Angelina robica je premedena.
Želim vas pitati da li će koja stavljati bebi u svoju sobicu ili s vama? Ja bi da bide u svojoj ali se bojim da ga neću čuti pa me to muci
Ma čut ćeš, uzmi i babyphone i to je to. Znam cure koje su tak bebu od rođena i sve ok.
Meni je iskreno ljeno prešetavati se po noći iako su nam vrata do vrata sobe. I one situacije kad se probudim pa želim vidit jel sve ok, ovako samo bacim oko i nastavim spavati. Zapravo se sad psihički pripremam da ga probamo preseliti, al nemam pojma kako će to ići jer se još budi po noći. Ovako mu znam gurnuti ruku kroz ogradicu, pa legne kad vidi da sam tu, a kad bude u drugoj sobi morat ću ići sjediti pored njega dok ne zaspe
Nego, htjedoh reći da ima sve to i prednosti i mana, napravi kako misliš, pa ćeš vidjeti. Lako preseliš krevet ako ne bude išlo. A to da nećeš čuti bi se brinula i da je pored tebe
Bila danas na pregeldu. 38+3.Ctg i dalje ravan nema trudova tako da je doktor carski rez ostavio za ponedjeljak. Znaci zene moje ja vam u ponedjeljak u 7 krecem po svoju djevojcicu. Drzite mi fige. Neznam dal sam uzbudjena il se bojim. Dal jedva cekam, dal ce biti sve ok.. Milion pitanja
😍😍😍 Vjerujem da si sada puna napetosti, uzbudenosti, energije.. Drzim fige da sve prode dobro😊😊
https://i.postimg.cc/TY9t0ZhH/20190809-121938.jpg
Onda evo mog kompletica 😁 cekam ostale sad.
Znaci stranica vam jehttps://postimages.org/, uploadate i samo kopirate i zalijepite ovdje direktan link na sliku.
Ajme Angelina, pa ovo je preslatko 😍😍 gdje si to kupila, ako se smije znati? 🙈 i koju velicinu si uzela? Ja ne znam od kud bi pocela. I ovo ispod si stavila obican bodi dugih rukava? 😍👌
Uzela 56 u h&m-u, tj. narucila s interneta
Ispod je obicna bijela bodi benkica. Imas h&m aplikaciju pa si instaliraj i pogledaj, meni su najbolji cijenom i izborom, a zelim se bazirati uglavnom na jednoj, dvije trgovine jer su razlike u velicinama koma.
Bila danas na pregeldu. 38+3.Ctg i dalje ravan nema trudova tako da je doktor carski rez ostavio za ponedjeljak. Znaci zene moje ja vam u ponedjeljak u 7 krecem po svoju djevojcicu. Drzite mi fige. Neznam dal sam uzbudjena il se bojim. Dal jedva cekam, dal ce biti sve ok.. Milion pitanja
Ajme super. Ne mogu ni zamisliti taj osjećaj kada točno znaš koji dan ćete se upoznati.
Otkud to da su ti rekli ujutro da dođeš? Ja sam mislila da se ide večer prije u bolnicu za dogovorene....
Želim vas pitati da li će koja stavljati bebi u svoju sobicu ili s vama? Ja bi da bide u svojoj ali se bojim da ga neću čuti pa me to muci
Moja ce odma u svoju sobu i ja s njom ne zelimo je uciti na nasu sobu mada su sobe jedna uz drugu al opet ne zelim da je sama u sobi pa se i ja selim 😁
Ja vas sve pozdravljam 🙋♀️ i dalje mi se bas ne da pisati nesto pa vas samo citam 😁
Danas smo tocno mjesec dana do termina. Mislim da bih sad stvarno mogla poceti spremati stvari inace cu ih spremati u trudovima 🙈
Gegljas i ti lagano za menom 😊 samo polako i smireno
Ma ja se iskreno nicega oko tog poroda ne bojim, ali sam trenutno uznemirena jer mi jos sve stoji neoprano i uglavnom posvuda razbacano. Cim to poslozim mislim da ce mi se i u glavi sve posloziti 😁 samo jos da se natjeram
Sto cekas, ajme ja bi vjerojatno bila luda da nije vecina spremna 😁
Pa kazem ti, ja sjedim i kukam, kao stignem sve 😂 onda kad me presjece u trbuhu molim Boga da se jos zadrzi unutra neko vrijeme 😁
Onda je bice red polako se aktivirati svaki dan po malo, ja dns planiram spakirati robu za izlazak sebi i bebi, steta sto ne mozemo mecati slike robice za izlazak to mi je bilo bas super kad su cure na ljetnima mecale, si ti odlucila sto ces ili jos smisljas?
https://i.postimg.cc/k5gT6wcR/20190724-104549.jpg
Ovo gore sad samo probavam link jel radi, pa ako radi da barem tako pokusamo linkati slike.
Smislila jesam, ali sam uzela 56 velicinu iz h&m-a, a to njihovo mi se stvarno cini veliko, pa mozda ipak narucim nesto 50 😁 uglavnom, pripremit cu bodi benkicu, odijelce, kapicu i carapice i jos ovisno o vremenu cu vidjeti jel ce biti potrebna dekica ili neka tetra preko i to je to.
Ja danas bila uzela u h&m velicinu 56 za izlazak i mislim da sam se prevarila. 56 mi se čini preveliki a 50 mislim da je premali al sto je tu je. Zavrnut cu malo i to je to bar ce nositi jos malo a stvarno je predivno odjelce za 70kn.najbolja mi je robica iz h&m.
Slazemo se da su najbolji 😁 ali da, to sam i ja bas gledala, bas je velik taj 56 za malu bebu, ne volim da plivaju u odjeci tako da mislim da cu ipak naruciti nesto drugo broj 50, makar ga nosila tjedan dana, nije mi bitno
Slazemo se da su najbolji 😁 ali da, to sam i ja bas gledala, bas je velik taj 56 za malu bebu, ne volim da plivaju u odjeci tako da mislim da cu ipak naruciti nesto drugo broj 50, makar ga nosila tjedan dana, nije mi bitno
c&a ima manje brojeve, pa je njihov 56 negdje između h&m 50 i 56
Moja ce odma u svoju sobu i ja s njom ne zelimo je uciti na nasu sobu mada su sobe jedna uz drugu al opet ne zelim da je sama u sobi pa se i ja selim 😁
Mislim da ti to dođe na isto.... Mom nije problem soba, ni krevet čak (jer i kod mojih spava bez problema), nego je bitno da mu je mama tu. Sam se uspavljuje, stavim ga u krevetić i on se mazi s plahticom, vrti i sl, nije da ga nosim, češam ili bilo šta. Ali moram biti tamo dok ne zaspe inače vrištanje na najjače.
Ako se probudi i vidi me to nekad prođe ok, tj legne se nazad, al ako nisam u sobi opet plač
Neke cure iz (stare) grupe su uspile naučiti djecu da ih stave u krevetić i izađu iz sobe, mislim da je to kod mene daaaaaleka budućnost.
Zvala za nalaz urina, uredan je 😊. Izgleda da me ipak beba pritisce pa zato puno piskim
Super, sad mozes bezbrizno mokrit svaki cas 🤣🤣
Haha, da, wc skoljka moj najbolji prijatelj 🤣
Mislim da ti to dođe na isto…. Mom nije problem soba, ni krevet čak (jer i kod mojih spava bez problema), nego je bitno da mu je mama tu. Sam se uspavljuje, stavim ga u krevetić i on se mazi s plahticom, vrti i sl, nije da ga nosim, češam ili bilo šta. Ali moram biti tamo dok ne zaspe inače vrištanje na najjače.
Ako se probudi i vidi me to nekad prođe ok, tj legne se nazad, al ako nisam u sobi opet plač
Neke cure iz (stare) grupe su uspile naučiti djecu da ih stave u krevetić i izađu iz sobe, mislim da je to kod mene daaaaaleka budućnost.
Pa zato cu i ja biti s njom u sobi da se nemoram presetavati 😀 pogotovo za provjeravanje dali spava
Sortiraj odgovore
Najstariji