Cure hvala vam svima od reda ❤️❤️❤️❤️
Vidim da sam imala lapsus 4150 g i 52cm 😅😅 sin je bio 55 😅😅
Uglavnom termin je bio danas.. Ženska je točna u dan
"pijem ja dalje" ahahha zakon! Super opis i super da se nisi namucila :)
Cure hvala vam svima od reda ❤️❤️❤️❤️
Vidim da sam imala lapsus 4150 g i 52cm 😅😅 sin je bio 55 😅😅
Uglavnom termin je bio danas.. Ženska je točna u dan
Trudovi su počeli u ponoć s tim da su bili jako nepravilni i ja mislila da su lažni. Mjerila njih nekoliko i oko pola 3 reko idem spavati.. Lezala sam i drijemala malo su me povremeno budili ali ja uvjerena ma to ništa. U 5 moje dijete se popisalo u krevet onak nije se popisao odavno.. Skidam ja navlaku sa nadmadraca stavljam u perilicu maloga sredim i legnemo. Taman da ću zaspati kad krene mene malo jače boljeti e sad se već dizem nije mi ugodno. Budim muža da ćemo mozdaaa ići. Kaze on kak to misliš možda ja i dalje nisam sigurna. Kreće trud lovim se za šta stignem prodisem i idem dalje. Sve se to mora prije oprati 😅😅klinac spreman za kod bake.. Ja se otusirala. Muža dizem gleda me pa kud idemo a ti sve tu radiš.. Reko ajde požuri.. Frajer slaže frizuru 🤣🤣 odemo kod mojih. Mama skuhala kavu pijem ja kavu.. Kreće trud ja se uvijam kud stignem. Stane.. Pijem ja dalje. Kaže mama mislim da moraš ići a ja kažem nisam još sigurna nek još par ih se javi. Kreće opet ja mužu trgam ruku pritisak na crijevo reko idemo. U 7 stizemo u bolnicu dok me na ulazu riješe.. Gore vizita. Ja se skidam čekam pregled 7 cm juhuuu suze radosnice idemo u box.. Ja setam čekam da se ispuni papirologija. Dolazim u box u 8:10 moja tri truda prodisem školski buše mi vodenjak spajaju drip reko sad će veselje.. Kaze babica trebaju nam samo dva prava truda reko laže me samo tak. Kreće prvi na dripu uh kad mi se sve vrati.. Kreće drugi disem disem najedanput tiskam ona je za van. Skaču svi.. Brzo na leđa.. Dolazi treći tiskam evo moje Anje u 8:32. Ja u šoku.. Zahvaljujem se svima.. Presretna. Malo popucala pa imam nekoliko unutarnjih savova.
Ma porod snova..
Čestitam još jednom... identičnih mjera je bila i moja curka... super da je ti je sve tako lijepo prošlo i da se nisi namučila... lijepa priča ta sve nas koje još čeka taj dio.
Znači ideja je ostati doma čim duže... 🙃
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Pozdrav cure. Evo da se i mi javimo. 28.10. U 8:38 na svijet je carskim rezom dosla nasla ljubav Anja 4 kg i 50 cm dugacka.
Vecer peije su me ostavili u bolnici jer ctg nije bio bas dobar i u 1 je sve krenulo, pukao mi je vodenjak i bila sam otvorena jedva jedan prst. Trudovi su bili prejaki i sve cesci, u 4 su me opet gledali pomaka u otvaranju nije bilo i dali su mi injekciju za otvaranje. I u 7 opet pregled i u radjaonu me stavili na drip al i dalje isto otvorena a ja doslovno umirem koliko me boli. Plodna voda je bila zelenkasta i dr je odlucila da idemo na hitan carski.
Sad se lipo oporavljam, nije mi prestrasno. Malo dok se ustanem i prohodam al sve u svemu super. Curka papa i spava. Mlijeko mi nadolazi pa cemo se sad malo trudit da i to uspijemo. Svima vam saljemo puse i pozdrave.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Mina čestitam i želim vam sto prije odlazak doma! Porod za poželit!
Gonal čestitam, bas se pitala gdje si nam! Sve naj u oporavku, mlijeko nakon cr dolazi i do tjedan dana nakon poroda tako da sto manje stresa i uživaj u svojem smotuljku!
Gdje nam je McMouse? Nije neko vrijeme ništa pisala.
Kasnije stavim listu terminuša i listu rođenih. :)
Želim vam svima lijep dan i uživanje sa svojim bebama.
Hiphopsica držim fige da ipak vam dozvole pratnju. Kad bi ti trebala rodit? Planira se indukcija tj cr ako sam dobro upamtila?
Pozdrav cure. Evo da se i mi javimo. 28.10. U 8:38 na svijet je carskim rezom dosla nasla ljubav Anja 4 kg i 50 cm dugacka.
Vecer peije su me ostavili u bolnici jer ctg nije bio bas dobar i u 1 je sve krenulo, pukao mi je vodenjak i bila sam otvorena jedva jedan prst. Trudovi su bili prejaki i sve cesci, u 4 su me opet gledali pomaka u otvaranju nije bilo i dali su mi injekciju za otvaranje. I u 7 opet pregled i u radjaonu me stavili na drip al i dalje isto otvorena a ja doslovno umirem koliko me boli. Plodna voda je bila zelenkasta i dr je odlucila da idemo na hitan carski.
Sad se lipo oporavljam, nije mi prestrasno. Malo dok se ustanem i prohodam al sve u svemu super. Curka papa i spava. Mlijeko mi nadolazi pa cemo se sad malo trudit da i to uspijemo. Svima vam saljemo puse i pozdrave.
Čestitam, brz oporavak, malenoj sretno I bezbrižno djetinjstvo, puno sreće, zdravlja I ljubavi 🥰🥰🥰🥰
Mina čestitam i želim vam sto prije odlazak doma! Porod za poželit!
Gonal čestitam, bas se pitala gdje si nam! Sve naj u oporavku, mlijeko nakon cr dolazi i do tjedan dana nakon poroda tako da sto manje stresa i uživaj u svojem smotuljku!
Gdje nam je McMouse? Nije neko vrijeme ništa pisala.
Kasnije stavim listu terminuša i listu rođenih. :)
Želim vam svima lijep dan i uživanje sa svojim bebama.
Hiphopsicadržim fige da ipak vam dozvole pratnju. Kad bi ti trebala rodit? Planira se indukcija tj cr ako sam dobro upamtila?
Evo obavila pregled. Bebač je malo krivo okrenut, gleda prema naprijed umjesto prema mojim leđima i imam malo viška plodne vode (Afi:22) tako da bi mi mogao puniti vodenjak i ranije...
Dogovorena mi je indukcija idući četvrtak 05.11. i muž će moći prisustvovati ali samo zato što smo test napravili na dan kad su donijeli odluku o zabrani... inače na dalje su zabranili pratnju.
S tim da će muža na dan poroda još jednom testirati nekim njihovim brzim testom.
Malo je reći da sam uzbuđena i malo prestrašena. Prošli put mi je krenulo samo od sebe pa me strah indukcije...
Valjda će ovaj put epiduralna djelovati...uf
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Čestitam svim novim mamama na bebicama! 💐❤️🥰
...
Kod mene je borba sa hvatanjem zajedničkog ritma i sa dojenjem. Uspijem izdojiti oko 60-90 ml mlijeka iz obje sise a malome treba oko 120 ml. Sestre u bolnici su rekle da on može dosta papati i treba mu više nego sto mu ja mogu trenutno dati. 🥺 Tako ja malo izdajam, malo dojim i dodajem mu AD ( 60 ml). Htjela bi mu pomalo smanjivati AD ali me strah da mu neće biti dovoljno. Ima koja od vas savjet? Kako kombinirati AD sa dojenjem i pri tom ne izgubiti svoje mlijeko??
...
Sretno svim curama koje ste u iščekivanju i da vam sve prođe brzo i što bezbolnije. 🍀🍀🍀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Čestitam, Gonal! 🥰 uživaj sa svojom malom srećicom, budite dobro i zdravo, pazi na sebe i brzo se oporavi! 🤱🍀💕
.
Nada23, meni su rekli da izdajam na prazno nakon kaj beba isprazni cicu, da se tak povećava proizvodnja mlijeka. Ili dok se izdojiš isto, još malo pumpati na prazno.
A pisale su cure da im je pomogao čaj od piskavice ili Mamine kapi. Sretno! 🍀🤱
Sortiraj odgovore
Najstariji