Jutro
Ajla i Noemi bas ste me zeznule, ja citam i cekam ko ce se javiti da ide roditi, pa ono kontam podrska, jesu li trudovi pravi ili ne kad ono 🤪🤪
😂😂😂
U mulleru ce biti akcija 2+1 pampers premium care pa ako ko koristi da ulovi nezz koliko ih ima u paketu 3 pelena dal zna tko
Ja sam kupila babylove one bijele koje su zdrave za kožu pa ću ih probati. Imam još dva velika paketa pampersa dvojke i jednu trojku. To sam kupila još dok sam bila trudna na jednoj akciji mislim da u plodinama
Ma ja jedino nikad ne zelim one pampers zelene te mi se gade jedino sto mi fino mirisu 😂😂🙈
Zasto ti se gade? Ja dobila mali paket tih zelenih, nisam jos probala 🤔
Cula sam svasta o njima da nisu dobre za bebinu kozu zbog tekucine koju imaju
😱 moj nema osjetljivu kozu ali svejedno, da ne bi dobio pelenski osip jos 🤔
A nezz potrosi ih pa ces vidjet
Zelene su manje od premium, cisto da ih znas otvoriti i potrositi na vrijeme….
Ni meni se ne svidaju, nekako su bas plasticne. Ali nekima su presuper, po meni treba sve probati, pa vidjeti kako odgovaraju, pogotovo to sto se dobije 😆
Ako te frka stavljaj preko dana, pa lako vidis ako se pocne nesto crveniti, a preko noci (kad ih vjerojatno nosi duze) stavis nesto provjereno
Aha, hvala na savjetu. Vjerojatno bi ih isprobala kad potrosim sve pampersice, a do tad bi ih mozda i prestao 😆 da, svakak cu preko dana isprobavat, pogotovo sto ga siroko povijam, pa ako procure da skuzim na vrijeme da ne bude mokar pola noci 😀
Ivana0907 pises termin po kojem su ti otvorili porodiljni. U mom alucaju po z.m.
Cure jel ikome u ijednoj trudnoci receno da beba ima prosirenu bubreznu čašicu?
Deja ma joj kako be bi plakala. To malo bicence, zelis da je savrseno zdravo u da nema nikakvih problema i nadam se da ce tako i biti.
Jesu ti objasnili i neki worst case scenario?
.
U konzumu su isti neke pampers na akciji. Jel tko to vidio i jel povoljni? Uopce nisam jos pocela pelene proucavati
Mame, sa koliko dana vam je beba imala prvi skok u razvoju,koliko je trajao i kako se ponašala tih par dana?
Mame, sa koliko dana vam je beba imala prvi skok u razvoju,koliko je trajao i kako se ponašala tih par dana?
S 10. Cijeli dan plakao i grcio se i trazio sisati. Ove ostale skokove nisam primjetila (vjerojatno zbog adaptirane, pa se ni ne primjeti)
Cure jel ikome u ijednoj trudnoci receno da beba ima prosirenu bubreznu čašicu?
Dejama joj kako be bi plakala. To malo bicence, zelis da je savrseno zdravo u da nema nikakvih problema i nadam se da ce tako i biti.
Jesu ti objasnili i neki worst case scenario?
.
U konzumu su isti neke pampers na akciji. Jel tko to vidio i jel povoljni? Uopce nisam jos pocela pelene proucavati
Meni je privatnica na zadnjem pregledu napisala da treba pratiti te casice, koliko sam gledala po netu nije uopce bilo prosireno, nego normalno, ali blize gornjoj granici
Posvetila sam cijelih 10 min guglanju taj dan i to je to, koliko se sjecam kod blagog prosirenja dijete moze biti sklonije upalama mokracnog sustava, ali se najcesce samo "sredi" nakon nekog vremena
Znam da grozno zvuci, ali jednostavno se nemam volje zivcirati stalno oko necega
Proslu trudnocu sam cijelu provela u nekom strahu i jednostavno ne mogu tako opet
Prvo je ona rekla da je zeludac prevelik, pa je kod mog dr bio ok, pa je iduci put kod nje bio premali, ali te casice kao treba pratiti
Pa je beba kod nje bila prevelika, pa je onda kod drugog dr bila tocno po tjednima, pa je sad kod tog drugog opet stomacic velik
Jednostavno ne mogu 😏
A da ne govorim da imam vise manje iste vrijednosti svega (samo sam sad bolje pazila prije vadenja krvi), zadnji put su me vodili pod dijabetes, tlak su vise manje ignorirali, pa pracenje da nema previse vode zbog secera i da nije beba prevelika i svasta nesto. A sad me eto vode pod tlak, pa prate da nema premalo vode, pa da nije premala beba, pa sto cuda
Stvarno mislim da nas puno puta samo stresiraju bezveze sa tako nekim informacijama. Nekad mislim da bi mi bio najbolji neki doktor koji samo suti 🤪
S 10. Cijeli dan plakao i grcio se i trazio sisati. Ove ostale skokove nisam primjetila (vjerojatno zbog adaptirane, pa se ni ne primjeti)
Sa 9 i 10 dana. Iako je na ad trazio je jesti cesce i bio full nervozan. Sad cekam 3.tjedan 😬
Jutro cure, tj.dobar dan 😃
Nadoknadile ste sinoc ipak haha. Nego jel se koja od vas i dalje znoji i prekuhava po noci? Ja nezz sta mi je bilo sinoc, imamo samo lancun i tanku flis dekicu preko, ja sam se cijelu noc znojila po vratu, licu i prsima i otkrivala non stop. Tek u zoru se malo ohladila i onda se opet pokrivala. I bas pitam muza ko jel njemu vruce, kaze ne... a mene pravi valunzi drzali. Onda nezz jesu hormoni il sam se prepala da nije kakva fibra il upala u organizmu. I opet mi je do ustajanja bilo vrelo bas. A samo u spalinama i tajicama spavam
Ne stignem vas pratiti...em sam ja u bedu radi tog oporavka em je on poceo zafrkavati pa bi jeo vise pa bi jeo manje, pa bi spavao pa ne bi, pa bi se drzao... 😓
Sortiraj odgovore
Najstariji