Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    09. Kolovoz 2019. 13:31

Aurora87

Jutro curke🙈
    Nocas nisam nikako spavala…zaspala navecer i onda me mm probudio da popijem mg i prenatal…a mislim si, niti jedan dan nisam preskocila i sad me zbog toga budi…i naravno, onda sam vilenjala do nekih 1…isla na wc 3 puta i ujutro u pola 7 me opet probudio rondanjem…i onda sam zaspala oko pola 9 i odrapila do 11. Jucer mi bio koma dan, toliko sam bila neka umorna a ne znam od cega…i oko 14h si namjestim alarm da odspavam pola sat i u tih pola sata me mama zove 4 puta, javim se a ono dernja glazba, ona kod rođaka u BiH i svira harmonika…ja sam mlade dobila, od nervoze sam plakala ko kakvo neispavano dijete. Pa strasno…i svaki put tako kad odlucim malcice odspavati, bas na kratko, mene netko zove, a ne da mi se redom slat poruke "e, idem spavati, ne zovi me".
    Sto se tice robice, ja isto ne znam kako cu napuniti masinu, ali prat cu polupraznu, sta da radim…jedino da mm otkuhava u loncu🙄 (i tako voli kuhat🤣).
    A auti…hm, da…mm se bas puno kuzi i zna puno ljudi koji se kuze tako da smo ovaj kupili od preprodavaca, uvezao ga iz Njemacke…auto je stvarno u super stanju, ali mm ga je dobro provjerio, s tim da zna i tog lika preko nekoga pa ga nije ni pokusao zeznuti. A dok je kupovao svoj prvi auto, njegov sogor ga je isao gledati negdje na moru i zeznuli ga i to tako da mu je u roku valjda godine dana, otisao motor…

Ma skupi se te robe, pogotvo ako svoje majice staviš isto, jer nije to loše prati isto kao bebinu robu, ionak ju stalno nosis pa je bebino lice po toj maici... A ja sam se poslije poroda znojila ko prasence, par majica dnevno i skupi se za cas
    Nego, evo i ja sam se nazivcirala oko ovih poziva samo citajuci. Otkantaj to na vrijeme, a ne da te još maltretiraju i kad rodiš. Ja sam si još daaaavno pogasila sve tonove za razne aplikacije, znaci whatsapp, viber, face, sms, nist to meni ne zvoni. Kad vidim dobro vidim. A kad sam rodila i pozive sam ubila, mjesecima mi je to tak bilo, znači bez tona i bez vibracije. Ako vidim da ekran svijetli možda se javim 
    A imaš i onu opciju "do not disturb" (ne ometaj), to si možeš tamo u postavkama namjestiti i staviti favorite, tipa staviš muža i onda kad drugi zovu ne zvoni, a za njega zvoni. 

• renata.koscec
    09. Kolovoz 2019. 13:52

Zvala za nalaz urina, uredan je 😊. Izgleda da me ipak beba pritisce pa zato puno piskim

09. Kolovoz 2019. 14:07

Angelina

https://i.postimg.cc/TY9t0ZhH/20190809-121938.jpg
    Onda evo mog kompletica 😁 cekam ostale sad.
    Znaci stranica vam jehttps://postimages.org/, uploadate i samo kopirate i zalijepite ovdje direktan link na sliku.

Bas slatko budem i ja svoje poslje poslikala 😊😊 

luce35
    09. Kolovoz 2019. 14:16

renata.koscec

Zvala za nalaz urina, uredan je 😊. Izgleda da me ipak beba pritisce pa zato puno piskim

Super, sad mozes bezbrizno mokrit svaki cas 🤣🤣

mc_zgb
    09. Kolovoz 2019. 14:37

Angelina

https://i.postimg.cc/TY9t0ZhH/20190809-121938.jpg
    Onda evo mog kompletica 😁 cekam ostale sad.
    Znaci stranica vam jehttps://postimages.org/, uploadate i samo kopirate i zalijepite ovdje direktan link na sliku.

Ajme Angelina, pa ovo je preslatko 😍😍 gdje si to kupila, ako se smije znati? 🙈 i koju velicinu si uzela? Ja ne znam od kud bi pocela. I ovo ispod si stavila obican bodi dugih rukava? 😍👌

ygritte
    09. Kolovoz 2019. 14:45

Ja sam jucer obavila pregled (31+2), i sve je skolski kako treba. Bebac ima oko 1800g. Al skroz mi drugacije, nekako vece izgleda sada, bas se ubucio, sad vec ima debele obrasicice 😊
    I ja sam ju trazila uputnicu za urinokulturu zbog pisanja i iscjetka (obilno al bez misrisa) al vidim da i vas isto muci tako da je vjerojatno sve uredu. Al budem odnesla kad sam vec trazila.

PatyDi
    09. Kolovoz 2019. 15:02

Bas sam jucer isprobavala svoju ogradicu za krevetic, ali kad se stavi ko sto si ti Angelina, onda ne vidim bebu dok sam i ja na krevetu jer je skoro po pola kao i tebi...

• minnie_me
    09. Kolovoz 2019. 15:04

Angelina

ayla

Angelina

ayla

Angelina

ayla

Angelina

Ja vas sve pozdravljam 🙋‍♀️ i dalje mi se bas ne da pisati nesto pa vas samo citam 😁
    Danas smo tocno mjesec dana do termina. Mislim da bih sad stvarno mogla poceti spremati stvari inace cu ih spremati u trudovima 🙈

Gegljas i ti lagano za menom 😊 samo polako i smireno

Ma ja se iskreno nicega oko tog poroda ne bojim, ali sam trenutno uznemirena jer mi jos sve stoji neoprano i uglavnom posvuda razbacano. Cim to poslozim mislim da ce mi se i u glavi sve posloziti 😁 samo jos da se natjeram

Sto cekas, ajme ja bi vjerojatno bila luda da nije vecina spremna 😁

Pa kazem ti, ja sjedim i kukam, kao stignem sve 😂 onda kad me presjece u trbuhu molim Boga da se jos zadrzi unutra neko vrijeme 😁

Onda je bice red polako se aktivirati svaki dan po malo, ja dns planiram spakirati robu za izlazak sebi i bebi, steta sto ne mozemo mecati slike robice za izlazak to mi je bilo bas super kad su cure na ljetnima mecale, si ti odlucila sto ces ili jos smisljas?

https://i.postimg.cc/k5gT6wcR/20190724-104549.jpg
    Ovo gore sad samo probavam link jel radi, pa ako radi da barem tako pokusamo linkati slike.
    Smislila jesam, ali sam uzela 56 velicinu iz h&m-a, a to njihovo mi se stvarno cini veliko, pa mozda ipak narucim nesto 50 😁 uglavnom, pripremit cu bodi benkicu, odijelce, kapicu i carapice i jos ovisno o vremenu cu vidjeti jel ce biti potrebna dekica ili neka tetra preko i to je to.

Ja danas bila uzela u h&m velicinu 56 za izlazak i mislim da sam se prevarila. 56 mi se čini preveliki a 50 mislim da je premali al sto je tu je. Zavrnut cu malo i to je to bar ce nositi jos malo a stvarno je predivno odjelce za 70kn.najbolja mi je robica iz h&m. 

Julie
    09. Kolovoz 2019. 15:05

Angelina robica je premedena. 
    Želim vas pitati da li će koja stavljati bebi u svoju sobicu ili s vama? Ja bi da bide u svojoj ali se bojim da ga neću čuti pa me to muci

• minnie_me
    09. Kolovoz 2019. 15:07

Julie

Angelina robica je premedena.
    Želim vas pitati da li će koja stavljati bebi u svoju sobicu ili s vama? Ja bi da bide u svojoj ali se bojim da ga neću čuti pa me to muci

Moj od 4ipol godine je jos s nama u sobi na svom krevetu a kad je beba skroz mala volim da je samnom u sobi jer mi se neda svaka tri sata s jednog kraja stana na drugi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI