad si me malo zamislila. Kak bi, po čemu, mogla provjeriti u kakvom je stanju? Na kaj da obratim pažnju?

Kad sam prala navlake i skidala provjerila sam onaj stiropor zaštitni, nigdi nije puknut. Niti bilo koji drugi dio sjedalice nema pukotina. Remenčići su čvrsti, kopče čvrsto drže. Spužvasti umetak za novorođenče još uvijek ima oblik kakav treba, nikaj se nije izobličilo, deblji je i čvršći od nekih novih. Umetak za leđa je čvrsto pričvršćen i nigdi se nist ne klima.
    Kaj još moram provjeriti?

• ela32
    05. Kolovoz 2020. 21:11

LoMa predivno!! Sva sam se najezila, stvarno mi je drago da si napokon uz svog malog princa i sto je ono najgore iza vas! Vjerujem da od sada samo sve lijepo ide!!
    Ketty ni ja nisam htijela davat puno novaca za kolica, poucena proslim iskustvima da su djeca jako kratko htijela biti u njima. Mi smo kupili ova 3u1 za 3000kn i meni su prekrasna a i cine mi se kvalitetna.
    https://ibb.co/pPs9KCS
    https://ibb.co/XYG59MZ
    https://ibb.co/Jk3mm4Q

• Tamara@
    05. Kolovoz 2020. 21:24

Ali mame, meni dosada u svakoj trudnoci malo kasnije nakon sta dan iza izostanka menge napravim test, pocimaju uzasne mucnine i povracanbe 0 do 24,a sad par dana tj dva dana i prije pocele tj ranije.... A ne povracam vec samo mi muka, ali kad jedem onda nije, cim stanem zvakat, aj ca🤦‍♀️🤦‍♀️i cesto cesto mokrim i vrtoglavica... Jel ima itko slicnu situaciju? 

Bosco
    05. Kolovoz 2020. 21:27

LoMa

Plodna voda o tome znam da se ona stalno obnavlja tak da je bitno piti puno vode. Nisam skužila je li curi ili je samo smanjenja količina, ali ako curi najveći problem su infekcije …tuda kuda plodna izlazi van, bakterijice ulaze unutra 🥺
    Carski oporavak ja sam onda očito neko čudo, ja nisam ni doživjela nešto sto bi mogla nazvat oporavkom…prvi dan mi bilo malo teze dizanje, strah da će to sve ispast van i strah od obavljanja velike nužde. U Petrovoj stvarno nude i daju injekcije protiv bolova i svim mamama govore da se ne junače nego da si olakšaju…ja sam 5.dan nakon carskog rašpala trajni lak s nogu, rezala nokte i lakirala ih 🙈
    Luka cure moje, ja sam danas prvi put Luku hranila 💙 ma mislim, nešto neopisivo…taj mali smotuljak da ti može toliko promijeniti život i sve, nevjerojatno…kod mene malo kasnije dolazi do ovakvih izjava jer sva sam bila u grču i svemu dok se nismo malo osamostalili…još imamo put pred sobom, ali volim vjerovati da je najgore iza nas 🙂

Tako mi je drago zbog tebe i Luke 💕 uzivajte samo i zelim vam svu srecu 😊

Dinosaurus
    05. Kolovoz 2020. 21:33

Loma  💞💕
    Tamara dobrodosla! Evo iskusnije cure su dale savjete i koju ric utjehe. Daj si malo vrimena, proci ce taj prvotni sok. Cak sam ga i ja imala prvih par mjeseci a meni je tek druga beba 😁 samo polako i budi njezna prema sebi 💞
    Bananice ti si meni legenda 😁 slusaj, ja san u prvoj trudnoci mislila da moj muz voli i zeli ic na posa sta cesce i ostajat sve duze jer mu se sigurno tamo svidja neka kolegica i sl. Svakakve ideje san imala pa san posli skuzila da sta vise razmisljam o tome da mi je gore jer to sta nas um pod hormonima moze preuvelicat i izmislit i zamislit i ufilmat to niko normalan ne bi moga razumit. Stoga, izdrzi jos malo. Imaj povjerenja u muzeka svog, ustroji ga ako ponekad triba ali probaj imat na umu da ni njima nije lako s nama 😵😁
    Cestitke svima na urednim pregledima!
    Zojo javi nam stanje kad odes na iduci pregled. Nadam se da je sve ok i da ce veca konzumacija hrane i vode rijesit ovu situaciju.
    Skakavac dis ti, jesi sve pripremila, kupila keksice i to? 😁
    Kod nas je temp malcu prosla. Mislim da je sad sve ok. Napokon mozemo disat opet. Ja standard nisam jos pocela nis ni prat ni pripremat, nekako mi rano djeluje. 👀🤷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.