Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Listopad 2019. 21:38

DijMar

Manichja skuzila da si ti u predradjaoni 🙈

Haahahhha pa i ja gledam kaj pises ti.. Skuzila sam onda da si mozda zbog lopte to skuzila. Al neeee ja imam kuci loptu a doktorica rekla da hopsam da je onaa super za spustanje bebice.. 

24. Listopad 2019. 21:39

LollyBB

Manich,sretno i samo hrabro!
    Mouse, Ladybird, čestitam na bebicama!
    Stvarno jedva stižem popratit sve teme. Mali loše spava tijekom dana pa ga ubacim u kolica i vozam okolo po parku i po kvartu. Sva sreća da je toplo. Mislim da one granule pomažu iako je danas imao par epizoda grčenja i plakanja, samo što kod njega to ne traje dugo, ali dovoljno da bude nervozan.
    Čitajući o cijepljenju, skužila sam da trebam nabaviti nešto za skidanje temperature. Uopće se nisam sjetila.

I ako nema temperaturu i ako je nervozno dobro je dati cepic za bolove jer je ipak to paracetamol 

• Zara88
    24. Listopad 2019. 22:20

Pikulica se ne javlja, nadam se da je sve ok 🤞

24. Listopad 2019. 22:31

A gdje su 🦉, moja curka popila 120mljeka i spava duša mala 

• Noemi1
    24. Listopad 2019. 22:35

ayla

Moj popio 170 evo nakin sat vremena on bljucka i stuca 🤦

• TeBa
    24. Listopad 2019. 22:39

I moj spava, muz otisa na neku utakmicu jos davno, ja tamanin cokoladu i gledam provjereno

• Noemi1
    24. Listopad 2019. 22:42

TeBa

I moj spava, muz otisa na neku utakmicu jos davno, ja tamanin cokoladu i gledam provjereno

Ja bas okrenem novu da gledam Zenim sina, kad ono Provjereno 😑 

• Zara88
    24. Listopad 2019. 22:42

ayla

Izgleda da ide na bolje cim je pocela papati 🤗

• Noemi1
    24. Listopad 2019. 22:44

Zara88

Pikulica se ne javlja, nadam se da je sve ok 🤞

Bas cudno da se ne javlja 🤔 i ja se nadam da je sve ok 🙏

• Zara88
    24. Listopad 2019. 22:46

Noemi1

ayla

Moj popio 170 evo nakin sat vremena on bljucka i stuca 🤦

I moja curka štuca 😆 valjda od cokolina koji sam smazala sada tako da ocekujem zgaravicu za 3, 2, 1 sad 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.