mouse
Drago mi je da nas ima jos. Eto na kraju koristim PS kad slusam YouTube 😂
Iii sad posto lijepo pjeva zeli i gitaru ove zime 🤔🙄 da joj svira, haha, sve ce on to. Kad odigraju PS uciti ce je svirati. Meni je to nekako slatko i smijesno. A stvarno niti izlazi, niti pije.. Za odjecu ga boli briga, pa nesto nek si priušti 😊
ivana0907
Moja je u 27 ttj imala 1,114kg. . Ma sve ti je to normalno.
Sutra idem na pregled nakon 5 tj, moja doktorica bolesna i moram u drugog, muskoga, a nisam prije nikad bila, i tako mi je nekako neugodno.. Mada znam kad budem radala svi ce ciriti. I da vecina vas ima muske doktore.. A ja jedva cekam to sutra da prode. 😌
Naviknut ces se, poslije ti nece biti bitno musko, zensko, mlado, staro, samo da sve bude gotovo sto prije 😂😂😂

Evo nas sa uzv…. 3 sata cekanja ajmee sva sreca pa smo imali gdje sjesti inace neznam kako bi…sve je ok kazu sitna je… ona se raste i razvija svojim tempom i to je najbitnije…. iduci tjedan moram opet pa onda kod svoje na kontrolu… malo je je frka al kaze i ona nemogu ja tu nista promijenit vjerovatnlo je genetika
po zm sam 32+1 a po uzv 31+1 ima oko 1.5 kg nekako mi se cini malo kolike su vase bebe bile u ovim tjednima?
Meni ti je s 31+6 bila teska 2080g, s tim da je dobila 980g samo u zadnja 4tjedna....
Ma ako ste ti i muz sitnije gradje onda stoji szo kaze doktor, a s druge strane mogu biti odstupanja do cca 2tjedna pa nema razloga za brigicu 🥰😉

mouse
Drago mi je da nas ima jos. Eto na kraju koristim PS kad slusam YouTube 😂
Iii sad posto lijepo pjeva zeli i gitaru ove zime 🤔🙄 da joj svira, haha, sve ce on to. Kad odigraju PS uciti ce je svirati. Meni je to nekako slatko i smijesno. A stvarno niti izlazi, niti pije.. Za odjecu ga boli briga, pa nesto nek si priušti 😊
ivana0907
Moja je u 27 ttj imala 1,114kg. . Ma sve ti je to normalno.
Sutra idem na pregled nakon 5 tj, moja doktorica bolesna i moram u drugog, muskoga, a nisam prije nikad bila, i tako mi je nekako neugodno.. Mada znam kad budem radala svi ce ciriti. I da vecina vas ima muske doktore.. A ja jedva cekam to sutra da prode. 😌
Ja sam inace kod muskog ginekologa i kad sam radala bio neki drugi nije bio moj doktor i nije mi bio sio na prvu al me bilo briga ko je sto je samo da ja sto prije rodim 🙂 i nakon toga ok mi je lik 😁
Ma stvar je u tome što je on kao dijete dosta bio zakinut za neke stvari, pogotovo igračke jer mu mama nije mogla priuštiti (bilo ih je 4, a ona većinu vremena samohrana) pa otkako je počeo više zarađivati, tu i tamo mu dođe da si uzme nešto takvo…znam da će kupovat svašta i malome, stvari koje će po meni biti ziher nepotrebne, ali neću se svađati oko toga jer znam da će ga to uspuniti, kao što ga ispunjava uvijek kad svojim nećacima kupi nešto, a oni se rastope…
Upravo ovo sto si sad napisala sam htjela ja napisati za mm... Moj nema neke hobije, ali necacima izabire i kupuje puno bolje igracke i tocno zna sto zele, dok ja volim dok progovore da mi kazu sto zele 🤣🤣🤣
Uglavnom od troje necaka on je dvoje a ja jedno (srednje) rijesila, najmanjoj je kupio drvenu kucicu na kat i rasporedio namjestaj i namjestio je sve sto ide unutra, a najstarijem je kupio dron i da vidite kako su bili iznenadjeni upravo zbog toga sto ih nije pitao sto zele. A ja sam srednjoj kupila cijeli outfit jer je htjela cizmice ko ja robicu itd i gledajuci njij dvoje uopce nije imala znakove uzbudjenosti i iznenadjenja, vas je izgledala nezadovoljno... On bira za ubudice igracke bilo kojem djetetu a tako ce i nasem 😉🥰
Bas sto je DijMar rekla da i moj nije imao u svom djetinjstvu i sad bas uziva uzet djecici jer se stavi u poziciju sta bi on htio, ali mu ne pada na pamet kupit sebi neku igracku prepustit ce igracke klincima...

Evo ja bih isto rekla da svakom treba dati neki gust, tipa neki ispusni ventil. Moj dragi ide na kondicijske treninge, kasnije popije cugu s tim deckima i to ima 3 puta tjedno. Nekad tamo znaju zaigrati nogac, znaju se i prijaviti za maraton utrke po Hr, to bude onako jednodnevni odlazak. Ispunjava ga to i mora imati vrijeme za sebe isto tak i da pootrosi novac na opremu ili te kortizacije meni ne smeta. Mi ne pusimo, tj ja od pocetka trudnoce on nikad ni nije, novaca hvala Bogu imamo dovoljno i ne oskudjevamo ni u cemu. Ja volim sminku, skuplju naravno, a slabost su mi tenesice, imam ih zaista mnogo i nikad nije rekao nemoj kupiti jer eto ja na to trosim. Sad kako je doslo dijete vise kupujemo njemu i zaista ima toliko kao da sam trojke rodila. Ne znam, svako na nekaj spiska pare ili potroši vrijeme i sve dok to ne remeti kucni budzet niti vas odnos odnosno vrijeme koje trebate imati jedno za drugo mislim da nije neki problem.

Frajlaotvorila sam link, pa cu prouciti kasnije.
Jos nesto me zanima, kad uvodite bebama dude, citala sma ko da nije preporucljivo prije 6tj starosti, a ima i dosta duda koje bebe ne zele. A najcesce prihvate one Mam koje poklone u dm-u s trudnickim poklonom. Kod nas u rodilistu navodno sestre uvaljuju dude isto ko i formulu. Meni je to ok opcija ako je beba bas previse nemirna i place, al se bojim da ne dodje do onog zbunjivanja izmedju bradavice i dude, jer bas zelim da to dojenje uspije i da se potrudim oko toga da bude sve u redu.
Ja bila u gradu 3ipo sata nakon dugog mirovanja, bas sam se nauzivala na suncu, al jedva dogegala kuci. Ono zabole ledja bas dosta od sjedenja, a kad bi puno hodala odma se jave grcevi…
Planiramo i u kino veceras i sad se pitam je li previse sjediti cca.3 sata u kinu u ovim tjednima? 😃 samo da me ne razvale opet ledja i grcevi
Mam dudica se dobije u bubamari, ne dm-u
Moj isto cucla nju, super je što imaju te baš male, 0-2 mjeseca, pa im nisu preko pol face. Mislim da i babylove ima isto tak male.... I dok su mali super mi mi je jer Mam nemaju ručkicu, kod drugih koje je imao bi mahao rukicama i zapeo za tu ručkicu i isčupo si dudu iz usta Kasnije je malo nezgodno jer se nemaju sve vezice za dude gdje zakačiti onda
Ja sam bila protivnik dude, nisam ih ni kupovala, nego dobila tu iz bubamare i još dvije uz izdajalicu. Kod nas u bolnici ih ne daju i ne smiju se donositi. Ali majko moja mila, kad sam došla kući, to dijete je stalno mljackalo. Mislim da sam ga jedno 5-6 sati dojila, spustim ga, on opet mljacka. Znam za skokove, navlačenje mlijeka i sve ostalo, ali ja sam mislila da ću se onesvjestiti od umora i dala sam dudu uz koju je on odmah zaspo
tak da eto, od tad duda
Nismo imali problema s dojenjem.

Nego, dali vi sve imate Trudničku knjižicu? Moja nova gin je rekla da njene trudnice nemaju i da se sve vodi preko kompa, a koliko sam skužila i sad u TA da su oni svi povezani i uopće mi ne gledaju moju knjižicu nego samo ono što je upisano elektronski. Inače se u moj nitko ne može snaći jer je stara gin jako neuredno pisala i nitko živ ne može pročitati, a to je i jedan od razloga koja je ova gin navela zašto el. umjesto obične knjižice…
Nemam knjizicu, vodim me moj soc gin
Zadnji put su me vodili u bolnici i isto ju nisam imala

Frajlaotvorila sam link, pa cu prouciti kasnije.
Jos nesto me zanima, kad uvodite bebama dude, citala sma ko da nije preporucljivo prije 6tj starosti, a ima i dosta duda koje bebe ne zele. A najcesce prihvate one Mam koje poklone u dm-u s trudnickim poklonom. Kod nas u rodilistu navodno sestre uvaljuju dude isto ko i formulu. Meni je to ok opcija ako je beba bas previse nemirna i place, al se bojim da ne dodje do onog zbunjivanja izmedju bradavice i dude, jer bas zelim da to dojenje uspije i da se potrudim oko toga da bude sve u redu.
Ja bila u gradu 3ipo sata nakon dugog mirovanja, bas sam se nauzivala na suncu, al jedva dogegala kuci. Ono zabole ledja bas dosta od sjedenja, a kad bi puno hodala odma se jave grcevi…
Planiramo i u kino veceras i sad se pitam je li previse sjediti cca.3 sata u kinu u ovim tjednima? 😃 samo da me ne razvale opet ledja i grcevi
Meni je patronažna rekla kako iz iskustva može potvrditi da nije istina ako beba ima dudu da ne želi sisati. Stvar je roditelja tj mame hoće li ili ne dati
Super, to je ohrabrujuce, bar kad su skokovi u razvoju i beba trazi sisati cisto iz komfora 🙂
Ovo je upravo suprotno, kad su skokovi treba davati sisati sto vise, jer je to priroda uredila tak da sisaju do besvjesti da si navuku dodatnog mlijeka. Ako vuce dudu umjesto sise nece se poceti stvarati vece kolicine, a bebici zeludac raste....

Marijaa.Ika imamo skroz slicne muzeve haha 😅
Ja sam mislila da cu i ja ponekad koristit PS za neke svoje igrice al i 3 godine poslije ja nemam interes hah
Tako ni moj nit pije nit pusi pa nek mu bude 😄

Frajla ja bas u dm-u dobila Mam dudu, onu neku najmanju, zelena sa slonicem. Uzela tu poklon vrecicu tamo negdje kraj 2/pocetak 3. mjeseca. Tad su jos davali onu knjizicu s kuponima za popust, al je vrijedila samo do kraja 3.mjeseca i onda sam im slala mail da zahtijevam novu 😅
A sta ima u Bubamari, mislim zar isto ima pokloj za trudnice? Nisam nikad bila tamo, samo su muz i svekar isli kupiti krevetic i nisu cak nikakav ni kupon za popust ni pogodnost dobili...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji