Nista 🥴 boli me trtica i ide prema napred i to je to, cekam i cekam a onda opet ja sitim se kako ce me boliti ako me vec sad zaboli jako i onda nebi jos a neznam ni sama sta bi vise tila 😂
Hahaha e tako i ja.. kao dosta mi je svega i najradije bi da izadje vec jednom i onda cim me pocne bolit ili nesto se userem ziva.. Drzi se i samo hrabro :*

Nista 🥴 boli me trtica i ide prema napred i to je to, cekam i cekam a onda opet ja sitim se kako ce me boliti ako me vec sad zaboli jako i onda nebi jos a neznam ni sama sta bi vise tila 😂
Ma izdrzat ces..jake smo mi zene kao stjene svaki prodisani trud svaka jaca bol koju osjetimo iz minute u minut za vrijeme trudova daje vecu snagu i cini nas ponosnijima i jacima..ja sam sa svakim novim prodisanim trudom bila ponosnija na sebe..a znamo sta je nagrada koja nas ceka poslije toga🥰🥰🥰🥰
Izdrzat cu i prezivit cu a kako cu pojma nemam, pocinje me sve jace boliti
Svakim trudom si sve blize svojoj bebici koja napokon stize da se upoznate <3 Pokusaj ako mozes sto vise se fokusirati na disanje

Curke, kuponi sa popustima iz Bubamare se mogu iskoristiti samo u dućanu jelda? Kod internet kupnje ne ide a? Traju samo do 1.9., a baš mi se ne ide opet do Vž-a....mislim, nije mi daleko, ali...
Curke, kuponi sa popustima iz Bubamare se mogu iskoristiti samo u dućanu jelda? Kod internet kupnje ne ide a? Traju samo do 1.9., a baš mi se ne ide opet do Vž-a….mislim, nije mi daleko, ali…
Pogledaj si straga, obicno budu kodovi za web. Tj budu na onim mjesecnima i koje mi posalju kad narucim preko neta. Neznam kak je s ovima za uclanjenje, nikak da odem to rijesiti

Znaci to ipak je krenilo nesto mislim trudovi ili?
Sretno Ayla, tvoja bol je dobra bol koja te priblizava sve blize suretu s tvojom bebicom. Izdrzi trud po trud, ne misli predaleko :D Mislimo sve na tebe. Ti to mozes i tvoje tijelo to moze i vjerujem da ti super ide i da dobro podnosis! ako mozes sto manje lezati, da gravitacija odradi svoje! Cekamo tvoje divno iskustvo <3

Minnie_me cestitam od srca i zelim da ti oporavak brzo prodje. Iskoristi svu mogucu pomoc od ljudi koju ti nude :D :D :D
Puse bebiciii

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji