Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Listopad 2019. 19:16

felicita28

Steta sto vas nisam to pitala dan prije. Nama je patronazna rekla nekakve bio gaya kapi i to smo kupili ali ne znam koliki pomazu. Jadna beba nocas se krivila i plakala do 3 ujutro, a bio je umoran i zaspe u san i onda ga grc vrati nazad i to je trajalo 5-6 sati.
    Uz to meni se sise upalile, zlijezde zastopale, cvorovi nastali, muz mora masirati svaki dan a boli me uzasno…jos uz to anemija…proslo je tjedan dana od poroda a ja nisam ni 10 posto dosla k sebi

Mozda ti dobije grcice sto se nadam da nece posto tek ima tj dana, ja sam tek 3 tj pocela davati kapi zbog zraka a hvala Bogu grcice nema al cure s ljetnih su davale i jedno i drugo 

05. Listopad 2019. 19:17

Pikulica19

ygritte

Pikulocai ja sam radila kks preko uputnice i gledali su minrazinu zeljeza, tako da mi je to sad bas cudno 🤷‍♀️ Na temelju tog mi je gin propisala zeljezo i to sve u 37om tjednu. Jedino kks ne gledala feratin, to su kao zalihe zeljeza i to se posebno vadi.
    Ygritte e o tome pricam, iako ako se zna da si anemican propisat ce ti dr. odmah tab. za zeljezo tako je mojoj frendici bilo.
    Venus ja sam mozda slabiji tjedan od tebe ali svakako cu pitat u TA za zeljezo, svoj konstantni umor i pospanost iako sada dosta i vrijeme utjece ali valja spomenuti kao i sve. Znam da mi se uzima bris na streptokok pa cu nek i ovo…
    Ayla ja sam mislila da cu biti na listi da sam rodila do 2000str. 😂😂😂😂😂

Mozda i bi da mi nismo pocele sve vise i vise pisati 😂😂

05. Listopad 2019. 19:24

ayla

Pikulica19

ygritte

Pikulocai ja sam radila kks preko uputnice i gledali su minrazinu zeljeza, tako da mi je to sad bas cudno 🤷‍♀️ Na temelju tog mi je gin propisala zeljezo i to sve u 37om tjednu. Jedino kks ne gledala feratin, to su kao zalihe zeljeza i to se posebno vadi.
    Ygritte e o tome pricam, iako ako se zna da si anemican propisat ce ti dr. odmah tab. za zeljezo tako je mojoj frendici bilo.
    Venus ja sam mozda slabiji tjedan od tebe ali svakako cu pitat u TA za zeljezo, svoj konstantni umor i pospanost iako sada dosta i vrijeme utjece ali valja spomenuti kao i sve. Znam da mi se uzima bris na streptokok pa cu nek i ovo…

Hahahha da pogotovo nas dvije u kasne nocne sate.. 🤣 Sjetila sam se da bi mogla pitat doktoricu planira li mozda napravit jos jedan uzv sada kad dodjem na pregled jer nije radila od 33tt. Pa me zanima jel plan da pogleda jos jednom da vidi kako je beban okrenut mislim onda je bio glavom dolje ali okretao se jos jer je imao mjesta. I mozda da procjeni tezinu bebe.. Ali poznavajuci nju reci ce da to nema smisla kad cu 14.10 biti vec 38 tt

05. Listopad 2019. 19:41

Manich

ayla

Pikulica19

ygritte

Hahahha da pogotovo nas dvije u kasne nocne sate.. 🤣 Sjetila sam se da bi mogla pitat doktoricu planira li mozda napravit jos jedan uzv sada kad dodjem na pregled jer nije radila od 33tt. Pa me zanima jel plan da pogleda jos jednom da vidi kako je beban okrenut mislim onda je bio glavom dolje ali okretao se jos jer je imao mjesta. I mozda da procjeni tezinu bebe.. Ali poznavajuci nju reci ce da to nema smisla kad cu 14.10 biti vec 38 tt

Kako men oti vasi ginekolozi idu na zivce kad tako moram reci, pa moj meni non stop radio uzv a poslje 36 tj i cesce pogotovo kad sam isla  ctg svaki drugi dan pratio je protoke jeli sve u redu da se sto desilo pa ja bi poludila sto im znaci za cas uzv-kom proci preko trbuha i viditi

felicita28
    05. Listopad 2019. 19:54

Frajla

felicita28

Steta sto vas nisam to pitala dan prije. Nama je patronazna rekla nekakve bio gaya kapi i to smo kupili ali ne znam koliki pomazu. Jadna beba nocas se krivila i plakala do 3 ujutro, a bio je umoran i zaspe u san i onda ga grc vrati nazad i to je trajalo 5-6 sati.
    Uz to meni se sise upalile, zlijezde zastopale, cvorovi nastali, muz mora masirati svaki dan a boli me uzasno…jos uz to anemija…proslo je tjedan dana od poroda a ja nisam ni 10 posto dosla k sebi

Bio gaia je probiotik, slobodno nastavi davati. To nije "lijek" u smislu da ce za xy dana biti nesto bolje, nego pomazu nastaniti crijeva dobrim bakterijama, pa bi crijeva trebala brze sazriti, a to je proces koji traje koji mjesec. Osim toga probiotici su dobri i za imunitet.
    Nema veze s espimisanom, mozes i jedno i drugo, s tim da espimisan (tj bilo sta sa simetikonom) ide po potrebi, a probiotik bi trebalo redovito davati
    Bas mi je zao da se tako mucis sa cikama…. jel ide sta na bolje u odnosu na ono s pocetka? Probaj si tople obloge prije masaze (ako nemas nista drugo natopi tetru vrucom vodom, pa malo omotaj) i ako imas prilike nek ti muz pod toplim tusem masira

A nesto bolje ide ...mislim, ja mlijeka imam, ono curi ali kako se cice stalno pune i tvrde su zbog tih cvorova, to boli ko sam vrag...bas mi se sve upali
    I onda placem od.bolova kad muz masira. Osjecaj je kao da imas neku frisku masnicu na kozi i neko te po tom jos tuce...uzas. stavljam i zelje na sise jer to sam.cula da pomaze, tople obloge i sprej za jace izlucivanje mlijeka ali ne pomaze bas puno...bas se mucim

Julie
    05. Listopad 2019. 20:19

Felicita probaj se izdojiti, to će maknuti kvrge i bit će ti puuuno lakse

05. Listopad 2019. 20:19

ayla

Manich

ayla

Pikulica19

ygritte

Kako men oti vasi ginekolozi idu na zivce kad tako moram reci, pa moj meni non stop radio uzv a poslje 36 tj i cesce pogotovo kad sam isla ctg svaki drugi dan pratio je protoke jeli sve u redu da se sto desilo pa ja bi poludila sto im znaci za cas uzv-kom proci preko trbuha i viditi

Pa je malo je to glupo al bas cu je pitati i ako mi kaze nesto tipa toga da nema smisla jer sam vec pred porod e onda cu je ja pitati a hajde vi meni samo recite kako vi mozete biti sigurni da je meni kao prvo beba dobro okrenuta za porod a drugo kako mozete znati jel se i dalje dobro razvija ako ne pogledate uzv-om makar na kratko... 

Julie
    05. Listopad 2019. 20:23

Manich ja bi tvojoj ginekologinji oduzela licencu za rada. To je iduotkinja na kvadrat. Nužne pretrage te nikad nije poslala obaviti, uzv gotovo ni ne radi Itd. Briseve koje je trebala u prvom tromjesečju onda tebi radi mjesec i po pred porod Itd..... 😒😒😒😒😒

felicita28
    05. Listopad 2019. 20:29

Julie

Nista mi ne ide na tu izdajalicu, imam onu rucnu probala sam...ja dojim na sesirice jer mi je lijeva bradavica skroz uvucena a desna krvava kako ju je malo cicao...tak da me i to jos boli 😥😥😥

Julie
    05. Listopad 2019. 20:37

felicita28

Julie

Nista mi ne ide na tu izdajalicu, imam onu rucnu probala sam…ja dojim na sesirice jer mi je lijeva bradavica skroz uvucena a desna krvava kako ju je malo cicao…tak da me i to jos boli 😥😥😥

Ajoooooj mila 😔 pitaj onda babice, bas mi ne zao da ti je tako 😢 toga sam se i ja bojala ali srećom zaobišlo me 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.