Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    05. Kolovoz 2020. 19:40

Daj Tamara jucer si saznala za trudnocu, neke od nas vec placu 30+ tjedana.. Polako, dan za danom..
    Sve ce biti ok, pogotovo zato sto kazes da imas podrsku i pomoc od muza i ostale djece.
    Ne razumijem jedino zasto mislis da tvoje tijelo nece to moci, doktori su nesto rekli ili?
    Ja se slazem sa Ketty, sve sto je pisala, ali ona je starija i iskusnija.. To sve dode sa godinama.
    Da, i ja se divim vama sa puno djecice, mozda je tesko sada ali koje je to bogatstvo, a tek kasnije kada odrastu.. 💜

Ketty1309
    05. Kolovoz 2020. 19:42

Tamara@

Hvala vam mame na lipim rijecima♥️♥️
    Nazalost ja nisam kao vi, ja sam placljivica koja se boji ocito svega…. I koja se nemoze pokrenut radi ovoga svega

Ti si isto što i sve mi samo to trenutno ne dolazi do izražaja jer si u šoku. Daj si vremena i sve će doći na svoje a ako imaš potrebu potraži stručnu pomoć. Nije to nikakva sramota već tvoja dužnost prema tvojoj djeci. 

butterfly784
    05. Kolovoz 2020. 19:47

Ketty1309

LoMa uživaj u Luki, zaslužila si nakon svega!
    Tamara bit će sve ok. Ja sam sad 29 tjedana i svaka trudnoća je za sebe. Možda sad brže i prestanu mučnine.
    Jesenica i ja imam muke po kolicima. Ne bi trošila puno novaca jer ih ne koristim puno. Htjela bi 3 u 1 i to rabljena a opet se bojim kvalitete jaja u tim kompletima.😖
    Paradontoza je i moj problem. Parodontaks i grubo četkanje mi je najbolje rješenje.

Ketty ja sam se na kraju odlučila za Tako laret 2 u1, preko stranice Happy storks - 3500 kn, i na njih mogu staviti maxi cosi jaje koje je još 1500 tako da sam dobila ono što sam htjela za pristojnu cijenu. Baci oko zbog izgleda i težine kolica, i ako ti bude trebala kakva info, samo pitaj. 
    Što se tiče zubnog mesa, četkajte i masirajte da smanjite upalu i ako treba raskrvarite. Kad se smiri uzmite si mekane curaprox četkice, imaju puno dlačica koje ulaze pod zubno meso i tako izvrsno čiste i smanjuju opasnost od upale.
    Loma uživaj u maženju ♥️♥️

Ninche9
    05. Kolovoz 2020. 19:54

Marta ako imas ranice kupi Kamistad Gel, savrsen je i pomogne jako brzo.. A to osteceno zubno meso nemoj opet previse trljati, zamisli da je rana bilo gdje drugdje na tijelu, ok je ocistiti al ne treba ni pretjerivati. Nadams e da ce brzo proci
    Tamara zeno bozja, imas divnog muza i predivnu djecicu, 29 godina i vjerujem zdravo tijelo, u utrobi nosis jedno malo srce, cuvaj ga i pazi cijelim svojim bicem. Gdje ima petero bit ce mjesta i za sesto. 
    Nekad su zene rađale i po 10 djece, zensko tijelo je jace nego sto mozemo zamisliti i sve ce biti ok 
    Naravno da sve trudnoce ostavljaju traga na nama ali kao sto sam napisala to dijete ste stvorili ti i tvoj muz, vi ste u ljubavi i ako odbacite ideju o pobacaju imate pred sobom jos minimalno pola godine da se organizirate, pripremite i u miru i veselju sa svojom djecicom docekate jedno malo mirisno klupko srece pa onda uzmi kontracepciju odmah po porodu i vise te nece muciti ovakve crne misli. 

• SmileA
    05. Kolovoz 2020. 19:57

Demetria hvala puno za info o spavacicama u Kauflandu sutra!😁🙏😘😘
    Vita26 hvala draga sto brines!😘❤️ Nisam se stigla javiti, a dns evo cijeli dan u skitnji...

Mi jucer navecer obavili pregled i sve je hvala Bogu super😃🙏 Bebac ima 950 grama, sve mjere i sve odgovara tjednima trudnoce, lijepo se razvija💙👣..Meni je isto sve ok, uredna kolicina plodne vode, zatvorena, cerviks se nesto skratio, sad je na 27 mm ali kaze doktor da je to sve ok za ove tjedne trudnoce🤗 secer isto u redu😃💃 jedino mi je zeljezo jako nisko, anemicna sam, pa mi je propisao nesto da pijem 2 mj. Rekao je da i dalje sve smijem, put, more, kupanac tako da eto bas lijepe vijesti🥰🙏

🌈💙👣🙏

05. Kolovoz 2020. 20:01

LoMa

Luka cure moje, ja sam danas prvi put Luku hranila 💙 ma mislim, nešto neopisivo…taj mali smotuljak da ti može toliko promijeniti život i sve, nevjerojatno…kod mene malo kasnije dolazi do ovakvih izjava jer sva sam bila u grču i svemu dok se nismo malo osamostalili…još imamo put pred sobom, ali volim vjerovati da je najgore iza nas 🙂

Divno! 😍🤗🥰
    Tolko emocija proradi kad nam se javiš, raznježiš nas sve 🥰💕😚🍀

05. Kolovoz 2020. 20:03

SmileA

Demetria hvala puno za info o spavacicama u Kauflandu sutra!😁🙏😘😘
    Vita26 hvala draga sto brines!😘❤️ Nisam se stigla javiti, a dns evo cijeli dan u skitnji…

Mi jucer navecer obavili pregled i sve je hvala Bogu super😃🙏 Bebac ima 950 grama, sve mjere i sve odgovara tjednima trudnoce, lijepo se razvija💙👣..Meni je isto sve ok, uredna kolicina plodne vode, zatvorena, cerviks se nesto skratio, sad je na 27 mm ali kaze doktor da je to sve ok za ove tjedne trudnoce🤗 secer isto u redu😃💃 jedino mi je zeljezo jako nisko, anemicna sam, pa mi je propisao nesto da pijem 2 mj. Rekao je da i dalje sve smijem, put, more, kupanac tako da eto bas lijepe vijesti🥰🙏

Baš lijepo, čestitam na uspješnom pregledu! 🥰🍀

Marta14
    05. Kolovoz 2020. 20:09

LoMa prekrasno 💙 Bas mi je drago!
    Ninche sad se smirilo jer mi je ona to cistila, ali spremiti cu ako za treba. Ti si pisala da imas nosiljku ergobaby? Kako se to opere? 🙈Mogu u masinu? 

• SmileA
    05. Kolovoz 2020. 20:09

Sanja hvala ti!😃🥰Eto brinula a na kraju sve super🙏
    Loma ajme prekrasne vijesti!🙏🥰🥰Presretna sam zbog vas, samo uzivaj!💙😘😘

🌈💙👣🙏

Marta14
    05. Kolovoz 2020. 20:30

Smilea cestitam 🍀😊

Kad smo ono pisale za cm tebuha, prosli tjedan ili? Meni je bilo 104 a sad 108cm.. Puknut cu..
    Trbuh mi je tvrd, ne mogu sjediti, jest, disati.. Dobila sam neke kao pristice crvene po njemu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.