Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    24. Listopad 2019. 13:37

DijMar

Noemi1

DijMar

Manichsretno!!! Meni je krenuo nakon pregleda i dan prije poroda, a bilo je nesto krvi…ispadao je taj dan i jos iduci kad sam krenula u radjaonu 😬
    Eeee mi turbo skupljamo kile, ali nis ne kaze patronazna da je previse…sad smo na 4700, 900g od dolaska doma 😱 a tek imamo 3 tj…

😱 moj s 2mj ima 4700 😅 jucer bili na vaganju 😂

Mi smo se rodili s 4140 😅😅😅

Hahaha a onda je to super 😊

• Jeja4
    24. Listopad 2019. 13:42

Cure, moj tlak stalno na rubu " dozvoljenog ", oko 138/88. Frendica mi kaze da se manim normabela, sveki mi veli neka popijem, nisam pametna. Znam da tlak ne smije prijeci granicu 140/90, da se tada moram javiti u bolnicu. Samo da izdrzi do ponedjeljka, do pregleda, ali velim, bojim se dda ce me hospitalizirati a fakat ne bi htjela tri tjedna zavrsiti u bolnici. Ok, ako se mora i ako ce me morati poradjati ranije ok. I prvu kcer sam rodila 8 dana prije termina (ne zbog tlaka), pocela je plodna voda odlaziti, ali fakat ne bi u bolnicu. Frendica veli da je najbolje da dr vidi pravo stanje da ne naskodim bebi i sebi i tu je u pravu....nisam pametna, kaj da radim?

felicita28
    24. Listopad 2019. 13:59

Mi smo dns inali prvi kupanje :) patronazna nam je rekla da ga samo u vodi kupamo s par kapi bademovog ulja...s cime vi kupate? Ja bi ga poslije i namazala kremicom jer se sav peruta ali ona kaze nema potrebe

felicita28
    24. Listopad 2019. 14:00

Mi smo dns inali prvi kupanje :) patronazna nam je rekla da ga samo u vodi kupamo s par kapi bademovog ulja...s cime vi kupate? Ja bi ga poslije i namazala kremicom jer se sav peruta ali ona kaze nema potrebe

Frajla
    24. Listopad 2019. 14:01

Samo kratko da vas pozdravim, kod nas i dalje opsadno stanje
    Cestitam curama koje su rodile 
    Manich sretno
    Jeja, ja ti stvarno nisam pametna po tom pitanju, a bojim se istog scenarija, tj da cu ostati u bolnici ko i zadnji put. Dok god se dobro osjecam i osjetim bebu izbjegavam ga uopce mjeriti 🙈🙊
    Ako imas koga da ti izmjeri s onim "pravim" tlakomjerom, sa stetoskopom, on je najpouzdaniji, ovi digitalci kazu svasta. I svakako trebas bar 5 min odmoriti prije mjerenja i pokusati se opustiti

• Noemi1
    24. Listopad 2019. 14:05

Jeja4

Cure, moj tlak stalno na rubu " dozvoljenog ", oko 138/88. Frendica mi kaze da se manim normabela, sveki mi veli neka popijem, nisam pametna. Znam da tlak ne smije prijeci granicu 140/90, da se tada moram javiti u bolnicu. Samo da izdrzi do ponedjeljka, do pregleda, ali velim, bojim se dda ce me hospitalizirati a fakat ne bi htjela tri tjedna zavrsiti u bolnici. Ok, ako se mora i ako ce me morati poradjati ranije ok. I prvu kcer sam rodila 8 dana prije termina (ne zbog tlaka), pocela je plodna voda odlaziti, ali fakat ne bi u bolnicu. Frendica veli da je najbolje da dr vidi pravo stanje da ne naskodim bebi i sebi i tu je u pravu….nisam pametna, kaj da radim?

A da odes do ginekologa i konzultiras se. Nije tlak bas za zezanciju. To stvarno moze uzrokovat eklampsiju i preekmapsiju, a to je vec opasno. Najbolje da ti lijecnik kaze kako i sta dalje. Visok tlak je opasan i za tebe, a i za bebu 😕

• Noemi1
    24. Listopad 2019. 14:07

felicita28

Mi smo dns inali prvi kupanje :) patronazna nam je rekla da ga samo u vodi kupamo s par kapi bademovog ulja…s cime vi kupate? Ja bi ga poslije i namazala kremicom jer se sav peruta ali ona kaze nema potrebe

Ja isto s bademovim. Imam i mustelu za kupanje ali ju ne koristim jos. Jedino za tjenenicu stavim malo pjene svaki drugi put. Znala sam pregibe mazat s baby uljem dok je bio manji kad su bili ispucani. 

• Noemi1
    24. Listopad 2019. 14:09

Zara si bila na pregledu? Sta kazu? Jel se pokrece sta?
    Pikulice javii nam sta se kod tebe dogadja.
    Manich ima li promjena?
    .. Mogao bi danas bit baby boom 😂

• Noemi1
    24. Listopad 2019. 14:14

E cure cime mogu ispat bebacu oko? Vidim ima neku trepavicu u oku i ne smeta to njega, ali ono ja bi to izvadila 🤔 ima tko kakav projedlog (Frajla?). Mozda fizioloskom? Ili onim umjetnim suzama?

PatyDi
    24. Listopad 2019. 14:17

Noemi1

felicita28

Mi smo dns inali prvi kupanje :) patronazna nam je rekla da ga samo u vodi kupamo s par kapi bademovog ulja…s cime vi kupate? Ja bi ga poslije i namazala kremicom jer se sav peruta ali ona kaze nema potrebe

Ja isto s bademovim. Imam i mustelu za kupanje ali ju ne koristim jos. Jedino za tjenenicu stavim malo pjene svaki drugi put. Znala sam pregibe mazat s baby uljem dok je bio manji kad su bili ispucani.

Ja stavim baby ulje, jucer sam mu kosicu oprala sa malo baby sampona, a perutanje sam rijesila sa kokosovim uljem, ostalo je jos malo na rukama i nogama, a pocelo je od trupa. Patronazna je rekla da je okej mazati s time...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.