Lucedraga sritno ti! Javljaj se, znaci kod tebe je sad VBAC? Mene bas zanima kakvi su nasi doktori po tom pitanju, i strah me od pomisli da opet moram na carski, iako uzasni bolovi, ja se nadam da kad opet bude vrijeme za bebu da ce bit malo vise srice, malo laksi prirodni porod i da, svakako cu uzeti epidural iduci put 😂😂😂😂
I koje je doista optimalno vrijeme izmedju dva poroda nakon carskog, 2 godine?
Sto se tice uzva u Splitu ja sam se isto cula s curom kojoj je beba bila po kila vise od procjene, a i nasa Marina na forumu je rodila vecu bebu. Ja sam se bas toga bojala, al u predradjaoni doktor rekao 3250, rodila se mrva s 3010 😍
U Zg, vinogradskoj, ja pitala, kaze, dapace, ako nema indikacija za carski, poradjaju vaginalno. Meni ce biti razlika 4g., prepotuca se barem dvije god inace. Sto se tice procjene tezine, moja prva kcer je prije poroda procijenjena na 3800, rodjena je s 3410
Ja ostajem tu na forumu, izludjivalo bi me hrpa poruka na wats i stalno zvrndanje. Poludim kad ekipa iz srednje skole krene s prepiskom na messengeru.
Danas me jos uvijek boli od pregleda one "njezne" doktorice pa mi pase ovaj kisni dan za odmor.
Tko ti je bila "njezna" doktorica??? 🤣🤣🤣
Pretpostavljam, znam tko ima tesku ruku guranja cijele sake skoro 😩😩😩
Ja ostajem tu na forumu, izludjivalo bi me hrpa poruka na wats i stalno zvrndanje. Poludim kad ekipa iz srednje skole krene s prepiskom na messengeru.
Danas me jos uvijek boli od pregleda one "njezne" doktorice pa mi pase ovaj kisni dan za odmor.
Marijana Bilandzija, brate mili, kao da je mesar 🤪.
Prica mi poslije, dok sam cekala nalaz ctg-a, jedna trudnica, s kojom sam pricala u TA, da je nju raskrvarila
Pretpostavljam, znam tko ima tesku ruku guranja cijele sake skoro 😩😩😩Ja ostajem tu na forumu, izludjivalo bi me hrpa poruka na wats i stalno zvrndanje. Poludim kad ekipa iz srednje skole krene s prepiskom na messengeru.
Prica mi poslije, dok sam cekala nalaz ctg-a, jedna trudnica, s kojom sam pricala u TA, da je nju raskrvarila
Ima zbilja ginekologa koji su falili profesiju, obicno ti mesari nemaju ni ljudski pristup nego imam osjecaj da rade preko volje. Naisla sam na dvoje takvih u kbc Split 🙄.
A s druge strane ima ih divnih, pristupacnih, njeznih iako npr imaju ruku duplo vecu od kolega mesara. Bas vidis da pojedinci obozavaju svoj posao
Stigao malisan danas oko 17. 3270, 50cm. Malo je cupavo bilo jer se nije spustao, al sve se isplatilo. Sad mi je dole kao da mi je netko petardu stavio.
Cestitam!! Brz oporavak zelim 😊❤️
Jutro 🦉
Jutro 🤗
I kad ce te inducirati??? A da probas one vjezbice na lopti, mene prepone bole od sinoc a cura koja je samnom isto prvi put hopsala dobila trudove sinoc🤣🤣🤣🤣 a taman nam sestra pricala kako NE po noci hopsati 🙈🙈🙈
Pojma nemam, danas ce me hospitalizirati a vizita je sutra ujutro oko 8 pa ce mi valjda tada reci 🙄. Ubija me ta neizvjesnost
Vjeruj mi i mene isto 🙈😣
Koliko god me strah toliko sam uzbudjena sto ce do petka bebica stici, ne smiju me zbog gestacijskog pustiti preko termina. Najradije bi odmah danas na program i da odahnem napokon 🤣🤣
I ja bih odmah potpisala, a meni cekaju dok ne krene... 😔
Luce, sretno!🙂
Kako su vam jucer bebice provele dan s obzirom na ovu promjenu vremena? Moj svrco je prvo bio uspavan i lijepo spavao a onda poslikepodne i navecer deracina…stomak ga je malo mucio ali mislim i ta promjena vremena jer je tako bio umoran a nije mogao zaspati, bas je bio kenjkav. Nasisavao se opet do besvijesti. Ali jucer ga je muz uspio par puta lijepo smiriti sto do sad nije uspijevao pa mi bilo malo lakse jer sam ja vec bila nervozna.
Ja sam se na pregled narucila privatno, ne idem u tu bolnicu vise na preglede ako bas ne moram…do iduceg djeteta😁.
Noemi, mislim da cu i ja zastopati odvod, hahaha. 🤣
I moja je takva bila jedva zaspala sinoc 🤦♀️🤦♀️
Pretpostavljam, znam tko ima tesku ruku guranja cijele sake skoro 😩😩😩Ja ostajem tu na forumu, izludjivalo bi me hrpa poruka na wats i stalno zvrndanje. Poludim kad ekipa iz srednje skole krene s prepiskom na messengeru.
Ooooo da da, to ti je bilo u cetvrtak kad su i mene zaprimili i tu su trudnicu isto poslali gore jer joj je isla svjeza krv nakon pregleda i poslije je potpisala da ide kuci kad se smanjilo krvarenje.
Kad je meni stavila "prste" imala sam osjecaj da je stavila saku i prvi put na njenom pregledu ja sam se zgrcila sva i jos je namjerno pitam, sta je normalno da me sad boli sam pregled jer prije nije? I rekla mi je samo da mi je sad sve osjetljivo... Ma nije... Dr. Gall mi je bila puno njeznija poslije, kao i dr. Djakovic...
Ooooo da da, to ti je bilo u cetvrtak kad su i mene zaprimili i tu su trudnicu isto poslali gore jer joj je isla svjeza krv nakon pregleda i poslije je potpisala da ide kuci kad se smanjilo krvarenje.
Kad je meni stavila "prste" imala sam osjecaj da je stavila saku i prvi put na njenom pregledu ja sam se zgrcila sva i jos je namjerno pitam, sta je normalno da me sad boli sam pregled jer prije nije? I rekla mi je samo da mi je sad sve osjetljivo… Ma nije… Dr. Gall mi je bila puno njeznija poslije, kao i dr. Djakovic…
Meni kaze opustite se...ajd se ti opusti kad ti neko tako nagura prste. Zao mi je da ne idem utorkom, kad je dr. Grgic. On me poradjao sa prvom kceri i super je doktor.
Sortiraj odgovore
Najstariji