Pobjeze nam Noemi glavom bez obzira 🤣🤣🤣, prepala se 😵.. Manich ti ces znati je li pravi smajli.. Laku noc cure, moram rano ustati
Sutra je svjetski dan tjestenina tako da cu ja sutra napraviti pizzu za rucak, dosta mi je mesine. Sta cete vi kuhati?
E bas, aj pisite neke ideje da imam meni za tjedan dana bar 😂🙈
Evo recimo tortille, quesadille, bolonjeze, lazanje, spinat pire i pohane snicle, fasirano meso i crveni kupus, grah, teletina i krumpir, puretina i grasak varivo, kopar sos i snicle. Eo ti mjesecni meni 😂
Fino si to sve napisala, kad bi mi to sve imo ko fino i spremiti 😂😂😂 sveki obecala lazanje prije par godina jos ih ne proba
😂😂 i bolje, ko zna sta bi sveki staavila unutra, malo cijanida 😆
A i ona bi to jela pa nemre
Onda imas srece 😁 ipak bi ja zamijenila tanjure na tvom mjestu 😝
Mene su danas uhvatili laznjaci. Prvo isla do grada, jedva kuci dosla, legnem, odmorim nista se vise ne desava, poslije pravila rucak i pomenuti kolac 😁, opet ista stvar, probadanje nisko skroz i onako bas grcenje, ja pred kraj bila, tako da sam opet legla i opet proslo.. Kroz nekih sat-dva odem sterati odjecu, ono krenulo opet, mene panika uhvatila, zavrsim sa odjecom, istusiram se, kosu sredim, vec uvjerena da je to, to,usisam stan, slozim suđe, sve ono po ps-u.. sve odradim u bolovima i legnem da vidim sta ce biti, kad ono corak 🤪🤪 Bezveze se forsirala, ali mi je stvarno panika bila, treci put u danu, kontam necu stici zavrsiti sto sam planirala, jos sam ljuta na sebe bila sto nisam pravila punjene paprike, da djeca imaju rucak za sutra 🙃. Muz zove, ja mu pricam, kaze nisi normalna, pusti i odjecu i podove i sve ostalo… Najradije bih da me uhvati u noci, tad bar znam da je sve na svom mjestu 🙈, poludit cu u ovom iscekivanju…
Hahahhahaha ti ko i mi, prvo kucu sredit pa onda rodit 😂😂 al pametno ti muz kaze. Ionak dok izadjes iz bolnice se zaprlja sve pa muz opet mora spremit prije neg sto dodjes. Bar je moj morao 😂 tj htio, nije ga nitko terao 😁❤
Ma jeste, ali ja znam da ce par sati, minimalno, biti sveki kod djecice, a gdje ta moze gurnuti nos u tih par sati, to samo Bog zna… 🙄🙄🙄 Ne moze muz odmah stici, nazalost…
Ahhahaha a jeste sretnice, nema sta 😂 moja kad dodje jos mi zna i pospremit 😃 al nije zabadalo 😊 zato ja nemam.materijala za forum 😕
Najgore od svega sto ne zna prikriti tragove, pa vecinom primjetim kud je "prosla" 🤣.. a sta jos ne znam, ne mogu ni zamisliti 🙄🙄🙄, ali sta cu, takva je kakva je…
Hahahhah ne zna sakrit tragove 😂
Danas sam skuhala tako fini pileci paprikas sa noklicama njam 🤤 jos me mm gleda i kaze pa mozda ne bi trebala toliko jesti da ti ne bude zlo 🙈.
Uglavnom, Noemi, jesi u ljekarni kupila badeomovo ulje za bebicu? Jel to njihov neki domaci pripravak ili ?
Sutra je svjetski dan tjestenina tako da cu ja sutra napraviti pizzu za rucak, dosta mi je mesine. Sta cete vi kuhati?
E bas, aj pisite neke ideje da imam meni za tjedan dana bar 😂🙈
Evo recimo tortille, quesadille, bolonjeze, lazanje, spinat pire i pohane snicle, fasirano meso i crveni kupus, grah, teletina i krumpir, puretina i grasak varivo, kopar sos i snicle. Eo ti mjesecni meni 😂
Fino si to sve napisala, kad bi mi to sve imo ko fino i spremiti 😂😂😂 sveki obecala lazanje prije par godina jos ih ne proba
😂😂 i bolje, ko zna sta bi sveki staavila unutra, malo cijanida 😆
A i ona bi to jela pa nemre
Onda imas srece 😁 ipak bi ja zamijenila tanjure na tvom mjestu 😝
😂😂😂
Bozee kako sam se sad nazivcirala sa temom sveki, odma se sitim kako mi je uzela neke stvari i to polovne od pitaj boga koga za malog. I to bez da je ista spomenila, a ja sam nasla preko interneta koje sam mislila naruciti i sve odavno vec dok sam jos trudna bila... i sad umisto da sam uzela novo i sta mi se svida, uzela neku ljuljacku koja prvo ide za sidit,znaci ne mogu je jos 4mj koristi i to roza...hranilicu koju fala bogu nisam vidila,opisuje je kao sarenu, jer cu se skroz razjarit kad se sitim kakvu sam lipu drveno sivu nasla...morala sam se pojadat haha..priko ljulje cu proc,ne moram je ni koristit, recem da malom ne pase u tom😂
A sta za hranilicu da kazem, aj dajte ideju neku haha, ja sam zapela za tu koju sam nasla i kupi cu je jer se posli pretvori u fotelju i top mi je..
Mislim hvala joj,al tako bez pitanja uzet mi je skroz glupo. Meni je mama imala zelju uzet kolica malom jer smo mi ostalo,dala karticu i rekla uzmi kolica i jos ako ti sta fali bolje sama nego da ja idem, ti ces koristit to ne ja...
Bozee kako sam se sad nazivcirala sa temom sveki, odma se sitim kako mi je uzela neke stvari i to polovne od pitaj boga koga za malog. I to bez da je ista spomenila, a ja sam nasla preko interneta koje sam mislila naruciti i sve odavno vec dok sam jos trudna bila… i sad umisto da sam uzela novo i sta mi se svida, uzela neku ljuljacku koja prvo ide za sidit,znaci ne mogu je jos 4mj koristi i to roza…hranilicu koju fala bogu nisam vidila,opisuje je kao sarenu, jer cu se skroz razjarit kad se sitim kakvu sam lipu drveno sivu nasla…morala sam se pojadat haha..priko ljulje cu proc,ne moram je ni koristit, recem da malom ne pase u tom😂
A sta za hranilicu da kazem, aj dajte ideju neku haha, ja sam zapela za tu koju sam nasla i kupi cu je jer se posli pretvori u fotelju i top mi je..
Mislim hvala joj,al tako bez pitanja uzet mi je skroz glupo. Meni je mama imala zelju uzet kolica malom jer smo mi ostalo,dala karticu i rekla uzmi kolica i jos ako ti sta fali bolje sama nego da ja idem, ti ces koristit to ne ja…
Hahah ajoj, sto ne volim kad mi neko uzima te neke velike stvari bez pitanja, samo da svoje namece.. Ccc.. Jedino da je koristis koji puta pa kazes da nije udobna ili nesto, a sebi uzmi to sta si planirala.
Moja je mene pitala sta ce uzeti, ja sam rekla nista, sad sve imamo, reko je sveki dat cemo pare pa cete vi kad bude trebalo sto. Jer bi ona inace sigurno nesto najpametnije kupila.
Baba pitala sta ce, i taman smo tad gledali hranilice, isto neku sta poslije bude stolic sa foteljom, i reko moze to. I to mi je super, ako vec zelis potrošiti nesto onda me pitaj sta mi treba, a ne svoje izvoditi.
Bozee kako sam se sad nazivcirala sa temom sveki, odma se sitim kako mi je uzela neke stvari i to polovne od pitaj boga koga za malog. I to bez da je ista spomenila, a ja sam nasla preko interneta koje sam mislila naruciti i sve odavno vec dok sam jos trudna bila… i sad umisto da sam uzela novo i sta mi se svida, uzela neku ljuljacku koja prvo ide za sidit,znaci ne mogu je jos 4mj koristi i to roza…hranilicu koju fala bogu nisam vidila,opisuje je kao sarenu, jer cu se skroz razjarit kad se sitim kakvu sam lipu drveno sivu nasla…morala sam se pojadat haha..priko ljulje cu proc,ne moram je ni koristit, recem da malom ne pase u tom😂
Mislim hvala joj,al tako bez pitanja uzet mi je skroz glupo. Meni je mama imala zelju uzet kolica malom jer smo mi ostalo,dala karticu i rekla uzmi kolica i jos ako ti sta fali bolje sama nego da ja idem, ti ces koristit to ne ja…
Nezgodna situacija, ali da glupo sto je nabavila na svoju ruku. Svakako te trebala pitati kakvu bi hranilicu ili ljulju htjela ili ti jednostavno dati novce da si sama izaberes i kupis,ako vam je to vec ona htjela pokloniti. Ma ja bih rekla joj nemojte se ljutiti, ali vec sam si nasla neku koja mi se svidja i koja mi je vrlo prakticna i za kasnije. Da ste me barem ranije pitali pa bi znali sto zelim i to je to 🤷♀️
Sisla ja u prizemlje.. A muskih faca kad im pokuca trudnica rascupane kose, u pola pidami pola trenerci.. 😂😂🧙♀️ Stvarno mi je samo metla falila, hah. Uspjela sam se skulirati da im lijepo kazem da nije podne, mali se prepao, ispričavao. Reko dobro, aj sad laku noć 😂
Eto mira i tišine. Pisem muzu kaze da nisam normalna, mozda nisam, ali sam sad smirena. Mogu lec, fala na ispovjedi 😂
Da,nista nije pitalanit spominjala i sta je jos gore to je polovno koristeno od pitaj boga koga..ljulja cak ima mrlju neku...
Znaci svaki put kad se sitim toga nazivciram se uzasno haha...mrzim takva iznenadenja, jednostavno sam tip.osobe koji kad uzimam nesto sta planiram duze koristit voli izabrat sta mi pase..npr tila sam ljulju sta svira i koja ima vise vrsta ljuljanja, znaci sama ljulja i koristi se odmah jer mi treba sad, a dobijem stolicu sa lukom i igrackama za sjedenje, pa tad mi moze sidit i na kuhinji doo radim nesto..
Ma za popi..dit
Narucujem ja hranilicu tu pak kud puklo da puklo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji