Drage moje da se javim, nakon pet dana poroda uz doulu jučer je u KB Sv Duh uspješnim vaginalnim nakon carskog reza stigao moj sin! javim se kad se slegnu dojmovi. Sve same pohvale za Sv Duh, od poštovanja plana poroda do organizacije!
Sad idem uživati u dojenju i mirisu bebe🥰🥰🥰
Drage moje da se javim, nakon pet dana poroda uz doulu jučer je u KB Sv Duh uspješnim vaginalnim nakon carskog reza stigao moj sin! javim se kad se slegnu dojmovi. Sve same pohvale za Sv Duh, od poštovanja plana poroda do organizacije!
Uživaj, čestitam ti i svako dobro vam želim! 🥰🍀🤱💕
Drago mi je da si uspjela ✌🥰
Sretno Hip_Hopsica!
Tina, prekrasne vijesti, svako dobro sincicu I cijeloj obitelji 💗
Čestitamooo brz oporavak, malenom sretno I bezbrižno djetinjstvo. Puno sreće, zdravlja, ljubavi 🥰🥰🥰🥰
Hej cure. Mi smo.odlicno, beba je za pozeljeti i neka tako ostane. Dojim ju, prihvatila je desnu a lijevu izdajam i dajem na bocicu. Mlijeka imam puno. Uzivamo u svakom trenutku s njom.
Jucer sam skinula savove, al rana me jos dosta boli i zateze al uz bebu je sve lakse.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Pozdrav,
Evo ja rodila prekrasnog dečkića 3570g i 51 cm...
Nakon što sam dobila gel oko 08:30h počeli lagani trudovi... osjećaj kombinacija menstrualnih bolova i crijevnog frkanja...
Od 08:30-10:30 sam tako bila sa tim laganim trudovima... oni me otvorili još jedan cm, pa sam tada bila otvorena 5 cm.
Došla anesteziologica, dala epiduralnu i to tako da se mogu normalno mrdat al da me ne smije ništa boliti.
Točno 2h nakon sam rodila u 12:30h... doktorica provjerila da se beba spustila i ja točno 3 puta stisnuta kad sam osjetila pritisak i izašao bebač.
To je to... još uvijek me ništa ne boli.
Nevjerojatno... ne može se uopće uspoređivati sa javnim zdravstvom... nestvarno iskustvo.
Još uvijek ne mogu vjerovati da je to, to...
Od ljubaznosti osoblja, 5 doktora koji su sa tobom, vlastitom babicom, vlastitom pedijatricom koja ti sve objašnjava i vlastitom anesteziologico..
P.S. a i ručak sam sad dobila koji je vrhunski.
Bebač trenutno spava pored mene a oko 17h ga odnose da se odmorim i noćas će biti pod njihovim nadzorom
Kad se sjetim prošlog poroda ovo se uopće ne može uspoređivati.
Jedan od bolnijih trenutaka mi je bio uvođenje braunile...za nevjerovati.
Ako netko ima nešto za pitati ili ga dodatno zanima samo neka piše...
Pusa svim curama i msim da bih sve trebale imati ovakvo iskustvo.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Hip Hopsica čestitam!!! 🥰 nek ste živi i zdravi i sretni, uživajte zajedno 🤱🍀💕 baš super da je tak dobro prošlo, sad se dobro i oporavite 💪😊
Tina Hip-Hopsica cestitkee🙏🥂🎉💙brz oporavak i uzivajte u svojim bebicama💙🤗
Tina i hip hopsica cestitam! Drago mi je da ste zadovoljne bolnicama i osobljem :) uzivajte s svojim bebicama, zelim vam sve najbolje 🥰🥳😘
Sortiraj odgovore
Najstariji