I moj spava, muz otisa na neku utakmicu jos davno, ja tamanin cokoladu i gledam provjereno
Ja bas okrenem novu da gledam Zenim sina, kad ono Provjereno 😑
Bas mi fali ljubav je na selu za nasmijat se malo 😂
I moj spava, muz otisa na neku utakmicu jos davno, ja tamanin cokoladu i gledam provjereno
Halo ima ovdje jos trudnica, moze ti krenuti jecmenac 🤪.. Ja ujutro idem vaditi nalaze, pa sutra poslijepodne na pregled, valjda se sta desava 🙄.. Problem je sto sam danas pravila kolac, koji je na kraju zavrsio kao torta 😊, dozivame iz frizidera, ali ne smijem bit ce secer ujutro 🤪🤪🤪🤪
A gdje su 🦉, moja curka popila 120mljeka i spava duša mala
Moj popio 170 evo nakin sat vremena on bljucka i stuca 🤦
A jadnicak, mene ta stucavica satra aman da cu ju uspavati ona krene stucati 🙄
Sutra je svjetski dan tjestenina tako da cu ja sutra napraviti pizzu za rucak, dosta mi je mesine. Sta cete vi kuhati?
Izgleda da ide na bolje cim je pocela papati 🤗
I ja mislim da je bolje, spava mirno tu i tamo se probudi okrene glavu i nastavi 😊😊
Halo ima ovdje jos trudnica, moze ti krenuti jecmenac 🤪.. Ja ujutro idem vaditi nalaze, pa sutra poslijepodne na pregled, valjda se sta desava 🙄.. Problem je sto sam danas pravila kolac, koji je na kraju zavrsio kao torta 😊, dozivame iz frizidera, ali ne smijem bit ce secer ujutro 🤪🤪🤪🤪
Hahah,pardoooncek 😉
Joj bas se ne mogu zamislit ko trudnica opet kad vidim kako pisete brisevi,pregledi, otvorenost,cerviks..kao da je prije 10godina bilo, a ne ljetos 😂
Moj popio 170 evo nakin sat vremena on bljucka i stuca 🤦
I moja curka štuca 😆 valjda od cokolina koji sam smazala sada tako da ocekujem zgaravicu za 3, 2, 1 sad 🤪
Hahaha ja se napokon najela neceg ljutoog. Narucila sendvice. Nisam ljuto jela odkad sam rodila 😁 i ja ne ocekujem zgaravicu 😛
Sutra je svjetski dan tjestenina tako da cu ja sutra napraviti pizzu za rucak, dosta mi je mesine. Sta cete vi kuhati?
Isto sto i danas bocice i dudice 😂😂
E bas, aj pisite neke ideje da imam meni za tjedan dana bar 😂🙈
Ja bas okrenem novu da gledam Zenim sina, kad ono Provjereno 😑
Bas mi fali ljubav je na selu za nasmijat se malo 😂
E pa Zenim sina je u rangu ljubavi na selu. Bas ima cura koje nisu najpametije 😂 ja im se bas nasmijem
Sortiraj odgovore
Najstariji