Manichsretno!!! Meni je krenuo nakon pregleda i dan prije poroda, a bilo je nesto krvi…ispadao je taj dan i jos iduci kad sam krenula u radjaonu 😬
Eeee mi turbo skupljamo kile, ali nis ne kaze patronazna da je previse…sad smo na 4700, 900g od dolaska doma 😱 a tek imamo 3 tj…
😱 moj s 2mj ima 4700 😅 jucer bili na vaganju 😂
Mi smo se rodili s 4140 😅😅😅
Hahaha a onda je to super 😊
Cure, moj tlak stalno na rubu " dozvoljenog ", oko 138/88. Frendica mi kaze da se manim normabela, sveki mi veli neka popijem, nisam pametna. Znam da tlak ne smije prijeci granicu 140/90, da se tada moram javiti u bolnicu. Samo da izdrzi do ponedjeljka, do pregleda, ali velim, bojim se dda ce me hospitalizirati a fakat ne bi htjela tri tjedna zavrsiti u bolnici. Ok, ako se mora i ako ce me morati poradjati ranije ok. I prvu kcer sam rodila 8 dana prije termina (ne zbog tlaka), pocela je plodna voda odlaziti, ali fakat ne bi u bolnicu. Frendica veli da je najbolje da dr vidi pravo stanje da ne naskodim bebi i sebi i tu je u pravu....nisam pametna, kaj da radim?
Mi smo dns inali prvi kupanje :) patronazna nam je rekla da ga samo u vodi kupamo s par kapi bademovog ulja...s cime vi kupate? Ja bi ga poslije i namazala kremicom jer se sav peruta ali ona kaze nema potrebe
Mi smo dns inali prvi kupanje :) patronazna nam je rekla da ga samo u vodi kupamo s par kapi bademovog ulja...s cime vi kupate? Ja bi ga poslije i namazala kremicom jer se sav peruta ali ona kaze nema potrebe
Samo kratko da vas pozdravim, kod nas i dalje opsadno stanje
Cestitam curama koje su rodile
Manich sretno
Jeja, ja ti stvarno nisam pametna po tom pitanju, a bojim se istog scenarija, tj da cu ostati u bolnici ko i zadnji put. Dok god se dobro osjecam i osjetim bebu izbjegavam ga uopce mjeriti 🙈🙊
Ako imas koga da ti izmjeri s onim "pravim" tlakomjerom, sa stetoskopom, on je najpouzdaniji, ovi digitalci kazu svasta. I svakako trebas bar 5 min odmoriti prije mjerenja i pokusati se opustiti
Cure, moj tlak stalno na rubu " dozvoljenog ", oko 138/88. Frendica mi kaze da se manim normabela, sveki mi veli neka popijem, nisam pametna. Znam da tlak ne smije prijeci granicu 140/90, da se tada moram javiti u bolnicu. Samo da izdrzi do ponedjeljka, do pregleda, ali velim, bojim se dda ce me hospitalizirati a fakat ne bi htjela tri tjedna zavrsiti u bolnici. Ok, ako se mora i ako ce me morati poradjati ranije ok. I prvu kcer sam rodila 8 dana prije termina (ne zbog tlaka), pocela je plodna voda odlaziti, ali fakat ne bi u bolnicu. Frendica veli da je najbolje da dr vidi pravo stanje da ne naskodim bebi i sebi i tu je u pravu….nisam pametna, kaj da radim?
A da odes do ginekologa i konzultiras se. Nije tlak bas za zezanciju. To stvarno moze uzrokovat eklampsiju i preekmapsiju, a to je vec opasno. Najbolje da ti lijecnik kaze kako i sta dalje. Visok tlak je opasan i za tebe, a i za bebu 😕
Mi smo dns inali prvi kupanje :) patronazna nam je rekla da ga samo u vodi kupamo s par kapi bademovog ulja…s cime vi kupate? Ja bi ga poslije i namazala kremicom jer se sav peruta ali ona kaze nema potrebe
Ja isto s bademovim. Imam i mustelu za kupanje ali ju ne koristim jos. Jedino za tjenenicu stavim malo pjene svaki drugi put. Znala sam pregibe mazat s baby uljem dok je bio manji kad su bili ispucani.
Zara si bila na pregledu? Sta kazu? Jel se pokrece sta?
Pikulice javii nam sta se kod tebe dogadja.
Manich ima li promjena?
.. Mogao bi danas bit baby boom 😂
E cure cime mogu ispat bebacu oko? Vidim ima neku trepavicu u oku i ne smeta to njega, ali ono ja bi to izvadila 🤔 ima tko kakav projedlog (Frajla?). Mozda fizioloskom? Ili onim umjetnim suzama?
Mi smo dns inali prvi kupanje :) patronazna nam je rekla da ga samo u vodi kupamo s par kapi bademovog ulja…s cime vi kupate? Ja bi ga poslije i namazala kremicom jer se sav peruta ali ona kaze nema potrebe
Ja isto s bademovim. Imam i mustelu za kupanje ali ju ne koristim jos. Jedino za tjenenicu stavim malo pjene svaki drugi put. Znala sam pregibe mazat s baby uljem dok je bio manji kad su bili ispucani.
Ja stavim baby ulje, jucer sam mu kosicu oprala sa malo baby sampona, a perutanje sam rijesila sa kokosovim uljem, ostalo je jos malo na rukama i nogama, a pocelo je od trupa. Patronazna je rekla da je okej mazati s time...
Sortiraj odgovore
Najstariji