Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejic
    22. Srpanj 2020. 21:37

Ja danas ne veceram nista! One palacinke me jucer dotukle 🤣 dolazi u obzir jedino casa mlijeka! 😂😂 
    Joooj moram vam pokazati kaj sam dobilaa,  od kolegice s muzevog posla, siva stvari za bebace "Vila Sunčica" 😍🤩
    https://ibb.co/fpZDJr5

Tejic
    22. Srpanj 2020. 21:42

I ja se nadam da nam je Hip hopsica dobro! Svaki put kad udem na forum prvo prelistam stranicu da vidim jel ima negdje njezin post 😕 i sve ostale cure koje ste na mirovanju, Unakit, BulbaPrincess Mimi, Isabela (ona nam je na xboxu sad pretpostavljam 😁), mislimo na vas svaki dan i nadamo se da ste nam dobro 🤗🤗

Marta14
    22. Srpanj 2020. 21:49

Isabela i Hopsica se inace bas ne javljaju, pa vjerujem da je sve ok🍀🙏Cudno mi za Unakit 😔
    Sutra ujutro imam pregled, sad sam obavila brijanje i to sa onom klupicom plasticnom za djecu i ogledalom na stalku 👌😁

enana
    22. Srpanj 2020. 21:56

Marta sretno sutra na pregledu! 🍀🐞

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

22. Srpanj 2020. 22:11

Tejic ahahahahha 😁
    Ajme predobro, kako je slatko i lijepo!!! :)
    Princess se javi svakih par dana, al ne znam di su ostale :/
    Marta sretno na pregledu :) 

Dinosaurus
    22. Srpanj 2020. 22:17

Hej cure, 
    Sve citam ali ne stizem puno pisat. 
    Cure koje ste na mirovanju javite nam se ponekad da znamo da ste dobro. Mislimo na vas cesto 🙏😊
    Nadam se da ce se i hip hopsica javit.. 
    Danas sam prvi put osjetila malo jacu bol. Isli smo setat i nikako mi nije odgovaralo uopce bit na nogama. Stomak stalno tvrd i jaako zatezanje po ciloj sirini. Nije bilo na valove nego bas konstantno. Kad sam sila proslo sve. Moj zakljucak je da mi se sad bas dosta rasteze i koza i sve unutra. 🥴
    E cure jel mozda iko ove stvarcice koje uzimamo iz ljekarne za rodiliste i poslije (mam komprese, purelan, gacice itd.) narucivao online iz neke ljekarne? Ako jeste dajte pls prijedlog koja je dobra? 

22. Srpanj 2020. 23:04

Dinosaurus

Hej cure,
    Sve citam ali ne stizem puno pisat.
    Cure koje ste na mirovanju javite nam se ponekad da znamo da ste dobro. Mislimo na vas cesto 🙏😊
    Nadam se da ce se i hip hopsica javit..
    Danas sam prvi put osjetila malo jacu bol. Isli smo setat i nikako mi nije odgovaralo uopce bit na nogama. Stomak stalno tvrd i jaako zatezanje po ciloj sirini. Nije bilo na valove nego bas konstantno. Kad sam sila proslo sve. Moj zakljucak je da mi se sad bas dosta rasteze i koza i sve unutra. 🥴
    E cure jel mozda iko ove stvarcice koje uzimamo iz ljekarne za rodiliste i poslije (mam komprese, purelan, gacice itd.) narucivao online iz neke ljekarne? Ako jeste dajte pls prijedlog koja je dobra?

Meni je baš danas došao paket iz ljekarne Salus. Uzela sam tamo jer su komprese bile na akciji 80ak kn i mislim da mi je tamo još bila najjeftinija poštarina. 
    Gratis su mi poslali ove tri gore izdvojene stvarčice😊
    https://ibb.co/HYr24SQ

Marta14
    22. Srpanj 2020. 23:07

Hvala cure!
    Teic bas je slatko 😍
    Ljekarna Coner, nisam sad ali inace tamo narucujem

Hip_Hopsica
    22. Srpanj 2020. 23:22

Pozdrav cure, evo da se zahvalim svima na savjetima i na brizi...
    Ja sam bila na pregledu u Zadru te izradila kompletnu krvnu sliku, urinokulturu i CRP. Bila sam kod doktora LOZE jer me dr. Elita nije mogla primiti (imala je gužvu). Uglavnom,  sve je u redu sa bebom i trudnoćom hvala bogu. Malo sam se preforsirala + dijagnosticirana mi je upala mjehura. Također beba je dosta nisko što dodatno potencira bolove pa mi je preporučen i pojas. 
    Bebica se u 3 tjedna uduplala i fino zbuckala i ima oko 650g. Ja se nisam krenula otvarati. Cerviks je isti kao i na prošlom pregledu (36mm i T oblika).
    Preporučenom mi je naravno mirovanje, puno ćaja i tekućine i pojas.
    Eto toliko od mene. Pusa svima.

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• celaena
    22. Srpanj 2020. 23:45

Zene, ja se nadam da nemate problema sa hemicima sad u trudnoci. Meni je sad u par dana nastala perianalna tromboza velicine oraha i bila sam danas na manjem kirurskom zahvatu. Em plakala cijelu noc od bolova, em me sad poslije zahvata sve boli, a na sta to lici ne smijem ni pomislit. Trenutno nisam u stanju stajat normalno i krvarim, a u petak imam pregled u trudnickoj i nemam pojma kak cu bit sa stajanjem uf. Ne znam dal da napomenem to na salteru, malo mi glupo, al opet.. 

Hip hopsica, drago mi je da si se javila i da ste dobro! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.