Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • samy_lo
    05. Travanj 2019. 14:46

Manich

jana35

Manich

Ma zene kakve uputnice ja sam sve sto sam htijela obavit morala sama trazit i za krvnu grupu i za klasicno vadjenje krvi i davanje urina. Ja se nadam da se uputnica moze dobiti kod dok opce prakse i da onda odem i to rijesiti. Moja ginekologinja apsolutno nistaaaaaa meni ne daje.. Cak nije spominjala ni briseve koje sam sigurna da bi trebala ponoviti jer sam ih zadnji put radila prije 3 godine i tada sam imala onu zlocestu bakteriju koju su neki dan spominjale cure tu nemogu se sjetit kako se zove.. Mislim sta da vam pricam. Uzasno sam razocarana.

Promijeniti ginekologa pod hitno!!!! Mislim, pa vadenje krvi ,krvna grupa, toxo….pa to su najosnovnije pretrage

Manich,da ti ispricam jednu situaciju.Moja rodica je bial u dugoj vezi i vjerena,i njen zarucnik se promjenio.Raskinuo je sa njom jer eto ona ga previse kontrolisala.Nisu zivjeli u istoj drzavi.
    Poceo izlaziti.Ona pisala,molila,pokusavala da procaju,ali on po svome.Kada je odlucila da stane,da mu se ne javlja i ne pise,i kada mu je pozeljela srecu u svemu sto je naumio,i kad je vidio da je zapravo odustala od svega,da se ne javlja par dana,on se onda prozemljio,i sve se dovelo u red.Evo spremaju se za svadbu.I sretni su.
    Ja sam ti vec jednom pisala ja mislim,nemoj letit za njim,pusti ga,ocigledno nemas nikakvu pomoc ni korist od njega.Okreni se sebi.Ako je vec uredna trudnoca ne treba ti privatnik.Meni moj doktor kod kojeg sam.jucer otisla privatno,a radi i u domu zdravlja nije dao ni za sta uputnicu.Vise mu necu ici privatno,otisla sam jer je bolji uzv,i jer je guzva u domu zdravlja.Trazit cu od doktora opce prakse da provjerim krvnu sliku i urin,i nekad pred kraj trudnoce ce mi dati gi ekolog da uradim briseve i to je to.Da ne trosis bezveze pare na privatnike.

05. Travanj 2019. 14:53

Ja jedem ko vecina vas za dorucak i veceru i samo vrtim u krug a nekada stvarno vise neznam sta bih jela i onda opet jedem isto..sad me drzi za dorucak kakao i snjitica kruha do rucka jer mi se neda nista spremati ujutro..

felicita28
    05. Travanj 2019. 14:57

jana35

Ja isto nemam inspiracije vise sto jesti. Nisam voćni tip ali na silu pojedem bar jednu voćku ,kivi ,bananu ili narancu. Za doručak u zadnje vrijeme maslac i pekmez od jagode ,onaj iz Lidla s komadima jagoda.
    Pokušavam jesti sezonski i jedva čekam friško domaće povrće. Sad mi bas i nije nešto kupovat paprike ili paradajz i sad je bas neko najgore vrijeme za povrće. Ali mislim da nam sparoge uskoro dolaze!!!
    Ali pizzu mogu jesti uvijek, dok mi se sve gadi i nemogu kuhati najbolje rješenje je naručiti pizzu.
    Nemam bas neki apetit i zbilja se nadam da beba nije gladna!

Ja bi pizzu mogla svaki dan jesti, ali domacu kad sama napravim, ne kupovnu. Ujutro pojedem ili zobenu kasu ili neki sendvic, a navecer sta ostane od rucka ili neko voce

mc_zgb
    05. Travanj 2019. 15:07

Ja obavezno doručkujem. I prije sam tako, ali sada se skoro svaki dan probudim gladna  Meni se baš apetit otvorio jako otkako sam trudna, pojedem ponekad i više od mm, a on ima duplo više kila od mene  I isto tako se trudim jesti raznovrsno, doručak obično bude kruh s namazom i pekmezom ili šunkom i sirom, jaja ponekad, obavezno mlijeko ili jogurt. Međuobrok neko voće ubacim. Za ručak bude svega, juhica, meso, tijesto, krumpir, riža, proso, obavezno povrće. I onda opet neki međuobrok, tu obično nešto slatko maznem. A večera ako je ostalo što od ručka ili opet neki sendvič ili cornflakes.
    Netko je spominjao ribu, ja uvijek jedem oradu - prvenstveno jer ima velike kosti, pa se lako očisti dok se jede 

05. Travanj 2019. 15:07

Samy_lo

Tesko je objasniti. Ali da svedem sve na neki miminum on je u razgovoru sa mamom svojom a ja danas saznala od nje da je njemu samo vazno da njegov sin iz prijasnje veze mali ima 11 godina bude sretan i nitko i nista drugo mu nije bitno. Jel mozete samo da si zamislite koliko to mene boli a prije trudnoce me je obozavao. 8 godina smo skupa i nakln svega toga ovakav stav. Samo mu je sin bitan! Pitam se sto je njegov sin bolji i vazniji od ovog djeteta. Izvucu se valjda iz ove tuge a onda ce vidjeti sta je vjestica . Nece vidjeti ovu bebu ni na slici! Govno musko. Nadam se da ima boga da vidi sve ovo pa neka sudi neka mu se sve vrati. Ovako me uzrujavati da se ja nemogu smiriti od placa od boli koju osjecam kao da ne vrijedim nista. Svaka cast svim muskarcima koji vole svoje zene skidam vam kapu a ovo sto ja imam se nemoze nazvati muskarcem

teresita
    05. Travanj 2019. 15:16

ayla - 22.8.
    Mkt39 - 27.8.
    Angelina - 9.9.
    samy_lo - 14.9.
    Julie - 16.9.
    jana35 - 17.9.
    Aurora87 - 18.9.
    DijMar - 24.9.
    felicita28 - 28.9.
    Deja1988 - 12.10.
    sreca - 16.10.
    mc_zbg - 15.10.                                                                  
    Mamika99 - 21.10.
    fritula - 24.10              
    Teresita 24.10
    Manich - 26.10.
    Luce35- 01.11
    Pikulica19 - 11.11.
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11.
    renata.koscec - 28.11.

jana35
    05. Travanj 2019. 15:24

Manich

Samy_lo
    Tesko je objasniti. Ali da svedem sve na neki miminum on je u razgovoru sa mamom svojom a ja danas saznala od nje da je njemu samo vazno da njegov sin iz prijasnje veze mali ima 11 godina bude sretan i nitko i nista drugo mu nije bitno. Jel mozete samo da si zamislite koliko to mene boli a prije trudnoce me je obozavao. 8 godina smo skupa i nakln svega toga ovakav stav. Samo mu je sin bitan! Pitam se sto je njegov sin bolji i vazniji od ovog djeteta. Izvucu se valjda iz ove tuge a onda ce vidjeti sta je vjestica . Nece vidjeti ovu bebu ni na slici! Govno musko. Nadam se da ima boga da vidi sve ovo pa neka sudi neka mu se sve vrati. Ovako me uzrujavati da se ja nemogu smiriti od placa od boli koju osjecam kao da ne vrijedim nista. Svaka cast svim muskarcima koji vole svoje zene skidam vam kapu a ovo sto ja imam se nemoze nazvati muskarcem 

Vjerujem da je teska situacija, pokušaj misliti samo na sebe i bebicu. Vise nečes biti sama, imati čes svoje dijete zeno!!! Uvijek će se sve nekako posloziti,, ignoriraj ga i gotovo. Dragi Bog će ti pomoći! 

luce35
    05. Travanj 2019. 15:30

Frajla jela sam ranije skusu iz konzerve, nisam mislila da ne jedem frisku ribu. Na poslu bi mi petkom to bilo najzgodnije uz kukuruzni kruh.

Mene zadnjih dana privlaci strasno mesni narezak, mislim da cu ga pohati za vikend da se koliko toliko termicki obradi i da me prodje zelja. Uzet cu svjezi jer imam sad tesku averziju prema konzervama.
    Trudim se jesi raznovrsno, ne previse voca, to me odmah ginica upozorila da zna izazvati problem sa secerom. Kao obavezno nek pojedem 1 vocku dnevno i 1 salicu mlijeka ili jogurta. Imam visak kg od ranije pa sam malo opreznija nego u prvoj trudnoci

luce35
    05. Travanj 2019. 15:35

Manich, molim te kad ti bude tesko i kad potones, procitaj si svaki put ovo dolje. To je tvoja misija, ponavljam ti s razlogom si odabrana biti mama toj bebici. Decka ignoriraj, ne javljaj mu se, ne dozvoli da te uznemirava. Ako se dozove pameti, zna gdje ce te pronaci.

"Bilo jednom jedno dijete koje se pripremalo doći u svijet. Jednog dana ono upita Boga:
    [justify]„Gospodine, rekli su mi da ćeš me sutra poslati na svijet, a ja sam tako sitan i nemoćan, kako ću živjeti tamo?“[/justify]
    [justify]Bog mu odgovori: „Od svih anđela ja sam izabrao jednog za tebe. On će te čekati i štititi. Svaki će ti dan pjevati i smiješiti se. Osjetit ćeš njegovu ljubav i biti sretan.“[/justify]
    [justify]„Dobro, ali kako ću razumjeti kad mi nešto kaže kad ne znam njihov jezik“ – upita dijete.[/justify]
    [justify]„Anđeo će ti govoriti najljepše i najslađe riječi koje ćeš moći čuti na svijetu i pažljivo i s ljubavlju naučit će te pričati.“[/justify]
    [justify]„Čuo sam da na Zemlji ima puno loših ljudi. Tko će me štititi?“ – zabrinuto nastavi dijete.[/justify]
    [justify]Bog se nasmiješi i reče: „Tvoj će te anđeo uvijek štititi pa bilo to i po cijenu vlastita života.“[/justify]
    [justify]Dijete pogleda u Boga i molećivim glasom reče: „Ali ja sam tako tužan što te više neću vidjeti.“[/justify]
    [justify]„Tvoj će ti anđeo uvijek pričati o meni i naučit će te putovima koji vode do mene.“[/justify]
    [justify]Tada u raju nastane tišina i glasovi sa Zemlje dopriješe do njega. Dijete shvati da treba poći pa postavi posljednje pitanje.[/justify]
    „Gospodine, ako sad moram ići reci mi molim te kako se zove moj anđeo?“
    Bog se nasmiješi i reče: „Nije važno kako se zove, ti ćeš ga zvati MAMA …“

jana35
    05. Travanj 2019. 15:40

luce35

Manich, molim te kad ti bude tesko i kad potones, procitaj si svaki put ovo dolje. To je tvoja misija, ponavljam ti s razlogom si odabrana biti mama toj bebici. Decka ignoriraj, ne javljaj mu se, ne dozvoli da te uznemirava. Ako se dozove pameti, zna gdje ce te pronaci.

"Bilo jednom jedno dijete koje se pripremalo doći u svijet. Jednog dana ono upita Boga:
    [justify]„Gospodine, rekli su mi da ćeš me sutra poslati na svijet, a ja sam tako sitan i nemoćan, kako ću živjeti tamo?“[/justify]
    [justify]Bog mu odgovori: „Od svih anđela ja sam izabrao jednog za tebe. On će te čekati i štititi. Svaki će ti dan pjevati i smiješiti se. Osjetit ćeš njegovu ljubav i biti sretan.“[/justify]
    [justify]„Dobro, ali kako ću razumjeti kad mi nešto kaže kad ne znam njihov jezik“ – upita dijete.[/justify]
    [justify]„Anđeo će ti govoriti najljepše i najslađe riječi koje ćeš moći čuti na svijetu i pažljivo i s ljubavlju naučit će te pričati.“[/justify]
    [justify]„Čuo sam da na Zemlji ima puno loših ljudi. Tko će me štititi?“ – zabrinuto nastavi dijete.[/justify]
    [justify]Bog se nasmiješi i reče: „Tvoj će te anđeo uvijek štititi pa bilo to i po cijenu vlastita života.“[/justify]
    [justify]Dijete pogleda u Boga i molećivim glasom reče: „Ali ja sam tako tužan što te više neću vidjeti.“[/justify]
    [justify]„Tvoj će ti anđeo uvijek pričati o meni i naučit će te putovima koji vode do mene.“[/justify]
    [justify]Tada u raju nastane tišina i glasovi sa Zemlje dopriješe do njega. Dijete shvati da treba poći pa postavi posljednje pitanje.[/justify]
    „Gospodine, ako sad moram ići reci mi molim te kako se zove moj anđeo?“
    Bog se nasmiješi i reče: „Nije važno kako se zove, ti ćeš ga zvati MAMA …“

Ajmeee plačem!
    Ovo je predivno 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.