Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    16. Listopad 2019. 09:41

ivana0907

Jutro cure
    zna li netko u onom obrascu sto dobijemo za porodiljnji dal upisujemo termin porodjaja po z.m.ili uzv?

Onaj po kojem ti otvara porodiljni 🙃
    Porodiljni moze biti ili 45 ili 28 dana prije termina, ne moze nista izmedu 
    Ja sam btw. upisala krivo 🙊 fulala sam za 1 dana, tek mi sutradan doslo u glavu...ali dobro, dan tamo, vamo, nije strasno

Frajla
    16. Listopad 2019. 09:45

ivana0907

Frajla

Linopp i Tersita čestitam 🥰 uživajte u svojim smotuljcima i onda nam javite detalje kad uhvatite vremena 🙃
    Bris mogu nositi na Mirogoj ili u Baruna Filipovića, obzirom da muz radi od 6 ujutro bez auta sam i nema sanse da do 9 odvedem malog u vrtic i stignem tamo. Ma bas me briga, budem u bolnici rekla da nemam nalaz, pa nek ponove, oni onda to daju u svoj lab.
    Ivanabeba je procijenjena na 2,8 kg sada. Al nist ja ne vjerujem toj procjeni 😏 I jos kao plodna voda je ok, ali kao mrvicu manje ima, a AFI je 10, dok je zadnji put reko da je super, a AFI bio 8 😡 bas me ljute
    Kenguricabris je na streptokok, obično ga rade tako oko 35 tt, tj gledaju da ih soc gin odrade na zadnjem pregledu, a onda se dalje ide u trudnicku
    Mc_zgbto je normalno dok su tako mali da samo protrci kroz njih 🙈 (a normalno je i da ne kakaju 10 dana 🙄), bude se smanjilo s vremenom. Vec je veliko olaksanhe kad prestanu kakati po noci
    Dejakako si ti? Jel ide sta na bolje?
    Dijmar ti nemas vise kontrole? Su ti dali sta za mazati/spricati ili samo cekas da prode?

Jutro… ja isto kontam da nijr to bas preciznoo
    prosli tjedan u cetvrtak 2200 g a u ponedjeljak 2700 g….ima to i do aparata i do doktora koji mjeri
    nevjerovatno mu je da za 4 dana dobiju pola kg

Tebi su spominjali i zastoj u razvoju ak sam dobro zapamtila 🤔
    Eto vidis, nase slavonske bebe rastu samo tako 😂
    Ma znam da ovisi, ali ovo je isti doktor i aparat, ja sam eto uvjerena da se beba taman napila vode, al bumo vidili. A uostalom ne zvuci mi tih 2,8 kg tak nesto enormno puno, po onim tablicama to bi opet bilo u terminu ispod 4kg

Frajla
    16. Listopad 2019. 09:47

Pikulica19

Noemi1

Julieproslo je 23h, jesu upalile granule? 😃
    Ayla gdje si tii? Falis nam 😬🤔
    Manich nema ni tebe, da nisi ti krenula u bolnicu 🤔😄
    Pikulice aj bar ti nes provali da se smijemo 😂
    Bas je nekak pustoo 😆

Joj meni je jucer majstor za servis bojlera bio, ajme covjek puse vise neg ja u trudnoci jer nije znao kako da odvrne ventil, a majstor kao 🙈
    Jos s mm na vezi, ko zna kak je to njemu zvucalo 🤣🤣🤣🤣🤣 dobro da sam trudna 🙈🙈🙈🙈🙈

😂😂😂😂😂
    Ja moram zatvoriti prozore kad oblacim carape da susjedi ne misle da se seksam 🙊🤪

Frajla
    16. Listopad 2019. 09:49

ayla

Evo i u dm je ta akcija al je u njemu dva paket 225kn a u mulleru kad sam racunala ispada 214kn u cemu jr razlika

U dm su pelene-gacice
    Budu skuplje i manje ih je u paketu 😏
    Nekima su super, al meni to teze obuci neke obicnu pelenu 🙈
    Uzimala sam ih samo preko ljeta jer si mali otkopca pelenu ako ga pustim bez hlaca 🤬

Frajla
    16. Listopad 2019. 09:51

Deja1988

Jutroo☺️
    Vidim 🦉 nastavljaju male nocne razgovore u sitne sate,cim vidim kombinaciju Ayla i Noemi,znam da nitko nije rodio😁😁😁
    Frajla-evo ok sam😊 Iako sam blesava i ne odmaram..Patronazna me opomenula da moram vise lezati,jer mi je rana malo tvrda,previse sjedim,malo lezim..
    Jucer smo isli na kardiolosku kontrolu s malenom,i dalje je sve isto,ekstrasistole i dalje na ekg-u,uzv srca isti😌 Iduci utorak opet,ali samo ekg…Rekla je kardiologica da ce joj staviti i holter ekg-a 24h ali za 2mj kad malo naraste….Ma ja sam sva placljiva,bas me peru emocije i hormoni zbog svega…samo da mi je ona dobro🙏 Lako za mene..

Joj, nadam se da ce se to sve srediti dok malo naraste
    Ma odmaraj zeno, kud se forsiras bezveze. Legnes, curicu pored sebe i briga te za ostalo 😘

Frajla
    16. Listopad 2019. 09:56

Jutro
    Ispričavam se na maratonu postova, morala sam nadoknaditi nocnu smjenu 🤪
    Mi smo nocas bas super spavali, unatoc tome sto se malecki jucer cijepio. 😊 
    Odvela ga u vrtic, evo malo predahnula uz forum, pa idem peglati, prvo visu, a onda robu 🤣
    Napokon smo odlucili ormar naruciti, pa cu imati gdje djecju robu lijepo sloziti. A zvali su me i da krevetic dolazi u petak 🎉

16. Listopad 2019. 09:58

Frajla

ayla

Evo i u dm je ta akcija al je u njemu dva paket 225kn a u mulleru kad sam racunala ispada 214kn u cemu jr razlika

U dm su pelene-gacice
    Budu skuplje i manje ih je u paketu 😏
    Nekima su super, al meni to teze obuci neke obicnu pelenu 🙈
    Uzimala sam ih samo preko ljeta jer si mali otkopca pelenu ako ga pustim bez hlaca 🤬

Ahaa, hvala tii 😘 jos sam vise za ove na cicak kad ju nebudem mogla uvatit razmisljat cu o tim gacicama 

• Marijaa.Ika
    16. Listopad 2019. 10:45

Jutro! Cestitam novim mamama😊 brz oporavak❤️
    Venus  da ja sam pitala za Carter's, bas sam trazila po netu, i vidjela da je prije postojao Shop prema Hr, onda mi je na pamet pao Amazon, ali s tom postarinom, brzo sam ga zaboravila.. A stvari su im stvarno odlične.
    Jao, ja jedva disem, ubija me ova sparina, dok sam se otusirala, kosu osusila, robu pokupila omamio me ovaj miris robe, osjecam se uzasno.. 😩 
    Dok sam neki dan, cijeli dan na nogama provela beruci masline i svaku posebno krizala, osjecala sam se ko leptirica 😂

• Jeja4
    16. Listopad 2019. 10:57

Bila po nalaz od streptokoka, negativan, hvala Bogu.
    Ima malo leukocita ali to mi je i onako dao vaginalete, koje danas pocinjem koristiti pa ce proci, bitno da bestija nema.

16. Listopad 2019. 10:59

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Julieproslo je 23h, jesu upalile granule? 😃
    Ayla gdje si tii? Falis nam 😬🤔
    Manich nema ni tebe, da nisi ti krenula u bolnicu 🤔😄
    Pikulice aj bar ti nes provali da se smijemo 😂
    Bas je nekak pustoo 😆

Tu sam citam ja vas al nemam teme o cemu da pisem da se zajee, pisete o trudnoci a ja nemam sto po tom pitanju sto da kazem

😢 eno na ljetnima se bilo zakuhalo oko cijepljenja djece ali nije potrajalo 😂

Citala sam i to 😂😂 dns samo citam, ja sam pola pola za cijepljenje i ne cijepljenje al cu cijepiti isto kao sto su tamo curke rekle vise je problema ako ne cijepis pa da se poslje grizem ako bude nesto zasto nisam cijepila

Ma da, bas to. Da se nesto dogodi, ne bi si mogla oprostiti. Haha ja se bas bila ponadala da ce se rasprava nastavito, al nistaa 🙄 taman mi bilo dosadno 😂 ma ja nisam ono pobornih cijepljenja (kao rode dojenja) zato sto moze biti nuspojava (alergije i sl. Ne mislim na autizam -u to ne vjerujem) ali mislim da treba cijepiti zbog glupih bolesti koje su bile iskorjenjene a sad se vracaju. Tipa ospice, od kojih dijete moze umrijet, a imamo cjepivo za njih.

Pa da vise zbog toga, sve se bolesti vracaju jer hrana nam je boze sacuvaj i nemozes to malo bice nikakk zastiti od svega, koliko god pokusavali i domace al nije ni domace vise to to.. Tako da cemo da cijepimo 😉 raspravljali su i o svekrivama 😂😂😂

Hahahha jesu da, al nema do tvojih dogodovstina. Sta je, nema novih dogadjaja? Bit ce da ju pop posuo svetom vodom 😂

Ma ima ima al nista specijalno kod mene ti je uvijek napeto ko puska

😂 citat cemo jednog dana kak su svekrvu nasli u zamrzivacu u medjimurju 😂

😂😂😂😂😂

Jaoooooo znaci otkidam na ovo.... Mislim da bi i tamo gudnjala da joj nije dovoljno hladno hahhaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.