Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TeBa
    25. Listopad 2019. 00:34

Marijaa.Ika

Sisla ja u prizemlje.. A muskih faca kad im pokuca trudnica rascupane kose, u pola pidami pola trenerci.. 😂😂🧙‍♀️ Stvarno mi je samo metla falila, hah. Uspjela sam se skulirati da im lijepo kazem da nije podne, mali se prepao, ispričavao. Reko dobro, aj sad laku noć 😂
    Eto mira i tišine. Pisem muzu kaze da nisam normalna, mozda nisam, ali sam sad smirena. Mogu lec, fala na ispovjedi 😂

Hahaha, to imas podstanare u kuci ili si i zgradi?

• Marijaa.Ika
    25. Listopad 2019. 00:38

TeBa

Marijaa.Ika

Sisla ja u prizemlje.. A muskih faca kad im pokuca trudnica rascupane kose, u pola pidami pola trenerci.. 😂😂🧙‍♀️ Stvarno mi je samo metla falila, hah. Uspjela sam se skulirati da im lijepo kazem da nije podne, mali se prepao, ispričavao. Reko dobro, aj sad laku noć 😂
    Eto mira i tišine. Pisem muzu kaze da nisam normalna, mozda nisam, ali sam sad smirena. Mogu lec, fala na ispovjedi 😂

Ma u kuci, iznajmili radnicima, ma svi su ok, ali muski glasovi se bas cuju, otvoreni svima prozori, vruce je jos. A oni bas opusteno. 🤷‍♂️ A sta ces, i ovo su morali doživjeti.😂

• TeBa
    25. Listopad 2019. 00:42

Marijaa.Ika

TeBa

Marijaa.Ika

Ma u kuci, iznajmili radnicima, ma svi su ok, ali muski glasovi se bas cuju, otvoreni svima prozori, vruce je jos. A oni bas opusteno. 🤷‍♂️ A sta ces, i ovo su morali doživjeti.😂

Hahah, mrzim to kad je tisina kod mene pa glasovi neki ili pojacani ton na tv se cuje
    Srizi ti to u korijenu odma nego sta 😂

• Marijaa.Ika
    25. Listopad 2019. 00:45

TeBa

Da,nista nije pitalanit spominjala i sta je jos gore to je polovno koristeno od pitaj boga koga..ljulja cak ima mrlju neku…
    Znaci svaki put kad se sitim toga nazivciram se uzasno haha…mrzim takva iznenadenja, jednostavno sam tip.osobe koji kad uzimam nesto sta planiram duze koristit voli izabrat sta mi pase..npr tila sam ljulju sta svira i koja ima vise vrsta ljuljanja, znaci sama ljulja i koristi se odmah jer mi treba sad, a dobijem stolicu sa lukom i igrackama za sjedenje, pa tad mi moze sidit i na kuhinji doo radim nesto..
    Ma za popi..dit

Narucujem ja hranilicu tu pak kud puklo da puklo 😂

Hahahah ajooj.. Ne volim ni ja to ako ne znam od koga je, ma mislim, aj sve se moze ocistiti, i ok mi je ako mi posudi netko koga znam, ali ovako.. Hm, sveki krivi potez. 
    Tako moja meni neki dan, mi pricali o krstenju nesto i sad ona govori kako ce mi haljinicu za malu posuditi od neke zene koju ona vidi jednom godišnje kcer, da ja to ne kupujem. Ooooo, reko pa nije to milijardu kuna da necu svom djetetu kupiti sto se meni svida nego da uzimam nesto od nekoga koga ni ne znam. Kaze ali to je samo jednom u životu, reko pa bas zato, uzeti cu sto ja zelim i Nek ostane za uspomenu. Ajmeee . Ko da smo prosjaci.. 😩 

• Marijaa.Ika
    25. Listopad 2019. 00:47

TeBa

Marijaa.Ika

TeBa

Marijaa.Ika

Hahah, mrzim to kad je tisina kod mene pa glasovi neki ili pojacani ton na tv se cuje

Hahah, hajde da oni placaju, pa bi im i tolerirala, nego im firma placa, tako da oni su bas opusteni. Ja im cistim terasu njihovu i onda kontam da imam pravo i rec. 😊 😂

• TeBa
    25. Listopad 2019. 00:52

Marijaa.Ika

TeBa

Da,nista nije pitalanit spominjala i sta je jos gore to je polovno koristeno od pitaj boga koga..ljulja cak ima mrlju neku…
    Znaci svaki put kad se sitim toga nazivciram se uzasno haha…mrzim takva iznenadenja, jednostavno sam tip.osobe koji kad uzimam nesto sta planiram duze koristit voli izabrat sta mi pase..npr tila sam ljulju sta svira i koja ima vise vrsta ljuljanja, znaci sama ljulja i koristi se odmah jer mi treba sad, a dobijem stolicu sa lukom i igrackama za sjedenje, pa tad mi moze sidit i na kuhinji doo radim nesto..
    Ma za popi..dit

Hahahah ajooj.. Ne volim ni ja to ako ne znam od koga je, ma mislim, aj sve se moze ocistiti, i ok mi je ako mi posudi netko koga znam, ali ovako.. Hm, sveki krivi potez.
    Tako moja meni neki dan, mi pricali o krstenju nesto i sad ona govori kako ce mi haljinicu za malu posuditi od neke zene koju ona vidi jednom godišnje kcer, da ja to ne kupujem. Ooooo, reko pa nije to milijardu kuna da necu svom djetetu kupiti sto se meni svida nego da uzimam nesto od nekoga koga ni ne znam. Kaze ali to je samo jednom u životu, reko pa bas zato, uzeti cu sto ja zelim i Nek ostane za uspomenu. Ajmeee . Ko da smo prosjaci.. 😩

Pa da, neke stvari zelim imat svoje jer nisu potrosne kao robica npr ne da moram kolica vracat toj osobi jer eto rodi ce svaki cas i onda brze bolje kupuj, vako imam svoje i mirna sam.
    Haha, najjaca su ta poznanstva njihova i prijateljstva....
    Ja cu robicu u kojoj je izasao ostaviti za uspomenu i vjv od krstenja to kada bude

• TeBa
    25. Listopad 2019. 00:54

Marijaa.Ika

TeBa

Marijaa.Ika

TeBa

Marijaa.Ika

Hahah, hajde da oni placaju, pa bi im i tolerirala, nego im firma placa, tako da oni su bas opusteni. Ja im cistim terasu njihovu i onda kontam da imam pravo i rec. 😊 😂

Haha naravno, ne mogu se na trudnicu naljutit, to postaje opasna vrsta kad se naljuti 😂

• Marijaa.Ika
    25. Listopad 2019. 00:58

TeBa

Marijaa.Ika

TeBa

Ma za popi..dit

Pa da, neke stvari zelim imat svoje jer nisu potrosne kao robica npr ne da moram kolica vracat toj osobi jer eto rodi ce svaki cas i onda brze bolje kupuj, vako imam svoje i mirna sam.
    Haha, najjaca su ta poznanstva njihova i prijateljstva….
    Ja cu robicu u kojoj je izasao ostaviti za uspomenu i vjv od krstenja to kada bude

Ma Da, i ako budem imala jos djece  iskoristiti cu za njih te neke vece stvari ili necu, kako bude.. Pa da, a valjda to je nesto sto kad vec planiras dijete mozes i priuštiti. 😊 

Haha, a nece se oni naljutiti, mozda ce im samo biti maaalo neugodno. 😂😂

25. Listopad 2019. 01:22

TeBa

Bozee kako sam se sad nazivcirala sa temom sveki, odma se sitim kako mi je uzela neke stvari i to polovne od pitaj boga koga za malog. I to bez da je ista spomenila, a ja sam nasla preko interneta koje sam mislila naruciti i sve odavno vec dok sam jos trudna bila… i sad umisto da sam uzela novo i sta mi se svida, uzela neku ljuljacku koja prvo ide za sidit,znaci ne mogu je jos 4mj koristi i to roza…hranilicu koju fala bogu nisam vidila,opisuje je kao sarenu, jer cu se skroz razjarit kad se sitim kakvu sam lipu drveno sivu nasla…morala sam se pojadat haha..priko ljulje cu proc,ne moram je ni koristit, recem da malom ne pase u tom😂
    A sta za hranilicu da kazem, aj dajte ideju neku haha, ja sam zapela za tu koju sam nasla i kupi cu je jer se posli pretvori u fotelju i top mi je..
    Mislim hvala joj,al tako bez pitanja uzet mi je skroz glupo. Meni je mama imala zelju uzet kolica malom jer smo mi ostalo,dala karticu i rekla uzmi kolica i jos ako ti sta fali bolje sama nego da ja idem, ti ces koristit to ne ja…

Moja se ne uplice u vezi toga hvala Bogu, al je zato uzela robicu prvo je uzela hlacice i majcicu sa kombinezonom i bodi. Od toga hlacice i bodi sam koristila a kombinezon ide preko glave pa se dole zakopca i jos ima dva dugmeta gore onoo helouu cu se ja patiti dok navucem taman posla i jos nedavno ode uzeti pidamicu koja isto ide preko glave i dole se kopca lipa je nemogu reci i 68 je broj a dok bi ja to navukla sva se preznojim tako da sam odustala 😂😂😂 a hranilicu je muzeva sestra uzela lipa je moze poslje biti stolic i stolica sto mi je predobro 😊

• Zara88
    25. Listopad 2019. 01:32

Eto nam i Noemi zaspala 😀 Ayla kako kcerkica, jel spava?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.