Venus uzas, ja ti se divim i skidam kapu mogu misliti kako ti je bilo 😧😧 to je stvarno ruzno iskustvo ja ti drzim 🤞 da sto prije to zaboravis
Di nam je Pikulicaa? Zabavlja ekipu u vinogradskoj, a mi nek se dosadjujemo a?
Ma garant nesto jede ne stigne pisat masne ruke 😂😂😂
Hambi narucila 😂😂😂 pikulice zamasti displej, nece mu nist bit, vjeruj nam, imamo iskustva 😂
Da bas to, ma da nije otisla roditi 😲😲
Haha pa da, da ne mlati bezveze. (nw mogu citirat, zasteka mi mob 😆 kontam da smo previse puta vec cititale isti post) 😂😂
Da previse smo puta i meni se desava
🙄 ja misla da je do mog neta
Nije ni moj bog zna sto al brzo mi inače ucitava, ma puno se pisalo 🤪
Octoberja sam spominja sakroponrian cerviks, cak su mi to naveli u otpusnom pismu. Ne znam jel utjecalo na “ne namjestanje bebine glavice” i na to da su rucni pregledi bili jezivo bolni. To mi je najuzasniji dio radjaonice bio, 10 sati dripa su mila majka pored tog mesarenja rukama, ne znam jesu oni tu sta namjestali centrirali il je jednostavno tako, al su u trudovima najjacim kopali unutra po 5min i pokusali valjda bebi glavu namjestit dok mi je drugi doktor stiskao stomak put dole. I svaki put bi doktorica izvadila saku krvi iz mene. Ljudi moje to ce mi stvorit dozivotne traume, i nakon te patnje odlazak na carski i postoperativni bolovi. Ja bi svaki dan mogla plakat od sjecanja na to. Jedna doktorica je rekla da cu joj slomit ruku koliko sam se grcila, drugi doktor mi siri noge, ja placem i derem se da prestanu, muz me gleda krvavim ocima 😥😥😥
Sad ovo zlato malo spava na meni, i radili oni tata i ja skin to skin veceras s njom, spavala 2-3 sata ko bubica, pa se najela, a sad je muci zrak od naglog mlaza i gutanja, a meni cike i dalje bolne i upaljene.
Sve vrijedi za njih, al mislim definitivno da je gore ici na drugu trudnocu i porod jednom kad znas sta te ceka. Svakako cemo zbog carskog morat pazit i cekat i nadam se da cu u medjuvremenu zaboravit one najgore dijelove i bolove poroda… 😪😪😪
O boze, koji su to mesari. Ovo bas zvuci prestrasno. Zivi horor. Trebas imat snage i hrabrosti za novu trudnocu nakon ovoga. Mogu.mislit kak je tvom muzu, gleda te tako jadnu nemocnu, u ogromnim bolovima i ne moze pomoc.
Bas sad kontam ostale samo nas nekoliko 2u1 😬
Kad ih se pol ne javlja, valja im bilo bitno samo da su na popisu 😂😂😂
Hambi narucila 😂😂😂 pikulice zamasti displej, nece mu nist bit, vjeruj nam, imamo iskustva 😂
😱 to.mi nije palo na pameet🤔 ajmoo pikulice javljaaaj di si. Lociraj see
Bas sad kontam ostale samo nas nekoliko 2u1 😬
Kad ih se pol ne javlja, valja im bilo bitno samo da su na popisu 😂😂😂
Da, ima dost na pocetku liste koje su zbrisale 😕
😱 to.mi nije palo na pameet🤔 ajmoo pikulice javljaaaj di si. Lociraj see
😂😂😂😂 Saljemo specijalce da ju traze 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji