Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    butterfly784
    22. Srpanj 2020. 12:23

enana

😅😅 sutra ujutro idem na ogtt i nisam jela iza pol 7, a vi navalile sa slikama torti, sladoleda, palacinki 🙈

Ja tek sad čitam, a isto sutra idem i sad...sad gledam i.... I..... Slinim..... 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

tashee7
    22. Srpanj 2020. 12:27

Hvala, cure na odgovorima za porodiljni. Ja u svakom slučaju to moram obaviti u petak jer mi od ponedjeljka kreće.
    Velicina trbuha- baš mi je dr komentirao na zadnjem pregledu da mi je velik trbuh, al tu je dosta i vode. Inače sam sklona zadržavanju vode pa nikakvo čudo. Moju mamu su zezali kad je bila trudna sa mnom da nosi blizance. A ja se rodila s 3200g. Tako da ne brinem
    Mali stan- imam zasad tu srecu da su mi kolica kod mame u kući koja je kvart do nas, bar da nam ona ne smetaju dok beba ne dođe.
    A kupovanje stvari za bebu... eto, desilo se tako da je i muževa sestra trudna, a i moja, sve moramo rodit ove godine, tako da i kužim da je starcima izdatak kupovati neke velike stvari. Iako, voljela bih da se bar ponude, reda radi. U kućanskim poslovima isto ne očekujem neku pomoć, sveki je u drugom gradu i ne vozi, a moja mama radi i iskoristila je GO za vrijeme karantene.. Iako, ne želim sad zvučati zločesta, ali ni ne bih da mi sveki dođe, ona je ko vegeta. U sve se miješa. Muža ću uposlit da kuha ili ode po ručak kod moje mame 😁

Marta14
    22. Srpanj 2020. 12:43

Evo kod nas se isto nesto desava (dobro trava se nije pokosila.. 🙈) 
    Banana kuzim te skroz, moja ima jednog unuka koji joj je top, znaci samo o njemu prica i njega spominje.. I da nisam ni ja ljubomorna nego realna, i muz to vidi.
    Nasem sinu je jedva za rodendan iz Zg u Ri dosla, a di sad u drugu drzavu da dode.. Al ajd barem mi ne moze banuti na vrata kao nekima 😁imam srece..
    Nekad me uhvati zuta minuta pa sam ljuta, razocarana, tuzna ali pode...
    Skuhat cemo kako stigemo, ako ne stignemo narucit cemo, ako se danas ne operem sutra cu (ili prekosutra 🙈).. Bitno da smo mi skupa 😊
    A moj sin vec gleda mame sa 3 djece 😂i stalno prica da zeli jos jedno, bracu ili seku.. Mene znoj oblije 

Trbuh, isla mjeriti, 104cm.. 

22. Srpanj 2020. 12:46

Marta14

Evo kod nas se isto nesto desava (dobro trava se nije pokosila.. 🙈)

🤩😄👏👌😍😍

Demetria
    22. Srpanj 2020. 12:57

Je li koja od vas kupila jastuk za dojenje? Mene sve više privlači onaj leptir jastuk 🙈🙈

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

AngelEyes
    22. Srpanj 2020. 12:59

Cure, vezano za porodiljni, jucer sam zvala HZZO. Treba dostaviti doznaku ginekologa, potvrdu o placi zadnjih 6 mjeseci (to je za one koje nisu bile prije na komplikacijama), preslik kartice tekuceg, osobna, zdravstvena i ispuniti obrazac za prijavu. U nas se ne može mailom, mora se doći osobno. Rekli su da je bitno da prijavimo do 5og u mjesecu jer im je tad neki obračun. Meni porodiljni počinje 6.8.tako da ću ja taj ponedjeljak 3.to odraditi.
    Pozdrav svima 😘 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

mara1992
    22. Srpanj 2020. 13:04

Curke ja sam jučer otvorila porodiljni sve preko e-maila na stranica hzzo su sve napisane za svaku ispostavu. Ide Izjava koju vi ispunjavate i nekakav zahtjev, doznake od doktora, preslika osobne i tekućeg računa i 6 zadnjih platnih lista. To vrijedi za ove koje nisu na komplikacijama. 
    Što se tiče poklona znači ja sam stvari za prvog sina sve dobila apsolutno sve od zaova (suprugove sestre) od mojih i njegovih ostatak, mi smo samo kolica kupili. Sad nam sve ostaje za malog pišonju😁
    Super za preglede neka nam samo bebice rastu.

url=https://lilypie.com]

tashee7
    22. Srpanj 2020. 13:21

mara1992

Curke ja sam jučer otvorila porodiljni sve preko e-maila na stranica hzzo su sve napisane za svaku ispostavu. Ide Izjava koju vi ispunjavate i nekakav zahtjev, doznake od doktora, preslika osobne i tekućeg računa i 6 zadnjih platnih lista. To vrijedi za ove koje nisu na komplikacijama.
    Što se tiče poklona znači ja sam stvari za prvog sina sve dobila apsolutno sve od zaova (suprugove sestre) od mojih i njegovih ostatak, mi smo samo kolica kupili. Sad nam sve ostaje za malog pišonju😁

jel možeš nekako staviti smjernice/link za tu izjavu i zahtjev.. tražim na njihovoj stranici, ali ne mogu naći..

tashee7
    22. Srpanj 2020. 13:35

tashee7

mara1992

jel možeš nekako staviti smjernice/link za tu izjavu i zahtjev.. tražim na njihovoj stranici, ali ne mogu naći..

ne treba, začudo su se javili u mojoj ispostavi i ženska je bila preljubazna i sve mi poslala mailom :)

Vita26
    22. Srpanj 2020. 13:39

Marija Cestitam na urednom pregledu,,Bice velika bebica 🙈🙈❤️Nek je ziva i zdrava
    Bananaupidjami slazem se stobom da nije sve u novcu,samo da pita dal ti ovako treba nesto..no hmmm ne ocekujem od nikoga nista previse,moja obitelj je jako daleko nece ni doci,cak mi manju curicu nisu ni vidjeli ima 6godina 😔pomirila se stime.njegovi hoce pomoc.koliko mogu i to je sasvim dovoljno 💋🌞
    Ostale cure zelim vam ljep dan 🌸🤗❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.