Irma cestitam 😊 i upadam sa proljetnih, isto planiram ici u Vt pa kad stignes javi kakve su sobe, sestre za bebe.. sto se treba sve imati od stvari za bebu? Koji te doktor porodio? Moramo li ici na njihov tecaj ako ce muz biti na porodu? Nije hitno, kad stignes 😃
Ja znam sam za ovi di sam ja haha ja u sam u dvokrevetnoj dijelimo wc sa jos jednom sobom. Mene jos nista nisu trazili al imam pelene za bebu, za sebe sam uzela chicco uloske, mrezaste gacice, dve spavacice, ogrtac i jos imam dudu varalicu, flasicu i izdajalicu al to jos nismo koristili. Rucnika si poneses da imas za otisirat se i gel, i ak planiras kosu prat sampon. Ja sam ponjela al necu si jos prat oprat cu si kosu zadnji dan.. meni je bio dr kovacevic on me vodio i u dnevnoj pa mi se poklopilo bas ker sam ja njega bas trazila za dnevnu. Morali smo tecaj polagat da, on je besplatan i nama su rekli da nemoramo dolazit na svaki i nemoramo oboje dolazit bitno da bar jednom dodemo makar sam ja na svakom bila al sam bila bas razocarana jer nam nisu pokazali rodiliste a u planu je kao i govorili su vise manje sve sto znam al ajd haha al ugl potvrda treba ako muza zelis na porodu. To je to sta mogu za sad rec vidjet cmo ak jos sta bude drugacije u narednih par dana javim😁
Sestra je rekla da su moje bradavice dobre da ne trebam sesirice da je to do nje. I ne znam sta opce da radim. Sad tolko spava da je ljuta kad joj guramo sisu haha opet ce joj davat dohranu da nebi gladna ostala
Hvala vam cirke na podrskama😊 neg jel ima netko tko se razumijenu te sesirice? Kakvi su? Kak to funkcionira? Gdje kupit, cijena i tak.. posto ipak muza moram slat bolje da ja njemu sve kazem tocni neg da on meni donese sesir za sunce haha
Imas u bubamari, mam sesirici 2 velicine, za manje i vece bradavice, oko 50kn su. To stavis na bradavicu, stvori se vakum pa ne otpada i to je to. Nakon svake uporabe moras oprati.
Sestra je rekla da su moje bradavice dobre da ne trebam sesirice da je to do nje. I ne znam sta opce da radim. Sad tolko spava da je ljuta kad joj guramo sisu haha opet ce joj davat dohranu da nebi gladna ostala
Neka joj dadu samo malo dohrane tek toliko da nije gladna i onda ju pristekavaj na sisu, od mene su malu bili uzimali i nahrani ju a ona bi odma zaspala i kad bi se probudila bila je skika od gladi a ja mljeka nisam imala tako da je naucla se na bocicu u tih 5 dana i poslje sise nije tila nikako
Frajla ako bi doslo do temperature koliko smim cepica davati znam da si bila jednom pisala da pola al sam zab pa bi da mi ponovis ako nije problem 😁
Frajla ako bi doslo do temperature koliko smim cepica davati znam da si bila jednom pisala da pola al sam zab pa bi da mi ponovis ako nije problem 😁
10-15 mg po kg je jedna doza. I ne smije vise od 60 mg/kg dnevno, tj ovisi koliko dajes, smijes 4-5 puta dnevno.
Pa si racunaj po kilazi, a ovisi i od koliko cepic imas, mislim da ih ima od 80, 100 i 120 🤔
Ja bi odrezala i prednji dio koristila (jer je on onak oblikovan na vrhu za lakse staviti), a ostalo bacila
Oprostite sto se ubacujem al cepici se rezu uzdužno cijelom dužinom zavisno da li treba pola ili npr dvije trećine
10-15 mg po kg je jedna doza. I ne smije vise od 60 mg/kg dnevno, tj ovisi koliko dajes, smijes 4-5 puta dnevno.
Pa si racunaj po kilazi, a ovisi i od koliko cepic imas, mislim da ih ima od 80, 100 i 120 🤔
Ja bi odrezala i prednji dio koristila (jer je on onak oblikovan na vrhu za lakse staviti), a ostalo bacila
Od 120 imam a zera manje od pola onda bi mi trebalo jer ima oko 4,5kg
Irma čestitam od srca. Uživaj sa svojom bebicom i probaj se opustiti, doći će to sve na svoje. 💞
Ja opet završila na hospitalizaciji, ali ovaj put u Požegi. Išli kod s bake na vikend i jutros se ustala i lagano krvarenje. Kad me nije srce prekinulo. S bebicom sve ok. I ctg i uzv. Spojili me na tokolizu i sad čekamo.
Sortiraj odgovore
Najstariji