Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leia91
    01. Studeni 2020. 15:33

Mina i Gonal čestitam vam na curkama 💗💗 

Mi dobili d3 sa mjesec dana. A ovaj k su i pedijatrica i patronažna rekle da je za isključivo dojenu djecu. Znači onu koja ni u rodilištu nisu vidjela dohranu.
    Meni su šavovi ispali za neka 4 tjedna. Tek nakon 2 tjedna su me počeli boliti i zatezati. Onda mi je mama savjetovala da skuham kamilice i natočim u veliku bocu i nakon svakog pišanja lijepo isperem tim. I nakon 2 dana više nisam ništa osjetila. Ali sam gledala redovno dal još konci vise 😂😂

01. Studeni 2020. 18:23

Meni su u rodilištu rekli da su k1d3 kapi za djecu koja se isklj. doje ili dobivaju uz majčino mlijeko maksimalno 2 obroka dohrane. I to od osmog dana. 
    Moj mali je samo na adaptiranom mlijeku pa je svejedno dobio d3 kapi nakon mjesec dana.
    .
    Šavovi hmm ja sam pogledala nakon desetak dana do dva tjedna, nisam vidla šavove. 🤷‍♀️

• ZuMama
    01. Studeni 2020. 18:35

MissKris

ZuMama

Bradavice i ragade sam sad dobila… mazem purelanom ali svaka 2-3 sata je on na cici i boli ko sam đavo😱 mucim se s polozajima za dojenje, svaki put drukcije zeli uloviti ciku… ne kuzim… moram prouciti te polozaje jer maltene visim s lustera da bi on cicao… NISAM MISLILA DA JE DOJENJE TAK TESKO😱😱🙈

Slazem se, mi se isto ubijamo. Najgore mi taman nademo neki polozaj i lijepo krene i onda on zaspe sa sisom u ustina i treba sve ispocetka od budenja do hvatanja sise. Sva sam se pokocila, na svoju udobnost uopce ne stignem mislit. Valjda bude bolje. 😔

E tocno to, konacno ulovi i onda ili zaspi ili jednostavno pusti i sve ispocetka a ja zvijezde zbrajam kad primi i pocne vuc😳 a pokocila se komplet jos svaki put kad se pomaknem dole me sve boli i bas me brine kad ce to proci... eto da se malo izjadam😥

Malamala
    02. Studeni 2020. 08:45

Evo mi još malo odbrojavamo.. :) zanima me kak se vi cure nosite s gostima u ovo vrijeme korone? Kod nas ima baš puno zaraženih. Ja i muž se baš pazimo s obzirom da bi se mogla porodit svaki čas i nije mi nužno da je sad pokupim ili da moramo u samoizolaciju. Sad još nekako al ne znam kaj ćemo dok se vratimo iz bolnice? Dali otvoreno reći da ne primamo posjete? 🙈

Mala

• MissKris
    02. Studeni 2020. 09:56

ZuMama

MissKris

ZuMama

Bradavice i ragade sam sad dobila… mazem purelanom ali svaka 2-3 sata je on na cici i boli ko sam đavo😱 mucim se s polozajima za dojenje, svaki put drukcije zeli uloviti ciku… ne kuzim… moram prouciti te polozaje jer maltene visim s lustera da bi on cicao… NISAM MISLILA DA JE DOJENJE TAK TESKO😱😱🙈

Slazem se, mi se isto ubijamo. Najgore mi taman nademo neki polozaj i lijepo krene i onda on zaspe sa sisom u ustina i treba sve ispocetka od budenja do hvatanja sise. Sva sam se pokocila, na svoju udobnost uopce ne stignem mislit. Valjda bude bolje. 😔

E tocno to, konacno ulovi i onda ili zaspi ili jednostavno pusti i sve ispocetka a ja zvijezde zbrajam kad primi i pocne vuc😳 a pokocila se komplet jos svaki put kad se pomaknem dole me sve boli i bas me brine kad ce to proci… eto da se malo izjadam😥

Daaa ja se usjedim s njim i onda me pece, zateze i svrbi dole...kao treba se cesce prat, jedva se jednom stignem otusirat. 😕

Hip_Hopsica
    02. Studeni 2020. 13:21

Cure evo ja imam dogovorenu indukciju u čet ujutro... 
    Zanima me da li koja od Vas ima kakve upute za prodisavanje trudova.
    Sjećam se da sam to prošli  imala... nije baš da pomaže al smo se barem sa tim okupirali i imaš osjećaj da nešto radiš... 😅😅😅

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

02. Studeni 2020. 16:38

Hip_Hopsica

Cure evo ja imam dogovorenu indukciju u čet ujutro…
    Zanima me da li koja od Vas ima kakve upute za prodisavanje trudova.
    Sjećam se da sam to prošli imala… nije baš da pomaže al smo se barem sa tim okupirali i imaš osjećaj da nešto radiš… 😅😅😅

Ja sam slušala ctg i disala u ritmu njegovog srčeka 

• MissKris
    02. Studeni 2020. 19:02

Curke, imate li prijedlog za neku dobru kremicu za lice za bebača? Nešto za namazati prije izlaska na zrak...😉

• ZuMama
    02. Studeni 2020. 21:38

Cure vidim da vas dosta koristi biogaia kapi. Jel djeluju protiv grceva?? I kad ih dajete?

02. Studeni 2020. 22:10

Hiphopsica sretno! :)
    MissKiss ja svomm mazem lice samo kad je jako hladno, puse malo s baby melemom (i zasad je to ok)
    :* svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.