Jutro!
Cure koje dajete Espumisan i/ili Biogaiu, koliko vam traje jedna bocica?
Jutro,
Pikulice, možda ti se pridružim u ponedjeljak, nikad se ne zna :). Sjećam se hrane u Vinogradskoj, da nam muževi nisu nosili dohranu, umrle bi od gladi 😀. Jel se još uvijek ne smije mrdati sa odjela ?
Ja se probudila u 5h za WC, pa me ovo malo mlatilo u buši do 6h, digla se nešto pojesti, taman se mm digao za posao, stavila prati veš i vratila se spavati. Danas, kad bi dulje spavala, kćer se zbudi u 8h a inače je spvalica i mama diži se. Dobro, idem bar veš objesiti, kavu sam uspjela popiti u miru.
Manich, Pikulice budjenjeee sad ce dorucak pa vizita 🙋
Prosao ctg, vizita, dorucak kad vidim 2snite kruha maslac i pekmez - djecije radosti, ja se sjetim lijepo baustelskog od pol kruha 🙈 i bude mi nostalgija za kucom 😢😢😢
Kazu mi za ctg da je pravo skolski, za u šk.knjige ga stavit 😁 a plodna voda mi je AFI 8, a oni pod normalno toleriraju da bude 10... Pa tako daaaaaa jos sam tu....
Jutrooo
cure koje su u bolnici jel prosla vizita?
evo mi pijemo caj od brusnice i krosana sunka za desert kroasana cokolada 😂😂😂😂
Sve mi je primamljivo pa pak i ljudi 🤤🤤🤤🤤
Jutro,
Pikulice, možda ti se pridružim u ponedjeljak, nikad se ne zna :). Sjećam se hrane u Vinogradskoj, da nam muževi nisu nosili dohranu, umrle bi od gladi 😀. Jel se još uvijek ne smije mrdati sa odjela ?
Ja se probudila u 5h za WC, pa me ovo malo mlatilo u buši do 6h, digla se nešto pojesti, taman se mm digao za posao, stavila prati veš i vratila se spavati. Danas, kad bi dulje spavala, kćer se zbudi u 8h a inače je spvalica i mama diži se. Dobro, idem bar veš objesiti, kavu sam uspjela popiti u miru.
Tu sam ja mozda otpreme dvije iz sobe i biraj krevet 😁, imam osjecaj da cu biti ko inventar ovdje...
Ne smijem se udomacit, jos cu na ulazu/izlazu dopracat i otpracat pacijente s odjela 🙈🙈🙈🙈
Ma smije se van, zenska iz sobe otisla jucer do Konzuma, druge trudnice obuku se i odu do kafica, a ja koja bi do restorana da se najedem ko covjek, rekli su da moram mirovat da bi posteljica napravila svoj posao kako spada... Danas ce majka meni rucak donijet.... Njam njam 😁
Jeja zab sam pitat a sto ti mislis da ces morat ostat??? 😬😲
Sta mi nesto promaklo????
Prosao ctg, vizita, dorucak kad vidim 2snite kruha maslac i pekmez - djecije radosti, ja se sjetim lijepo baustelskog od pol kruha 🙈 i bude mi nostalgija za kucom 😢😢😢
Kazu mi za ctg da je pravo skolski, za u šk.knjige ga stavit 😁 a plodna voda mi je AFI 8, a oni pod normalno toleriraju da bude 10… Pa tako daaaaaa jos sam tu….
Ej, drago mi je sto je bebica super, a sto se tice plodne vode moja poznanica je pred kraj imala malo plodne vode i samo su joj to malo cesce kontrolirali i sve je bilo ok. Ja sam cak procitala podatak da je donja granica AFI 8,8 , e sad koliko je to relevantno. Naravno da u bolnici najbolje znaju i neka si tamo na sigurnom i pod nadzorom. Znaci za ponedjeljak moram tresti stomak da probudim malu 🤭 jesu to tebi radili?
Jeja zab sam pitat a sto ti mislis da ces morat ostat??? 😬😲
Sta mi nesto promaklo????
Tlak mi je granican, vrti se oko 138/88, na granici dozvoljenog a u TA ce mi garant biti i visi pa sam vec spremila scerij u glavi da ostajem. Ovisi i o ostalom kaj ce mi pogledati. Rekla sam, ako ne ostanem, idem u shoping na cvijetni 😊
Jutro,
Tu sam ja mozda otpreme dvije iz sobe i biraj krevet 😁, imam osjecaj da cu biti ko inventar ovdje…
Ne smijem se udomacit, jos cu na ulazu/izlazu dopracat i otpracat pacijente s odjela 🙈🙈🙈🙈
Ma smije se van, zenska iz sobe otisla jucer do Konzuma, druge trudnice obuku se i odu do kafica, a ja koja bi do restorana da se najedem ko covjek, rekli su da moram mirovat da bi posteljica napravila svoj posao kako spada… Danas ce majka meni rucak donijet…. Njam njam 😁
Poludjela bi 24h zatvorena u bolnici, barem otici do konzuma, tiska, pekare, nesto.... takodjer bi mi bilo tesko bez kceri pa da barem mogu malo s njom se vidjeti
Kazu mi za ctg da je pravo skolski, za u šk.knjige ga stavit 😁 a plodna voda mi je AFI 8, a oni pod normalno toleriraju da bude 10… Pa tako daaaaaa jos sam tu….
Ej, drago mi je sto je bebica super, a sto se tice plodne vode moja poznanica je pred kraj imala malo plodne vode i samo su joj to malo cesce kontrolirali i sve je bilo ok. Ja sam cak procitala podatak da je donja granica AFI 8,8 , e sad koliko je to relevantno. Naravno da u bolnici najbolje znaju i neka si tamo na sigurnom i pod nadzorom. Znaci za ponedjeljak moram tresti stomak da probudim malu 🤭 jesu to tebi radili?
Meni je ctg odlican, ali da znaju protrest i oni trbuh ako vide da se uspavala bebica. Samo meni nije jasno sto mi nisu dns uzv radili zbog kojeg i jesam ovdje, jer su na viziti gledali jucerasnji koji sam radila nakon vizite.... Shake baby shake
Sortiraj odgovore
Najstariji