Cure koje ste rodile, jel znate koliko treba savovima da se raspadnu. Mogu li ja tu ranu našpricati nečim ili pustiti da ide prirodno?
Nisam stavljala vaginalete , da moram vjerojatno bi pricekala jos malo..
Moja opet ima stolicu zelenkastu sa malo sluzi, rekla je patronazna da je to ok, normalno, ponekad kod dojene djece. Pila sam zadnjih dana malo vise jogurta, pa si mislim da nije od toga..?!
Minni mozes spricat i pustit..kako ti zelis
Ja sam pustila bez spricanja na ranu, par puta sam samo na ulozak spricnula..
Bradavice i ragade sam sad dobila... mazem purelanom ali svaka 2-3 sata je on na cici i boli ko sam đavo😱 mucim se s polozajima za dojenje, svaki put drukcije zeli uloviti ciku... ne kuzim... moram prouciti te polozaje jer maltene visim s lustera da bi on cicao... NISAM MISLILA DA JE DOJENJE TAK TESKO😱😱🙈
Uzima li koja od vas vaginalete? Meni su to jutro pred porod kad su gledali plodnu vodu dali vaginalete da ih navečer stavim i kad sam rodila sam ujutro pitala u viziti rekli su kad se smanji krvarenje.
Evo 25 dan krvarenje se svelo na minimum ali mene počelo svrbuckat i stalno imam osjećaj kao da moram piškiti, kao kad mi se upali mjehur.
Iskreno ne znam di to sad gurati pogotovo kad sam imala epiziotomiju me strah a opet voljela bih se riješiti toga…
Demetria, ne znam kad možeš vaginalete, ali mislim da u međuvremenu možeš one oralne tablete za vaginalnu floru (npr. Lactogyn).
ZuMama ja samo lezecki mogu dojiti.. Tako mi je najlakse, ovo ostalo je borba.
Stavi malo mlijeka svog na bradavice i pusti na zraku
ZuMama mene su u bolnici ubijale bradavice.. rane preko obje.. mazala svako malo sa biobaza za bradavice.. luftala ih.. doslovno nisam mogla spavacicu nosit kolko me smetalo... Kad smo dosli doma i ocito je mala pocela bolje hvatati.. sve je proslo brzo hvala bogu i sad nis ne boli.. stavila sam jednom i multimam komprese i eno ostatak kutije doma stoji 😬
Luftaj, mazi i nadam se da ce brzo proci 💪
ZuMama mene su u bolnici ubijale bradavice.. rane preko obje.. mazala svako malo sa biobaza za bradavice.. luftala ih.. doslovno nisam mogla spavacicu nosit kolko me smetalo… Kad smo dosli doma i ocito je mala pocela bolje hvatati.. sve je proslo brzo hvala bogu i sad nis ne boli.. stavila sam jednom i multimam komprese i eno ostatak kutije doma stoji 😬
Luftaj, mazi i nadam se da ce brzo proci 💪
Mazem ih sa purelanom, istalno ih zracim. Hodam po kuci s cicama na izvolte i onak s mlijekom ih namazem i tak..marta . moram ga nauciti dojiti lezecki ali bas je lud... ima cicu ispred sebe, stavi u usta i vristi... nece ju nikak primit... borbe su... onda kad ju primi jede ali mene boli... bas muka. Inace imam jako velike cice pa se on valjda siroce muci😳
Imam i ja velike 🙈Zato ide jedino lezecki, moram sisu cijeko vrijeme ispod drzati jer joj inace ispada posto su teske.
Bradavice i ragade sam sad dobila… mazem purelanom ali svaka 2-3 sata je on na cici i boli ko sam đavo😱 mucim se s polozajima za dojenje, svaki put drukcije zeli uloviti ciku… ne kuzim… moram prouciti te polozaje jer maltene visim s lustera da bi on cicao… NISAM MISLILA DA JE DOJENJE TAK TESKO😱😱🙈
Slazem se, mi se isto ubijamo. Najgore mi taman nademo neki polozaj i lijepo krene i onda on zaspe sa sisom u ustina i treba sve ispocetka od budenja do hvatanja sise. Sva sam se pokocila, na svoju udobnost uopce ne stignem mislit. Valjda bude bolje. 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji