Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2019. 01:35

Ja nisam imala mira i morala sam ici curku buditi i provjeriti ima li temperaturu i usput joj promjenila pelenu koja je bila dupke puna mos covjeka ubit s njom i nema temperaturu hvala Bogu, ona otkako se probudila samo se smije, vcrs je muz s njom da ju ja ne zarazim a i maska me gusi cijelu noc na nosu.. Veli on da ju ovakvu nije vidio nikada kako se smije reko uzivaj malo brzo ce odrasti sreća mala odmah mi lakse kad nema temp i kad je nasmijana ako ce i cijelu noc biti budna i smijati se nema veze samo nek ju ne boli 🥰🥰🥰 sva sam se rastopila na njen osmjeh ❤️❤️

• Zara88
    25. Listopad 2019. 01:59

ayla

Ja nisam imala mira i morala sam ici curku buditi i provjeriti ima li temperaturu i usput joj promjenila pelenu koja je bila dupke puna mos covjeka ubit s njom i nema temperaturu hvala Bogu, ona otkako se probudila samo se smije, vcrs je muz s njom da ju ja ne zarazim a i maska me gusi cijelu noc na nosu.. Veli on da ju ovakvu nije vidio nikada kako se smije reko uzivaj malo brzo ce odrasti sreća mala odmah mi lakse kad nema temp i kad je nasmijana ako ce i cijelu noc biti budna i smijati se nema veze samo nek ju ne boli 🥰🥰🥰 sva sam se rastopila na njen osmjeh ❤️❤️

😍🤗

25. Listopad 2019. 02:00

Zara88

ayla

😍🤗

Jos malo pa ces i ti osjetiti tu srecu kad se nasmije 😊😊😊😊

• TeBa
    25. Listopad 2019. 02:06

ayla

TeBa

Bozee kako sam se sad nazivcirala sa temom sveki, odma se sitim kako mi je uzela neke stvari i to polovne od pitaj boga koga za malog. I to bez da je ista spomenila, a ja sam nasla preko interneta koje sam mislila naruciti i sve odavno vec dok sam jos trudna bila… i sad umisto da sam uzela novo i sta mi se svida, uzela neku ljuljacku koja prvo ide za sidit,znaci ne mogu je jos 4mj koristi i to roza…hranilicu koju fala bogu nisam vidila,opisuje je kao sarenu, jer cu se skroz razjarit kad se sitim kakvu sam lipu drveno sivu nasla…morala sam se pojadat haha..priko ljulje cu proc,ne moram je ni koristit, recem da malom ne pase u tom😂
    A sta za hranilicu da kazem, aj dajte ideju neku haha, ja sam zapela za tu koju sam nasla i kupi cu je jer se posli pretvori u fotelju i top mi je..
    Mislim hvala joj,al tako bez pitanja uzet mi je skroz glupo. Meni je mama imala zelju uzet kolica malom jer smo mi ostalo,dala karticu i rekla uzmi kolica i jos ako ti sta fali bolje sama nego da ja idem, ti ces koristit to ne ja…

Moja se ne uplice u vezi toga hvala Bogu, al je zato uzela robicu prvo je uzela hlacice i majcicu sa kombinezonom i bodi. Od toga hlacice i bodi sam koristila a kombinezon ide preko glave pa se dole zakopca i jos ima dva dugmeta gore onoo helouu cu se ja patiti dok navucem taman posla i jos nedavno ode uzeti pidamicu koja isto ide preko glave i dole se kopca lipa je nemogu reci i 68 je broj a dok bi ja to navukla sva se preznojim tako da sam odustala 😂😂😂 a hranilicu je muzeva sestra uzela lipa je moze poslje biti stolic i stolica sto mi je predobro 😊

Hahaha tako i ja, krenem prvo ruke pa sve skinem la krenem glavu prvo...
    Bas sam tila pitat,al me sram bilo, jel prvo lakse ruke ili glavicu ugurat 😂😂😂
    Samo bodi na preklop 💜

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 02:11

lala3

Pobjeze nam Noemi glavom bez obzira 🤣🤣🤣, prepala se 😵.. Manich ti ces znati je li pravi smajli.. Laku noc cure, moram rano ustati

😂😂😂😂uplasila se, morala.utec dok se strasti nisu smirile 😜

25. Listopad 2019. 02:12

TeBa

ayla

TeBa

Bozee kako sam se sad nazivcirala sa temom sveki, odma se sitim kako mi je uzela neke stvari i to polovne od pitaj boga koga za malog. I to bez da je ista spomenila, a ja sam nasla preko interneta koje sam mislila naruciti i sve odavno vec dok sam jos trudna bila… i sad umisto da sam uzela novo i sta mi se svida, uzela neku ljuljacku koja prvo ide za sidit,znaci ne mogu je jos 4mj koristi i to roza…hranilicu koju fala bogu nisam vidila,opisuje je kao sarenu, jer cu se skroz razjarit kad se sitim kakvu sam lipu drveno sivu nasla…morala sam se pojadat haha..priko ljulje cu proc,ne moram je ni koristit, recem da malom ne pase u tom😂
    A sta za hranilicu da kazem, aj dajte ideju neku haha, ja sam zapela za tu koju sam nasla i kupi cu je jer se posli pretvori u fotelju i top mi je..
    Mislim hvala joj,al tako bez pitanja uzet mi je skroz glupo. Meni je mama imala zelju uzet kolica malom jer smo mi ostalo,dala karticu i rekla uzmi kolica i jos ako ti sta fali bolje sama nego da ja idem, ti ces koristit to ne ja…

Moja se ne uplice u vezi toga hvala Bogu, al je zato uzela robicu prvo je uzela hlacice i majcicu sa kombinezonom i bodi. Od toga hlacice i bodi sam koristila a kombinezon ide preko glave pa se dole zakopca i jos ima dva dugmeta gore onoo helouu cu se ja patiti dok navucem taman posla i jos nedavno ode uzeti pidamicu koja isto ide preko glave i dole se kopca lipa je nemogu reci i 68 je broj a dok bi ja to navukla sva se preznojim tako da sam odustala 😂😂😂 a hranilicu je muzeva sestra uzela lipa je moze poslje biti stolic i stolica sto mi je predobro 😊

Hahaha tako i ja, krenem prvo ruke pa sve skinem la krenem glavu prvo…
    Samo bodi na preklop 💜

Ma meni se neda muciti uopce s tim ionako to zamaze za cas, meni je lakse prvo bodi navuci na glavu a onda rukice idu, kada bude vece i kad bude razumilo sto se govori onda ce biti lakse rukice pa na glavu, meni bodi na preklop je ok dok su mali al ovako ona se vrti non stop nema mira nigdi, preznojim se sa svakim oblacenjem najlakse mi svuci s nje 😂😂

25. Listopad 2019. 02:13

Noemi1

lala3

Pobjeze nam Noemi glavom bez obzira 🤣🤣🤣, prepala se 😵.. Manich ti ces znati je li pravi smajli.. Laku noc cure, moram rano ustati

😂😂😂😂uplasila se, morala.utec dok se strasti nisu smirile 😜

Bojis se ti jecmenca 😂😂😂

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 02:15

Zara88

Danas sam skuhala tako fini pileci paprikas sa noklicama njam 🤤 jos me mm gleda i kaze pa mozda ne bi trebala toliko jesti da ti ne bude zlo 🙈.
    Uglavnom, Noemi, jesi u ljekarni kupila badeomovo ulje za bebicu? Jel to njihov neki domaci pripravak ili ?

Da u ljekarni u rinfuzi. Neka ljekarna ima, neke nemaju pa nude ono u staklenoj bocici. Zaboravila sam marku, mislim da je oleo therapy. Ali iz tog staklenog uzasno sporo curii. Uzela ja to kad sam bila trudna, skoro sam rodila dok je iscurilo to ulje da se namazem s njim (protiv strija kao). Tako da sad samo uzimam u rinfuzi u plasticnim bocicama, od 100 ili 200ml. Ovo sad sto imam mi je ostalo jos od trudnoce, nikak potrosit 😂 a jeftino je, 20 kn mislim

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 02:18

TeBa

Reci da ti je vec netko kupio hranilicu pa ti ne treba, ali da ce dobro doci da imas jos jednu kad dijete bude kod nje na cuvanju (sto ce bit nikad, al nema veze) 😁😂

• TeBa
    25. Listopad 2019. 02:18

ayla

TeBa

ayla

TeBa

Hahaha tako i ja, krenem prvo ruke pa sve skinem la krenem glavu prvo…
    Samo bodi na preklop 💜

Ma meni se neda muciti uopce s tim ionako to zamaze za cas, meni je lakse prvo bodi navuci na glavu a onda rukice idu, kada bude vece i kad bude razumilo sto se govori onda ce biti lakse rukice pa na glavu, meni bodi na preklop je ok dok su mali al ovako ona se vrti non stop nema mira nigdi, preznojim se sa svakim oblacenjem najlakse mi svuci s nje 😂😂

I ja oblacim sta mi je zgodnije, a te priko glave i majice cu kad bude malo veci haha..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.