Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    22. Srpanj 2020. 09:35

Enana sretno🍀🍀Brzo ce to proci!
    Ja sam sinoc previse razmisljala o kadi i pranju, o tome gdje ce dijete dok ja idem u wc i sl... Doslo mi slabo..
    Da li su kade na tim stalcima sigurne? 

Marta14
    22. Srpanj 2020. 09:37

Vidim da je muzeva strana kod vecine nas bas opustena🙈😅

tashee7
    22. Srpanj 2020. 09:45

Jutro cure! Već vas dva dana hvatam,  bila sam u zaostatku s čitanjem, sad sam vas napokon dostigla. Prevrtile ste puno tema, ali nešto sam i zapamtila 🙈
    Nama nitko ništa nije kupio, nit pitao jel nam ista treba, jedino je moja baka ponudila svoju karticu da će nam posudit pa da kupimo ako nam još nešto treba.. A mi već sve kupili 😁 od muževih ni ne očekujem puno jer nisu pri parama..
    Kad smo kod hobotnice.. ovaj moj mali radi takve akrobacije da je to presmijesno, dok ležim zna me tako maznut da se cijeli krevet zatrese... I kupili smo mu pisanu igračku hobotnice, u zoo cityju 😂 al najljepša koju sam vidla do sad 

I imam pitanje: vi koje ste otvorile već porodiljni, kaj sve treba za to? Doznake sam dobila, treba i neki zahtjev, jel da? Jel se može to riješit online?

Tina.Antares
    22. Srpanj 2020. 09:45

Marta14

Enana sretno🍀🍀Brzo ce to proci!
    Ja sam sinoc previse razmisljala o kadi i pranju, o tome gdje ce dijete dok ja idem u wc i sl… Doslo mi slabo..
    Da li su kade na tim stalcima sigurne?

I ja sam o tome razmišljala, uopće ne znam koliko je to stabilno. A u početku ćeš staviti na sredinu kreveta i milijun jastuka okolo, kad ćeš ići na wc. Tuširanje će ti biti akcija kad je netko doma i tako. To nam je svima prirodan instinkt da ne ostavljamo ih same ni sekunde dok si tamo mali. 

Tina.Antares
    22. Srpanj 2020. 09:48

tashee7

Jutro cure! Već vas dva dana hvatam, bila sam u zaostatku s čitanjem, sad sam vas napokon dostigla. Prevrtile ste puno tema, ali nešto sam i zapamtila 🙈
    Nama nitko ništa nije kupio, nit pitao jel nam ista treba, jedino je moja baka ponudila svoju karticu da će nam posudit pa da kupimo ako nam još nešto treba.. A mi već sve kupili 😁 od muževih ni ne očekujem puno jer nisu pri parama..
    Kad smo kod hobotnice.. ovaj moj mali radi takve akrobacije da je to presmijesno, dok ležim zna me tako maznut da se cijeli krevet zatrese… I kupili smo mu pisanu igračku hobotnice, u zoo cityju 😂 al najljepša koju sam vidla do sad

I imam pitanje: vi koje ste otvorile već porodiljni, kaj sve treba za to? Doznake sam dobila, treba i neki zahtjev, jel da? Jel se može to riješit online?

Imaš zahtjev na stranicama hzzo, to ti poslodavac treba ispuniti i onda nosiš tetama u područni ured gdje si. E sad jesu se modernizirali ili ne pa da skeniras to ne znam. Ja još nisam se s time krenula baviti, moram vidjeti kako i sto, jer sam sama sebi poslodavac. 

Tina.Antares
    22. Srpanj 2020. 09:52

Usput, je li se koja izmjerila u struku? Ja sam iz zafrkancije jučer kad sam našla neke super vježbe disanja za ublažavanje dijastaze i općenito za karlicu i donji dio leđa, išla mjeriti. Sa 65cm prije početka trudnoće na 97cm, a tek sam 25tt. Gledala sam tu terapeutkinju, ona je sa 62cm došla na 104cm prije poroda. Znam da je beba velika i s prvom sam imala puno plodove vode, ali me ovo šokiralo. U pozitivnom smislu, samo neka ima mjesta za akrobacije. Tata ionako je zacrtao da će biti centra Chicago Bullsa kad odraste. 🤣🤣

Demetria
    22. Srpanj 2020. 10:29

S muževe strane, svi su stava da je sve prerano, da ima vremena, da je loša sreća ranije i tako to.
    Moja majka često pita šta druga baka kaže šta misli da je bebica (spol), je se veseli i tako to. Često mi i govori o nama kad smo bili mali iz čista mira spomene bilo šta što joj tada padne na pamet, a sestra i braća obožavaju kad im pošaljem snimke hobotnice i njenog/njegovog ludovanja u pupi.
    Druga muževa strana tak tak, oni su u nekom svom svijetu. Imam osjećaj da mi se sveki više veseli nekoj bebici što se rodila od nege njene kolegice pa mi pokazuje video i govori kako drži rukicu u ustima. A mi joj poklonili pregaču s natpisom najbolja mama i baka....ne nosi ju, jer ona još nije baka....mene to jako ljuti....a protiv pobačaja je bila prva u kolini kad se hodalo. Po meni je to dvoje kontradiktorno.
    *
    Do sada smo dobili od muževe rodice  3u1-ležaljku, stolicu, nosiljku od njenih već osnovnoškolaca, kolegica mi je kupila ruksak za kolica,pa će mi ga dati idući puta kad se vidimo. Bake će skupa dati novac za krevetić po našem izboru.
    Druga kolegica je rekla isto dati svoju avent ručnu izdajalicu i dječji vrtić(to moram prvo provjeriti u kakvom je stanju jer su i njeni osnovnoškolci).
    Smatram da ako netko želi nešto darivati bolje da pita sada jer sve moraš kupiti prije dolaska djeteta pa bolje i da ti prije daju novac nego da bankrotiraš do tada.
    Srećom ja sam si našla hobi od kojeg imam koliki toliki priljev novca pa kad zaradim nešto to ode na sitnicu za bebicu.
    Danas mi dolazi Swaddler vreća za spavanje i Uriage Bebe Prva Torba koju ću iskoristiti za rodilište.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    22. Srpanj 2020. 10:31

Tina.Antares

Usput, je li se koja izmjerila u struku? Ja sam iz zafrkancije jučer kad sam našla neke super vježbe disanja za ublažavanje dijastaze i općenito za karlicu i donji dio leđa, išla mjeriti. Sa 65cm prije početka trudnoće na 97cm, a tek sam 25tt. Gledala sam tu terapeutkinju, ona je sa 62cm došla na 104cm prije poroda. Znam da je beba velika i s prvom sam imala puno plodove vode, ali me ovo šokiralo. U pozitivnom smislu, samo neka ima mjesta za akrobacije. Tata ionako je zacrtao da će biti centra Chicago Bullsa kad odraste. 🤣🤣

samo ću reći da je krojački metar od naravno metra a meni fali još desetak centimetara dodatno duljine na metru 
    29+1

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• ZuMama
    22. Srpanj 2020. 10:45

Cure dobro jutro... vidim da vas dosta ima koje niste nocas  bas spavale i to me tjesi nekako da nisam jedina🙈 inace sam velika spavalica i ovo nespavanje me bas umara... ne kuzim zakaj to mora biti tak... probudim se, odem pisat i onda zujim bzvz... ( inace bi to u polusnu odradila).  E da... jos sam bila i gladna pa sam u 4.30 jela kekse i pila kavu🙈 jel ima jis koja takva jedalica po noci? 
    Sve ostale curke na pregledima sretno i sve ce biti ok💃

Marija1207
    22. Srpanj 2020. 10:47

Jutrooo cure,nadam se da ste dobro:)
    Evo da se javim,taman s pregleda 29+6 malena 1980gr😳 doktorica kaze da bi volila da uspori jer ce ic priko 4 kg.. 
    Bitno da je sve dobro❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.