Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    26. Listopad 2019. 02:17

Noemi1

Pikulica19

Noemi1

Kengurica

Pikulica spasava zene tamo svojom ludoscu i dobrom energijom.

Hahha e al 100% 😂

Pa ajd reci tko normalan jede u bolnici hamburger u 4h i ide igrat loto, odmah me sestra spopala da bi mogla na ctg kad sam vec budna 🙈 morala je pricekat da odigram loto 🤷‍♀️🤑
    Evo sad sve spavaju u sobi a ja jedem kekse puding i zaljevam vocnim jogurtom… I bebe placu jer su gladne jadne ko i ja i njihove mame, ak se pridruzim zboru mozda i ja dobijem ad 🤔

😂😂😂😂😂😂 AD pobijedio 😂😂😂😂 a nije ti ni menu los 😂 aj javi brojeve, mozda su dobitni 😂 suti, ja sam poker igrala 😅

Za pare il na skidanje? 🤣🤣🤣

• Pikulica19
    26. Listopad 2019. 02:26

Zara88

Pikulicebas mi je drago sto nisi upala u neku depru nego si super raspolozena tako i treba brze ce ti vrijeme proći. Vjerujem da nemas ni razloga za suprotno. Joj ja jedva cekam ponedjeljak i ponovni ctg i uzv. Sva sam nekako u brizi otkad mi je dr.jucer rekla da je beba mirna bila na ctg-u.😕

Ma ovdje bas paze da kad rade ctg probude bebu tresuci trbuh, daju joj vremena. Jako su na same sumnje detaljni pa makar se pokazale i da su krive ali oni su bar mirni. Nekako ne mozes biti nigdje sigurniji i beba i ti nego sto ste u bolnici gdje vas svaki dan prate, sve je to u glavi i kako si poslozis. Sigurno me nisu zadrzali jer sam dan prije kosu oprala i svjeza je 🤣🤣🤣🤣🤣
    Ima divnih zena, ali ima sigurno i onih drugih manje divnih te jos nisam upoznala 🙈🙈🙈🙈🙈

• Pikulica19
    26. Listopad 2019. 02:33

ayla

Pikulica19

ayla

Manich ajde neka su te ostavili da si mirnija sad samo cekaj 😊
    Jesam ja jedina kojoj je pasala hrana u bolnici? Ja sam se gušila u njoj al kad nisam mogla na wc 5 dana e vise mi do nje nije bilo jer samo sam trpala a nidje ne ide van 😂😂😂

Nije da mi ne paše, ok je hrana, već ja ostanem gladna malo dobijem. Sta je meni uz salatu i prilog jedna cufta? Ja u prvom sipanju u tanjur stavim min 4cufte ali to one velike.
    Sad sam se sjetila kad sam bila u Medjugorju domacica smjestaj je radila rucak i bile su kao mini cuftice zamotane u neki list(ne znam kako se zove), pustila sam tetku i ostale bakice za stolom da su naspu i sve fine po 2-3uzmu a ja ostatak uzela, bome bilo ih negdje 15kom…. Sta je to meni 2-3, pod zub 🙈🙈🙈

Ala tebe lakse oblaciti nego li hraniti 😂😂😂😂 salim se.. Pa meni su bile ok porcije osim dorucka al nisam nikad bila od dorucka a rucak je obilan i vecera isto dobra 😊

Pa istina je, ne moras se saliti🤣🤣🤣🤣🤣, to moja sestra govorila svakom kojeg je upoznala brzo su odustali 🙈🙈🙈🙈...
    Muza kad sam upoznavala i kad me pitao di cemo ja njemu ko iz topa "Ajmo mi nesto pojest, pa cemo poslije ko ljudi razgovarat" to da mi poslije ne bude prekasno za veceru 🤣🤣🤣🤣🤣

• Pikulica19
    26. Listopad 2019. 02:40

Zara88

Cure koje ste inace tu dezurne na forumu i dugo budne 😊 kad se ustanete ujutro? Ja ako nemam pregled ili neku drugu obavezu spavam do 10 h i jos duze nekad 🤪

Evo draga Zara nemam obavezu uopce nikakvu i jucer u pola 4,a dns u pola 3 se probudila i nebi zaspala ko da ce mi alarm zvonit za koju minutu... Aaaa budale i nespavanja 😣😏

• Noemi1
    26. Listopad 2019. 02:43

Kengurica

Umirem vam od smikeha. Vidim ovdje nitko nema problema a postporodjajnom depresijom.
    Meni sogorica rodila u Vinogradskoj i ja dosla u posjetu i zamirisalo mi njeno varivo na stolu (bila u apartmanu) i ja pitam kaj je to tak fino, a ona kaze, ma fuj ja to necu jesti. E pa ima ko hoce. Znaci ja koja sam izbirljiva i zeznuta za hranu sam u toj Vinogradskoj tako fino jela, to njeno varivo i prije cca godinu dve sam lezala na jednom odjelu i uzivala u toj bolnickoj hrani. Je mala porcija, al meni taman. Ima neka čar u kuhanju za stotine ljudi, odnosno u jedenju tih jela.

Nemamo ti mi vremena za depresiju 😀 imamo obaveza na forumu 😂

• Pikulica19
    26. Listopad 2019. 02:47

Kengurica

Umirem vam od smikeha. Vidim ovdje nitko nema problema a postporodjajnom depresijom.
    Meni sogorica rodila u Vinogradskoj i ja dosla u posjetu i zamirisalo mi njeno varivo na stolu (bila u apartmanu) i ja pitam kaj je to tak fino, a ona kaze, ma fuj ja to necu jesti. E pa ima ko hoce. Znaci ja koja sam izbirljiva i zeznuta za hranu sam u toj Vinogradskoj tako fino jela, to njeno varivo i prije cca godinu dve sam lezala na jednom odjelu i uzivala u toj bolnickoj hrani. Je mala porcija, al meni taman. Ima neka čar u kuhanju za stotine ljudi, odnosno u jedenju tih jela.

Istina, ukusno im je varivo, ali samo jedna šeflja nema druge, trece.... Zaboravi na repete, a moje cimerice sve pojedu, ko da moraju 🤣🤣🤣🤣🤣

• Noemi1
    26. Listopad 2019. 02:49

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Pikulica19

ayla

Manich ajde neka su te ostavili da si mirnija sad samo cekaj 😊
    Jesam ja jedina kojoj je pasala hrana u bolnici? Ja sam se gušila u njoj al kad nisam mogla na wc 5 dana e vise mi do nje nije bilo jer samo sam trpala a nidje ne ide van 😂😂😂

Nije da mi ne paše, ok je hrana, već ja ostanem gladna malo dobijem. Sta je meni uz salatu i prilog jedna cufta? Ja u prvom sipanju u tanjur stavim min 4cufte ali to one velike.
    Sad sam se sjetila kad sam bila u Medjugorju domacica smjestaj je radila rucak i bile su kao mini cuftice zamotane u neki list(ne znam kako se zove), pustila sam tetku i ostale bakice za stolom da su naspu i sve fine po 2-3uzmu a ja ostatak uzela, bome bilo ih negdje 15kom…. Sta je to meni 2-3, pod zub 🙈🙈🙈

Ala tebe lakse oblaciti nego li hraniti 😂😂😂😂 salim se.. Pa meni su bile ok porcije osim dorucka al nisam nikad bila od dorucka a rucak je obilan i vecera isto dobra 😊

I ja se prijavljujem na listu da me lakse obuc neg nahranit 😂 ali stvarno 😆 ma meni to sve malo. Pojedem njihovo i jos sto mi donesu 😃

Ma volim i ja pojesti al tad mi nije bilo do hrane, da sam sad na bolnickom rezimu najvjerojatnije da bi smršavila koju kilu al nemrem

Trebat ce se uskoro uhvatit skidanja kila 🙄

Itekako trbuh bi odrezala koliki je 🤦‍♀️

Ja bi i noge malo suzila 😂

A dobro to manji problem 😂

Ma joj nije, bas su mi gadne noge, jos celuliita dobila fuj 😖

E to odi na tretman da ga uklone koliko toliko

Kontam na neku masazu otic kad uhvatim vremena 😐

• Pikulica19
    26. Listopad 2019. 02:49

Noemi1

Kengurica

Neke odavdje su vjernije forumu nego muzu 🤣🤣🤣🤣

• Noemi1
    26. Listopad 2019. 02:51

Pikulica19

Noemi1

Pikulica19

Noemi1

Kengurica

Pikulica spasava zene tamo svojom ludoscu i dobrom energijom.

Hahha e al 100% 😂

Pa ajd reci tko normalan jede u bolnici hamburger u 4h i ide igrat loto, odmah me sestra spopala da bi mogla na ctg kad sam vec budna 🙈 morala je pricekat da odigram loto 🤷‍♀️🤑
    Evo sad sve spavaju u sobi a ja jedem kekse puding i zaljevam vocnim jogurtom… I bebe placu jer su gladne jadne ko i ja i njihove mame, ak se pridruzim zboru mozda i ja dobijem ad 🤔

😂😂😂😂😂😂 AD pobijedio 😂😂😂😂 a nije ti ni menu los 😂 aj javi brojeve, mozda su dobitni 😂 suti, ja sam poker igrala 😅

Za pare il na skidanje? 🤣🤣🤣

😂😂😂😂 za pare, da je u skidanje ostala bi sama za stolom, osli bi rigat ljudi 😂

• Noemi1
    26. Listopad 2019. 02:53

Pikulica19

Noemi1

Kengurica

Neke odavdje su vjernije forumu nego muzu 🤣🤣🤣🤣

Hahahahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.