Evo i u dm je ta akcija al je u njemu dva paket 225kn a u mulleru kad sam racunala ispada 214kn u cemu jr razlika
Linopp i Tersita čestitam 🥰 uživajte u svojim smotuljcima i onda nam javite detalje kad uhvatite vremena 🙃
Bris mogu nositi na Mirogoj ili u Baruna Filipovića, obzirom da muz radi od 6 ujutro bez auta sam i nema sanse da do 9 odvedem malog u vrtic i stignem tamo. Ma bas me briga, budem u bolnici rekla da nemam nalaz, pa nek ponove, oni onda to daju u svoj lab.
Ivanabeba je procijenjena na 2,8 kg sada. Al nist ja ne vjerujem toj procjeni 😏 I jos kao plodna voda je ok, ali kao mrvicu manje ima, a AFI je 10, dok je zadnji put reko da je super, a AFI bio 8 😡 bas me ljute
Kenguricabris je na streptokok, obično ga rade tako oko 35 tt, tj gledaju da ih soc gin odrade na zadnjem pregledu, a onda se dalje ide u trudnicku
Mc_zgbto je normalno dok su tako mali da samo protrci kroz njih 🙈 (a normalno je i da ne kakaju 10 dana 🙄), bude se smanjilo s vremenom. Vec je veliko olaksanhe kad prestanu kakati po noci
Dejakako si ti? Jel ide sta na bolje?
Dijmar ti nemas vise kontrole? Su ti dali sta za mazati/spricati ili samo cekas da prode?
Koliko znam,ne rade u bolnici nalaz kad vec dodjes rodit, nego ti spice antibiotik. Ja sam radila bris u ponedjeljak, u srijedu rodila, al nisam imala nalaz, nije stigao. Tak da sam dobila antibiotik kad su me u radjaonu stavili. Pa mozda bolje da odneses nekako bris, da ne dobivas bezveze antibiotik. 😊
Ma nisam mislila prije poroda, nego u trudnickoj 😉
Zadnji put su mi tamo najnormalnije uzeli, doduse kod njih sam i vodila trudnocu. A bit cu 36 tt kad krenem tamo, pa valjda stignu sve. Ako ne odem privatno, a u najgorem slucaju eto dobijem antibiotik…
Ahaa, sori, krivo skuzila 😁 a da, ak ti mogu u TA to napravit, onda tamo napravi. Ja sam malo kasno napravila, a i nisam ni jednom uspjela otoc u TA, pa eto. Na kraju mi je bio nalaz negativan, al svejedno, kad ne znaju, daju ti antibiotik. Srecom, sve je ok 😊

Jutro cure
zna li netko u onom obrascu sto dobijemo za porodiljnji dal upisujemo termin porodjaja po z.m.ili uzv?
Onaj po kojem ti otvara porodiljni 🙃
Porodiljni moze biti ili 45 ili 28 dana prije termina, ne moze nista izmedu
Ja sam btw. upisala krivo 🙊 fulala sam za 1 dana, tek mi sutradan doslo u glavu...ali dobro, dan tamo, vamo, nije strasno

Linopp i Tersita čestitam 🥰 uživajte u svojim smotuljcima i onda nam javite detalje kad uhvatite vremena 🙃
Bris mogu nositi na Mirogoj ili u Baruna Filipovića, obzirom da muz radi od 6 ujutro bez auta sam i nema sanse da do 9 odvedem malog u vrtic i stignem tamo. Ma bas me briga, budem u bolnici rekla da nemam nalaz, pa nek ponove, oni onda to daju u svoj lab.
Ivanabeba je procijenjena na 2,8 kg sada. Al nist ja ne vjerujem toj procjeni 😏 I jos kao plodna voda je ok, ali kao mrvicu manje ima, a AFI je 10, dok je zadnji put reko da je super, a AFI bio 8 😡 bas me ljute
Kenguricabris je na streptokok, obično ga rade tako oko 35 tt, tj gledaju da ih soc gin odrade na zadnjem pregledu, a onda se dalje ide u trudnicku
Mc_zgbto je normalno dok su tako mali da samo protrci kroz njih 🙈 (a normalno je i da ne kakaju 10 dana 🙄), bude se smanjilo s vremenom. Vec je veliko olaksanhe kad prestanu kakati po noci
Dejakako si ti? Jel ide sta na bolje?
Dijmar ti nemas vise kontrole? Su ti dali sta za mazati/spricati ili samo cekas da prode?
Jutro… ja isto kontam da nijr to bas preciznoo
prosli tjedan u cetvrtak 2200 g a u ponedjeljak 2700 g….ima to i do aparata i do doktora koji mjeri
nevjerovatno mu je da za 4 dana dobiju pola kg
Tebi su spominjali i zastoj u razvoju ak sam dobro zapamtila 🤔
Eto vidis, nase slavonske bebe rastu samo tako 😂
Ma znam da ovisi, ali ovo je isti doktor i aparat, ja sam eto uvjerena da se beba taman napila vode, al bumo vidili. A uostalom ne zvuci mi tih 2,8 kg tak nesto enormno puno, po onim tablicama to bi opet bilo u terminu ispod 4kg

Julieproslo je 23h, jesu upalile granule? 😃
Ayla gdje si tii? Falis nam 😬🤔
Manich nema ni tebe, da nisi ti krenula u bolnicu 🤔😄
Pikulice aj bar ti nes provali da se smijemo 😂
Bas je nekak pustoo 😆
Joj meni je jucer majstor za servis bojlera bio, ajme covjek puse vise neg ja u trudnoci jer nije znao kako da odvrne ventil, a majstor kao 🙈
Jos s mm na vezi, ko zna kak je to njemu zvucalo 🤣🤣🤣🤣🤣 dobro da sam trudna 🙈🙈🙈🙈🙈
😂😂😂😂😂
Ja moram zatvoriti prozore kad oblacim carape da susjedi ne misle da se seksam 🙊🤪

Evo i u dm je ta akcija al je u njemu dva paket 225kn a u mulleru kad sam racunala ispada 214kn u cemu jr razlika
U dm su pelene-gacice
Budu skuplje i manje ih je u paketu 😏
Nekima su super, al meni to teze obuci neke obicnu pelenu 🙈
Uzimala sam ih samo preko ljeta jer si mali otkopca pelenu ako ga pustim bez hlaca 🤬

Jutroo☺️
Vidim 🦉 nastavljaju male nocne razgovore u sitne sate,cim vidim kombinaciju Ayla i Noemi,znam da nitko nije rodio😁😁😁
Frajla-evo ok sam😊 Iako sam blesava i ne odmaram..Patronazna me opomenula da moram vise lezati,jer mi je rana malo tvrda,previse sjedim,malo lezim..
Jucer smo isli na kardiolosku kontrolu s malenom,i dalje je sve isto,ekstrasistole i dalje na ekg-u,uzv srca isti😌 Iduci utorak opet,ali samo ekg…Rekla je kardiologica da ce joj staviti i holter ekg-a 24h ali za 2mj kad malo naraste….Ma ja sam sva placljiva,bas me peru emocije i hormoni zbog svega…samo da mi je ona dobro🙏 Lako za mene..
Joj, nadam se da ce se to sve srediti dok malo naraste
Ma odmaraj zeno, kud se forsiras bezveze. Legnes, curicu pored sebe i briga te za ostalo 😘

Jutro
Ispričavam se na maratonu postova, morala sam nadoknaditi nocnu smjenu 🤪
Mi smo nocas bas super spavali, unatoc tome sto se malecki jucer cijepio. 😊
Odvela ga u vrtic, evo malo predahnula uz forum, pa idem peglati, prvo visu, a onda robu 🤣
Napokon smo odlucili ormar naruciti, pa cu imati gdje djecju robu lijepo sloziti. A zvali su me i da krevetic dolazi u petak 🎉

U dm su pelene-gacice
Budu skuplje i manje ih je u paketu 😏
Nekima su super, al meni to teze obuci neke obicnu pelenu 🙈
Uzimala sam ih samo preko ljeta jer si mali otkopca pelenu ako ga pustim bez hlaca 🤬
Ahaa, hvala tii 😘 jos sam vise za ove na cicak kad ju nebudem mogla uvatit razmisljat cu o tim gacicama
Jutro! Cestitam novim mamama😊 brz oporavak❤️
Venus da ja sam pitala za Carter's, bas sam trazila po netu, i vidjela da je prije postojao Shop prema Hr, onda mi je na pamet pao Amazon, ali s tom postarinom, brzo sam ga zaboravila.. A stvari su im stvarno odlične.
Jao, ja jedva disem, ubija me ova sparina, dok sam se otusirala, kosu osusila, robu pokupila omamio me ovaj miris robe, osjecam se uzasno.. 😩
Dok sam neki dan, cijeli dan na nogama provela beruci masline i svaku posebno krizala, osjecala sam se ko leptirica 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji